Offtopice – 25 august 2013

foto: Dunărea la Windorf

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


PDL, sau pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești – Mișcarea Populară (Bleen, 17:27:51)


Antonescu: Dacă aceasta e opţiunea premierului o salut şi urez succes Ramonei Mănescu în fruntea MT – RTV (Bleen, 16:53:56)


Nini Săpunaru: O felicit pe Ramona Mănescu pentru nominalizare, e o propunere reușită. Ponta să explice de ce nu m-a vrut – B1 (Bleen, 16:40:02)


Ministrul D. Chițoiu la Digi24: Contribuțiile la sănătate din chirii, plafonate la cinci salarii medii – DIGI24 (Bleen, 13:18:20)


Facebook Comments

14 Comments Offtopice – 25 august 2013

  1. Yeba

    „Cum credeți că veți răspunde așteptărilor etc.”? „Sunt șofer, sunt pasionată de condus, deci cunosc situația.” „Cum veți lupta cu mafioții?” „Care mafioți?”

    Reply
  2. Yeba

    Florina Canadiana , e ceva subtil la mijloc. Altiminteri, cine și cum ar mai râde de proastele surprinse că se oferă cineva să le aplice un tratament hormonal ca să nu se mai dea cu capul de plasmă din cauza genților Elenei Udrea?

    Reply
  3. Yeba

    „După publicitate aflați ce spune Crin Antonescu despre ceea ce va face Traian Băsescu mâine.” E flatant, domnule, mă face să mă simt în fiecare secundă nemărginit de inteligentă.

    Reply
  4. Bleen

    De ce toate ”criticile” opoziției la adresa puterii au ceva inautentic, școlăresc, forțat? Propoziții simple, puse una după alta, fără legătură între ele, bombastice, multe epitete. Cine scrie comunicatele? Copilul de clasa a IV a al șoferului secretarei? ”Vaca e un mamifer. Ea are patru picioare. Vaca dă lapte. Ponta nu dă lapte.” Cătălin Predoiu

    Adică știam că ăștia prin opoziție sînt mai înceți la minte, dar chiar așa?

    Reply
  5. Bleen

    Începe să-mi placă Ramona Mănescu. Întrebată cîți kilometri de stradă are România, a dat cel mai bun răspuns posibil: Nu sîntem la școală. Măcar de-ar avea și alți politicieni curaj să dea așa peste bot prostimii din presă.

    Reply
  6. Florina

    Canadiana 
    E ca şi cum nu i-ar găsi vreun cusur, şi atunci se iau şi ei de mărunţişuri. Cînd, de fapt, au atîta „marfă”.

    Reply
  7. Canadiana

    Inteleg ca Ramona e o alegere proasta etc, dar s-o lase mai usor cu criticatul posetelor scumpe ale acesteia, ca suna a comunism (b1).

    Reply
  8. Bleen

    După Predoiu, Sulfina îi dă și ea două peste bot Mișcării Populare. Ambele atacuri au rămas fără răspuns, în condițiile în care PMP trebuia să atace PDL cu toată agresivitatea din lume încă din prima zi de lansare. Probabil liderii PMP sînt ocupați să-și scrie scrisorile de scuze față de Blaga și adeziunile de reintrare în PDL. ”Am mușcat ca un șarpe mîrșav brațul care m-a hrănit. Iertare! Iertare! De trei ori iertare, Mărite Vasile!”

    Reply
  9. Bleen

    Crin a pus-o pe Ramona ca să-l mulțumească pe Rareș Mănescu. Dac-o punea pe Alina Gorghiu, mulțumea toată conducerea PNL.

    Reply
  10. Bleen

    E clar. Bucureștenii din Drumul Taberei nu vor avea metrou. Chiar credeți că Măneasca i-ar face metrou lui Mănescu după ce l-a prins cu puțulica fluturînd pe centură?

    Reply
  11. Bleen

    Nu m-ar mira deloc ca atacul chimic să aparțină rebelilor islamiști și să fi fost făcut pentru a forța comunitatea internațională să intervină împotriva lui Assad. Musulmanii nu dau doi bani pe viață și pentru ei femeile și copiii sînt ținte la fel de legitime ca și bărbații înarmați. Comunitatea internațională ar trebui să intervină, să strîngă oamenii lui Assad și liderii rebelilor islamiști, să-i pună la zid și să le tragă un glonte în ceafă.

    Reply
  12. Bleen

    Cum sună ”războiul PNL și al clasei de mijloc împotriva etatismului polițienesc”? La urma urmei, fiecare cetățean care a avut de a face cu autoritățile știe că dacă autoritățile vor să ți-o tragă, ți-o trag. De ce narativul PNL ar fi mai puțin credibil, în condițiile în care vine pe un teren propice? Garda Financiară vine și zice: Dă amenda X și șpaga Y, că dacă te iau la bani mărunți îți găsesc eu ceva. De ce DNA-ul și ANI ar fi altfel?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *