Offtopice – 18 august 2013

foto: Dunărea la Hofkirchen

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Creștinii din Egipt au devenit ținta răzbunării islamiștilor – DIGI24 (Bleen, 11:50:07)


Europa Universalis IV Gameplay Review – James Allen, Out of Eight (Bleen, 11:27:22)


What Your Printer Knows About Campaign Sign Colors That You Don’t – Ben Donahower, Campaign Yard Signs (Bleen, 11:15:37)


The State of Economic Freedom, Part 2: Success Stories – The Editors, The American (Bleen, 11:05:18)


The State of Economic Freedom in the United States and the World, Part 1 – The Editors, The American (Bleen, 11:04:23)


Facebook Comments

11 Comments Offtopice – 18 august 2013

  1. Yeba

    La interpreți se face cu schimbul, în ture de 15 minute. Să mă schimbe cineva! Într-un singur minut: 
    „Băsescu este singurul om pe care-l cunosc capabil să speculeze politic moartea cuiva. Guvernul va face tot ce este posibil pentru repatrierea lui Cioabă.” 
    Pentru istorie și cercetătorii din 3013, = 350 000 de dolari, cheltuieli private ale unui neplătitor de impozite.

    Reply
  2. Yeba

    Ponta pe A3, la Răzvănel. 
    Poate se mai uită vreun martir, ca să verifice teoria că A3 curăță pușca în văzul lui Ponta fiindcă golanul ține cu DNA sau (Lăză și cu mine), Dana face dizidență internă.

    Reply
  3. Bleen

    Niciun imperiu nu e veșnic. Pe mobile (telefoane și tablete), la sisteme de operare, Microsoft e în minoritate, sub Google și Apple. Sper că Steve Jobs e fericit acum.

    Dacă e să translatăm politic situația, atunci opoziția trebuie să facă partide mici, itinerante. Partide-nomad, partide-rulotă.

    Reply
  4. Bleen

    Right.
    “Now the whole world is ours! The peace and security of the Aztec Peoples can never be threatened again. Thus, we may safely cut our military budget in half, for with the whole world unified under our benevolent rule, there is no need for the vast armies of the past.” 
    High Elder Moctezuma I Ilhuicarnina at the Festival of Unification, 3 August 1465

    Reply
  5. Bleen

    MRU zice că vrea să vadă o inflație de contracandidați la domnul Antonescu, dar, în același, timp vrea candidat unic din partea dreptei. E datoria fiecărui român să-l contracandideze pe domnul Antonescu, zice MRU. Ok, poate n-o fi datoria fiecărui român, dar datoria fiecărui partid, cu excepția PNL, desigur) este. Așa că vom avea ceea ce își dorește MRU: o inflație de contracandidați pe dreapta. Logic, nu?

    Reply
  6. Bleen

    MRU văd că tot insistă cu alianța electorală la europarlamentare. Păi cum să faci, nene, brandul partidului dacă tu nu participi cu partidul sub nume și siglă proprii la niciun scrutin electoral? Cum să-l crești? Cu alte cuvinte, MRU nu dă doi bani pe construcția numită FC. Pentru el e doar o portiță de intrare în PDL, un instrument de negociere cu PDL pentru candidatura la prezidențiale.
    Și cum să vrei tu să fii liderul dreptei, candidatul acesteia la prezidențiale, cînd tu respiri nesiguranță prin toți porii? Așa se ajunge liderul dreptei? Cu rugăminți, frică și nesiguranță? Acum pe bune vorbind.

    Reply
  7. Rheia

    Vis proaspăt, azi dimineață l-am primit: Băieții de la Kamikaze deschiseseră un soi de „tur tematic” prin redacție, cam după modelul unui parc de distracții. Fiecare atracție costa cinci lei. Primul amuzament era că puteai să te îmbraci în pijama, să te sui într-un pat imens, emperor-size, și să cauți printre perne și pături să vezi peste cine dai. Mie mi-a ieșit Mantzy, și m-am bucurat, că-i preferatul meu, dar cînd să i-o spun, mi-a aruncat așa, o privire scîrbită, cam ca un homosexual cînd îl pui să pipăie o pereche de nicoleți-luciu nesiliconați, și mi-a tăiat-o scurt, că în ăia cinci lei nu intră și conversația. Nu m-am supărat. deși nici bine nu mi-a picat, am zis să trec la amuzamentul următor, care era să te uiți la televizor cu Ducu Hîncu. Bietul Ducu părea cam mahmur, a venit și s-a așezat pe pat lîngă mine, oftînd, cred că abia stătea în capul oaselor, l-o fi durînd și spondiloza, mă gîndeam, așa că m-am lipit de el afectuos, mi-am pus capul pe umărul lui și l-am luat și pe după talie, și ne-am uitat amîndoi la un documentar despre Al Doilea Război Mondial, în care apăreau și niște balene (dacă nu cumva or fi fost U-Boot-uri, că mi se pare că n-aveam ochelarii pe nas). Și mi-am zis în sinea mea: „Ducule, frate, ai cam pus cărniță pe tine, că simt un colăcel”. Moment în care a apărut Marius Borțea, încruntat, care l-a chemat pe Ducu să-l ajute să trieze niște scrisori de la cititori. Drept pentru care m-am trezit.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *