Funeriu: Toti wannabe de dreapta au dovedit lipsa de caracter si de simt al ridicolului

Punct ochit, punct lovit. Cred că l-a enervat ultima ieșire a lui Neamțu. Dacă e așa, să-l mai scoată ăștia pe Neamțu la înaintare.

Cît despre Funeriu, dincolo de ideile cu tehnocrația și moartea doctrinelor, care duc într-o fundătură periculoasă, trebuie să recunoaștem că e un self-made man și că a fost cel mai bun ministru al educației după revoluție.

 

Facebook Comments

8 Comments Funeriu: Toti wannabe de dreapta au dovedit lipsa de caracter si de simt al ridicolului

  1. CiprianCucu

    Imi place de Funeriu.
    In lipsa unor nominalizari totusi, sunt curios ce are lumea cu C. Preda. 
    MRU a fost dezamagitor (desi am sperat multe de la el), pe Udrea n-o pot inghiti (nu stiu cum e aia cu cel mai bun ministru dar trecem peste)… Insa la C. Preda care sunt problemele? Mie mi se pare un tip foarte smart, temperat in discurs…

    Reply
  2. MiocMarius

    Cam tîrziu şi-a dat seama Funeriu că unii wannabe de dreapta au urmărit doar interese personale şi sînt lipsiţi de caracter. Asta înseamnă că Funeriu însuşi e lipsit de discernămînt.

    Reply
    1. ovidiubudisan

      Bleen 1. Udrea
                      2. MRU
                      3. C. Preda (?)
                      Care-i Neamtu? tot la 3? Ca functii n-a avut, nu poti sa zici ca macar se zbata, si nici dizident la PDL nu e…

      Reply
      1. EroulBula

        ovidiubudisan Bleen 1) Baconschi;
        2) Neamtu si MRU;
        3) Cristian Preda
        Elena Udrea a fost cel mai bun ministru al cabinetelor Boc. A avut doua probleme:
        a) a fost victima incapacitatii PDL de a-si asigura un vector media cu care sa contracareze zoaiele antenelor si realitatilor. Toti cei care au raspuns, din 2008 si pana in prezent, de comunicare la PDL (incepand cu sefii de departament, consilierii de imagine/comunicare si terminand cu toti mocofanii si balbaitii care au aparut si continua sa apara la TV) ar merita impuscati si ingropati in fata la Modrogan, pentru aducere aminte;
        b) a incercat sa tina prea multi pepeni intr-o mana. In afara de doua ministere foarte dificile, s-a inhamat si la revitalizarea organizatiei PDL Bucuresti, o structura imensa, plina de orgolii, impostura, barfe, pilosi, sabotori, fandositi, tradatori, incapabili.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *