S-a îndreptat infractorul Adrian Nastase?

A dovedit Adrian Năstase în aceste opt luni că a înțeles de ce a fost condamnat? A recunoscut faptele și a spus că regretă infracțiunile pe care le-a făcut și care au dus la condamnarea sa?  A arătat Năstase că este decis să-și schimbe comportamentul și să nu mai facă rău societății în care trăiește? Cunoaște cineva vreo declarație publică a lui Adrian Năstase, vreun text scris de acesta pe blog sau în presa scrisă, în care să spună că regretă faptele pentru care a fost condamnat, că înțelege de ce a fost condamnat, că acceptă deciziile justiției și  respectă justiția și pe cei care fac justiția?

S-a îndreptat infractorul Adrian Năstase? A dovedit el în aceste opt luni, justiției și societății, că înțelege răul pe care l-a făcut, că-l regretă și că nu va mai repeta comportamentul ilegal, antisocial și imoral care a adus prejudicii societății în care trăiește și a dus la condamnarea sa?

Este justiția convinsă că eliberîndu-l pe Adrian Năstase, nu va aduce prejudicii societății și nu va da un exemplu negativ. că nu va jigni cetățenii care nu încalcă legea și pe cei care își recunosc greșeala, o regretă și promit să n-o mai repete?  Nu este eliberarea lui Adrian Năstase o palmă dată societății, cetățenilor cinstiți, justiției, legii și celorlalți deținuți?

Justiția nu are decît să ia în considerare recomandările comisiei din închisoare, declarațiile deținutului date în fața comisiei și a instanței, și declarațiile și textele sale publice din ultimele opt luni. Dacă toate acestea dovedesc că Adrian Năstase înțelege de ce a fost condamnat, că își recunoaște greșelile și se angajează să nu le repete, că acceptă și respectă justiția, legile și societatea și că nu mai reprezintă un pericol pentru societate, atunci Adrian Năstase merită să fie eliberat, sperînd că se va reintegra în societate, va reveni pe drumul drept și se va comporta asemenea cetățenilor onești ai acestei țări.

Facebook Comments

20 Comments S-a îndreptat infractorul Adrian Nastase?

 1. geronimo

  Chestia-i ca s-a purtat frumos cu gardienii, da` a scris prostii pe blog (l-au prins cu Jurnalul.. Secret)

  Reply
 2. crisuadi

  Adrian Nastase chiar o fi gay ? Nu , pe bune , asa de control , nu ca as avea ceva impotriva gheilor , dar politician ghei e ceva ! Ce , am sarit calul corectitudinii ? Daca atunci , la alegeri , Basescu nu-l intrerupea pe CTP sa citeze din Vadim care scrisese in ziarul lui cum ca Aditza fusese reperat prin Viena(?) intr-un bar de gay , azi nu mai aveam neclaritati …

  Reply
 3. Gramofonu

  OstapB  Oricum, articolul asta al lui Bleen e denigrator inca din titlu. Pai
  bine, bre, autorule, adica ce vrei sa spui, ca acolo n-a stat drept?

  Reply
 4. Nea

  OstapB Şi ce, n-a fost bine sub Ceaşcă? Avea omu’ servici, primea şi casă, cu CAR îşi lua mobilă, mergea la băi gratis.
  Hai să te văd

  Reply
   1. Nea

    Yeba Aşa, aşa, denigrează acel regim. Şi marile idei, cum ar fi să-ţi laşi sacoşa la coadă la iaurt, oare de unde au apărut?

    Reply
 5. Canadiana

  OstapB Nimic nu poate intrece scarboseniile scrise de Marian Dusan in Adevarul!!! A nu se citi fara saruri si lamai.

  Reply
  1. EroulBula

   Yeba Ca tot ai vorbit de Felix, am urmarit, aseara, un reportaj despre o actiune comuna a salariatilor ICCJ si  fundatiei „Mereu aproape” care au ajutat o familie nevoiasa din Neamt. Ce frumooooooos ! Cata armoniiiiiiiiie !
   Angajatii institutiei depsre care se presupune ca trebuie sa-l condamne pe Felix, in deplina colaborare cu fundatia Antenelor.
   Oare ce verdict va da ICCJ in dosarul ICA?

   Reply
  2. adina

   Yeba n-are calitatile teatrale ale lui AN. Dar nici nu cred ca i-ar reusi manevra, natura sa „umana” l-ar ajuta, i-ar creste alt cap in loc, sau s-ar vindeca zgarieturile de la sine, ca in filmele SF. S-asa tot ce se petrece in tara asta e de domeniul SF-ului.

   Reply
  3. geronimo

   Yeba Daca se „sinucide” si Voiculescu, o sa-l ajutam si noi cu.. fularu. Nu ne mai prinde evenimentul cu ochii beliti la temBelizor..

   Reply
 6. Nea

  Şi, de furat, probabil că n-o să mai fure. A pus deja deoparte o avere cât bugetul ţării pe un an. Termopane are, ouă are, setea de frumos şi-o poate astâmpăra pe coridorul spre veceu. Ce-i mai trebuie?

  Reply
 7. Nea

  Apropo de Coposu, Longin îi dedică lui 0049 un episod special de tip Memorialul Durerii.  Merită doamna un târnăcop în gura aia de activistă cu care îi căina pe arestaţii şi deportaţii din epoca Dej?

  Reply
 8. Canadiana

  Pfff! A inteles ca a avut ghinion, ca n-a avut destule pile in justitie. N-a zis el pe blog ca e detinut politic? Adica un fel de Corneliu Coposu al USL-ului.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.