DD, salvatorul patriei. Fara gluma.

A vrut să smulgă Oltchimul din mîinile Mafiei și să-l redea poporului. Și-a pus banii la bătaie, a găsit investitori, s-a zbătut, a luptat singur împotriva tuturor. N-a reușit. Mafia a fost mai puternică și, cu ajutorul mașinațiunilor specifice politicienilor care reprezintă Mafia și care au făcut atît de mult țării (Băsescu, Ponta, Antonescu și ceilalți), a furat Oltchimul de sub nasul poporului. Care a rămas iar cu buza umflată.

Eu zic să nu ne rîdem de Dan Diaconescu, căci în el ne e salvarea. Nu glumesc. Doar Dan Diaconescu poate opri USL-ul să depășească 50%. Uitați-vă în jurul vostru. Cine mai luptă cu USL-ul, cu Mafia, cu Caracatița, așa cum o făcea Corado Cattani în filme și Băsescu cînd era la Primăria Capitalei? Nimeni. Dan Diaconescu este singur pe metereze și singurul capabil să lupte împotriva nedreptății și răului. Și, evident, împotriva USL-ului.

După cum lesne se poate remarca, în afară de Ponta, Dan Diaconescu este singurul care mișcă ceva pe scena politică și încearcă să strîngă procent pe procent pentru la iarnă. Nu-l subestimați pe Dan Diaconescu. Este un escroc mai inteligent decît 99% dintre ceilalți escroci din politică.

Notați bine ce spun acuma: dacă USL va avea sub 50% la alegeri, va avea doar datorită lui Dan Diaconescu și PPDD-ului său.

UPDATE. A cîștigat licitația. A reușit să bată Mafia în luptă dreaptă. Acum rămîne ca Mafia să apeleze la tot felul de mașinațiuni și mișculații.

Facebook Comments

22 Comments DD, salvatorul patriei. Fara gluma.

  1. Louisy

    Ai un grup de huligani care ti se caca noapte de noapte la poarta. Nu stiu ce e asa mare bucurie ca intr-o dimineata constati ca doar s-a cacat un caine.

    Reply
  2. DanCanada

    Iar magaru’ de Ponta a si sarit cu avertismente, atentionari. Indiferent ca esti adversar sau partener politic, il feliciti pe om, nu? Macar a ramas pe mina romanilor, un PM ar trebui sa fie bucuros.Asa e in Romania, toate sint avertizari, restrictii: „NU calcati iarba!”, „NU va aplecati in afara!” etc etc.

    Reply
  3. Bleen

    „Nu facem disponibilizări. Dimpotrivă. Încercăm sa facem angajari pentru că secțiile pe care le vom deschide au un necesar de trei schimburi. Eu sunt doar un acționar, astăzi majoritar. Pe această cale îi invit și pe domnii Ponta, Antonescu și Băsescu să subscrie acțiuni și să-și arate patriotismul în cazul Oltchim pentru că trebuie salvat”, a declarat Dan Diaconescu

    Reply
  4. Florina

    Şi are un slogan de mor de invidie, tot fără glumă: Dreptate şi Demnitate. Comparaţi cu „Sus inima”, vă rog. Ca să nu plîng singură, nu de altceva. 

    Reply
  5. Tania Maria Daj

    Si sa nu fie luat in seama:))) io’te cine scoate din rahat oltchimul…macar angajatii aia rasufla usurati pana dupa prezidentiale:)))

    Reply
  6. Victor S. Popaliciu

    DD stia ca doctorul ponta va incerca o privatizare dubioasa cu un pret derizoriu catre un investitor controversat si a conceput acesta strategie eficienta de PR prin care a facut publica licitatia intentiile lui dottore si ‘planul sau salvator’. Pentru un guvern si adunatura de corupti incompetenti de cartier aflata la conducerea USL DD este ‘un nemesis’ perfect.

    Reply
    1. Imperialistu

      mimisor007 Eh, neamul are si el, ca orice familie, si oameni buni, si oameni rai; si inteligenti, si prosti; si cinstiti si hoti; si inalti, si scunzi etc. Trebuie sa voteze cu cineva si prostii, nu?

      Reply
      1. mimisor007

        Imperialistu Nu vreau sa fiu nici rautacioasa, nici pesimista. Da’ acu pe bune: intre Crin Antonescu si Dan Diaconescu imi pun serios problema: care o fi mai nociv? Ca voturi vor lua amandoi. Iar pe metaforicul MRU geaba-l voteaza o manutza de academicieni. Nu se pune 🙁

        Reply
    2. Glook

      mimisor007 Pai da, de cand s-a dovedit ca Nastase nu e ursul si Basescu nu e iepurasul ci mai degraba invers a fost nevoie sa se lupte si Ponta cu ursul turbat.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *