Facebook va deveni curand platforma platitudinii, mediocritatii si imbecilitatii umane

Libertatea de expresie si de gandire sunt sub o ofensiva formidabila, fara precedent istoric.

La nivel de state nationale, unde institutiile comisariatelor politice si instantele ad hoc revin sub noi forme penetrand organizatiile, societatea si economia in moduri tot mai agresive si insidioase.

La nivel international, unde noi si noi instante de interventie, monitorizare si reglementare a gandirii si vorbirii sunt inventate si aplicate cetatenilor asupra carora, in realitate, jurisdictia lor este incerta sau chiar inexistenta.

La nivelul oligopolurilor si monopolurilor abuzive ale noilor tehnologii IT de tip Facebook, Google etc., conduse de o noua forma de oligarhie tehnocratica, semiliterata si semianalfabeta cultural, oportunista ideologic si iresponsabila politic.

Si evident, la nivelul marilor retele si trusturi mass media – organizate intr-o falanga politica – ale carei recente infrangeri din spatiul politic au impins-o intr-o stare de isterie si fanatism la adresa a tot si toate ce nu se aliniaza liniei de control corect politic pe care vor sa o impuna, indiferent de costurile si pierderile umane, culturale, institutionale si economice pe care le genereaza.

In acest moment, singura justificare de a mai folosi aceasta porcarie numita Facebook (instrument prin care am imbogatit si potentat politic o oligarhie de neispraviti si prin care acum suntem pe cale sa predam aliatilor lor politici intreaga noasta viata privata si identitate) este sa transmitem mesajul de mai sus.

In rest, in urma campaniilor de epurare, pumn in gura, intimidare si cenzura, merita sa ramana aici si sa balteasca tamp, numai cu cei care alcatuiesc contingentul peren al imbeciliatii umane, in vasta exprimare a intregii game a opiniilor umanitatii de la A la B. Ceea ce se va si intampla curand.

Eliminand si cenzurand tot ceea ce deviaza de la pseudo -„standardele” pseudo -„comunitatii” sale, Facebook va deveni curand platforma platitudinii, mediocritatii si imbecilitatii umane – destinata marketingului economic si politic – targetat de niste cretini care prin accident biografic au ajuns la butoane, catre alti cretini care nu au avut parte de acest noroc.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *