Offtopice – 24 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan – Are You Better Off?

Facebook Comments

23 Comments Offtopice – 24 iunie 2013

  1. Gramofonu

    OstapB Autodenunt: astazi am discriminat in cel mai odios mod posibil. Am schimbat firaraia la calculator, si am folosit aproape peste tot cabluri mama-tata. Un singur cablu mama-mama, si niciunul tata-tata. Sau invers, ce-mi pasa. O D I O S.

    Reply
  2. Amelia New

    Episcopia Ortodoxa a Covasnei si Harghitei a cumparat doi kilometri de panza din care va confectiona drapele nationale romanesti, pe care le va imparti membrilor comunitatilor din cele doua judete, scrie Agerpres.

    Reply
  3. Amelia New

    „Curtea Suprema a Statelor Unite a dat partial dreptate opozantilor politicii de discriminare pozitiva, trimitand in fata justitiei inferioare apelul unei studente albe care s-a plans ca a fost respinsa la admitere din cauza culorii pielii, scrie AFP.
    Curtea de apel din Texas (sud), „trebuie sa decida daca avantajele acordate de Universitate sunt potrivite”, a scris Inalta Curte, intr-o opinie cvasi-unanima. „Trebuie ca justitia sa determine daca sistemul de admitere (la universitate) este aplicat de o maniera transparenta”, adauga Curtea, in motivarea in care se anuleaza decizia curtii de justitie inferioare.Curtea de apel din Texas daduse dreptate universitatii si apreciase ca tanara alba nu a fost discriminata de o politica de cote care favorizeaza accesul minoritatilor rasiale. Decizia Curtii Supreme este o victorie partiala pentru opozantii discriminarii pozitive in universitati, chiar daca Inalta Curte nu a revenit asupra deciziei sale din 2003 „Grutter contra Bollinger” in virtutea careia cotele rasiale nu contravin Constitutiei.Dupa opt de deliberari, Inalta Curte a luat o decizie cu sapte voturi contra unu, dupa ce un al noualea judecator, Elena Kagan, s-a recuzat din cauza unui conflict de interese legat de una din precedentele sale functii”. (hotnews)

    Reply
  4. Bleen

    http://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu?ref=stream · 201,940 like this.http://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu/posts/653808434632711 near http://www.facebook.com/pages/Bucharest-Romania/114304211920174?ref=stream · Băsescu: O Uniune„O uniune socială și-a peirdut sensul, urmare a crizei. Ceea ce ne trebuie acum este o uniune a creșeterii competitivității europene, care să ne asigure că economiile noastre rămân competitive”, a spus Băsescu, potrivit Wiener Zeitung. 
    O altă intervenție a șefului statului român la reuniunea PPE de la Viena s-a refrit la șomajul în rândul tinerilor. Potrivit Wiener Zeiting, Băsescu a avut o intervenție „neconvențională”: „În Întreaga Europa se reduc ajutoarele sociale și devin disponibile resurse pentru investiții în infrastructură, dezvoltare și IMM-uri”.

    Reply
      1. Yeba

        Canadiana și a zis exact asta și în țară, acum vreo lună or less, foarte limpede și senin. Ce-o fi aia neconvențională? Neelectorală?

        Reply
    1. BogdanL

      Bleen Oare când va ajunge să spună că resursele astea, care devin „disponibile”, nu vor fi folosite în investiții guvernamentale în infrastructură, dezvoltare și IMM-uri, ci vor merge în sensul diminuării fiscalității?

      Reply
  5. Amelia New

    Ati auzit de Dl. Lilian?
    „Propunerea pe care o voi supune audierii maine in comisiile reunite, evident dupa ce va trece prin Biroul Permanent ca propunere a USL, este domnul Lilian Zamfiroiu, diplomat de cariera, de sapte ani este adjunctul ambasadorului nostru la UNESCO, deci are o vasta experienta in zona cultural-international-diplomatica, motive pentru care ni s-a parut noua ca este cel mai apropiat de criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca in momentul de fata presedintele ICR. Este propunerea USL ce va fi inaintata marti Biroului Permanent al Senatului dupa care vom audia candidatul si il vom supune aprobarii plenului Senatului probabil miercuri, bineinteles daca va trece de audieri”, a spus senatorul Georgica Severin.

    Reply
  6. Bleen

    Știu că titlul cu Antonescu, Fenechiu și pișatul a zgîriat urechile. Nici eu nu-s foarte mulțumit de el. Însă articolul a bătut recordurile de audiență pe ultimele 6 luni (la concurență cu 13-15 iunie). Deci…

    Reply
    1. Yeba

      Bleen,  păi da, fondul contează mai mult şi acolo n-ai exagerat, e adevărat, aia au făcut, au micţionat conceptual. Nu posta şi tu instantaneu decât în caz de lovitură de stat.

      Reply
    2. BogdanL

      Bleen Pentru următoarele articole pe temă (ohoooooo, câte-o să mai fie), ai și alte verbe foarte potrivite în context: s-au cufurit, s-au scârnăvit, s-au spârcâit sau s-au spurcat pe noi. Ador când văd că lumea e pudibondă, are urechile zgâriate și reacționează când se vorbește despre anumite lucruri; în schimb, e cu „scuze, iartă-mă, nu vreau să deranjez, îmi pare rău, săru’mâna conașu’ ” când acele lucruri chiar se fac.

      Reply
    3. Canadiana

      BleenUrechile sunt grav ranite de teveu. Il asculta barbatu-meu aseara pe Cristoiu la Bandila si n-am rezistat nici 3 minute, desi Bandila nu e chiar tont, are sclipiri. Asa ca nu mai e nevoie sa le zgarii si tu, ca n-ai de ce, ai argumente beton.

      Reply
  7. Bleen

    Cum adică ”regretă”? I-a omorît el? Era un autocar cu panaiți?
    http://www.facebook.com/Ponta.Victor?ref=streamRegret enorm cele intamplate in Muntenegru si doresc sa transmit condoleante si intreaga mea compasiune familiilor indoliate, care trec acum prin niste momente extraordinar de dificile. 
    Vreau sa dau asigurari ca Guvernul va face tot ce ii sta in puteri pentru a oferi ajutorul necesar depasirii acestui moment, atat familiilor, cat si autoritatilor implicate. 
    O asemenea tragedie este o grea incercare pentru toti romanii, iar, in astfel de clipe, cel mai important este sa fim uniti si solidari.

    Reply
  8. Bleen

    CA ÎN FILMELE LUI SCORSESE. Cârtiţa din DNA care a blocat un flagrant la un înalt demnitar
    Citiţi mai mult: http://www.evz.ro/detalii/stiri/ca-in-filmele-lui-scorsese-cartita-din-dna-care-a-blocat-un-flagrant-la-un-inalt-demnitar-1044015.html#ixzz2X5HEy8b4 http://www.evz.ro/detalii/stiri/ca-in-filmele-lui-scorsese-cartita-din-dna-care-a-blocat-un-flagrant-la-un-inalt-demnitar-1044015.html#ixzz2X5HEy8b4 
    EVZ.ro

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *