Veto, tradare nationala sau doar suspendare pe incalcarea Constitutiei?

Consiliul european are loc în 22-23 noiembrie. E consiliul în care USL îi cere lui Băsescu să folosească dreptul de veto. Și dacă nu-l folosește, îl acuză de înaltă trădare? Sau de încălcarea Constituției? Parlamentul se întrunește zilele astea și ”dă mandat” pentru veto, pentru salvarea națiunei, pentru cetățenii care mor de foame dacă Băsescu nu-și folosește dreptul de veto. Condamnarea națiunei la foamete e trădare națională, dragi noștri românași. Popor! Uite ce-ți face! Ori suspendare cu speranțe de demitere (chiar dacă nu pică la referendum, revenirea sa poate fi amînată cît președintele interimar desemnează premierul), ori trădare națională și suspendare luni întregi.

Da. Ați ghicit. Spăl vase.

Facebook Comments

4 Comments Veto, tradare nationala sau doar suspendare pe incalcarea Constitutiei?

 1. adina

  ca vorbim de veto, Tariceanu pare cel mai cu scaun la cap din toata protipendada de pe stanga scenei politice:
  „Cred că declaraţiile total neinspirate la adresa Uniuni Europene, ainstituţiilor europene, a unor lideri europeni, au fost o greşeală careriscă să ne pună într-o postură de ţară izolată, marginalizată şifrustrată, de ţară care nu a înţeles mecanismele europene, n-a înţelespracticile şi conduita europeană. O poziţie puternică în acest domeniuse construieşte foarte greu, se construieşte în timp şi se construieştecu eforturi şi nu cu eforturi de orice fel, eforturi mari, care presupunsă nu existe în această atitudine nici ţâfnă, nici arţag, dar maidegrabă diplomaţie, conexiuni în lumea occidentală cu prieteni şi aliaţiputernici, cu prieteni şi aliaţi puternici statornici, demersurile săfie făcute cu calm, cu răbdare”, a spus Tăriceanu.http://www.gandul.info/politica/tariceanu-atitudinile-de-tafna-si-artag-fata-de-liderii-ue-ne-aduc-intr-o-pozitie-de-tara-izolata-10339490

  Reply
 2. andrei_p

  Duelul asta dintre Ponta si USL pe de o parte si Basescu pe de alta parte aluneca in ridicol.Un ridicol pe care cu regret nu il pot imputa numai taberei Ponta. Mai precis, sunt de acord 100% cu pozitia presedintelui, dar dezavuez circul in care joaca si el un rol. Pe de alta parte, si ma refer la asta numai pentru ca e in poza si imi aminteste de un titlu trist din blogary care inca imi rezoneaza frustrant in cap din cand in cand, de Angela Merkel ma doare fix in p. Ca m-o vrea, ca nu m-o vrea.

  Reply
   1. Ina Eyre

    Mda, acum ii pot reprosa linistiti tradarea intereselor nationale in uralele poporului ciorbist infometat. Pina si constitutia e satisfacuta. Si Felix, si Iliescu. Poate si Blaga.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *