Linkuri si offtopice – 19 octombrie 2013

foto: Mrs. Matthews: Stanley! Stanley! Treci în casă, nu mai bate mingea, că n-o să ajungi nimic în viață, zevzecule! Stanley! Sir Stanley!

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


09:27 –Cat Sneaks Weed Into Moldova Prison, Proving Once and For All That Catnip Is a Gateway Drug – Time

Facebook Comments

10 Comments Linkuri si offtopice – 19 octombrie 2013

  1. Lipst

    Cât valorează familia pentru minunata lume socialistă?

    Povestea pe scurt. O tânără liceancă de etnie rromă originară din Kosovo (iată, o formulă clară) a fost expulzată din Franţa (împreună cu familia ei) în urma unei decizii a justiţiei. Familia făcuse cerere de azil, cerere care fusese respinsă şi epuizaze toate procedurile. Povestea e mult mai complicată, familia trecuse prin Italia, tatăl se pare că nu era cel mai bun de pe lume, ca să nu zic altfel, fata, se pare, că nu prea dădea pe la liceu. În fine, Franţa a dat în clocot. Poliţiştii au aşteptat-o chiar în faţa liceului, ceea ce a produs o emoţie naţională în plus. Cum se poate ca un guvern socialist să expulzeze? Cum se poate ca poliţiştii să o aştepte chiar la ieşirea de la şcoală? Timp de o săptămână, licee în grevă, proteste, indignări, luări de poziţie politice. Subiectul a devenit atât de mare, a devenit subiectul cel mai mare din ultima săptămână, încât chiar preşedintele ţării a intervenit (acesta se află la cel mai scăzut nivel în sondaje dintre toţi preşedinţii celei de a cincea republici, un record negativ). Ei, şi ce a zis? A zis că fata poate să se întoarcă în Franţa, se rezolvă, dar … fără familie. Asta a zis. Iar fata a refuzat şi a spus că preşedintele nu are inimă. Asta a spus.

    Reply
  2. adib

    Ce s-a intamplat in Club A (intreruperea unei dezbateri prin acte de huliganism si agresiune verbala) mi se pare mai grav decat ce s-a intamplat ulterior in strada. In plus, geamul a fost spart de 1-2 persoane. Dar in club a fost un grup mai mare.

    Precedente avem: proiectia filmului gay de la MTR. Prin locul ales – o magarie
    provocatoare. Directorul MTR merita demis pentru asta. Dar asta nu justifica perturbarea manifestarii de „nouadreapta”. Puteau protesta in fata muzeului, nu in sala.

    Il mai avem pe Mihail Neamtu la discursul lui Ponta. Daca MN ar fi fost parlamentar, protestul lui ar fi fost acceptabil, chiar daca cam la limita. Vociferari si cadouri ironice s-au mai vazut si prin alte parlamente. Dar MN nu e parlamentar. Daca salvatorii RM sau ai Gazpromului se gandesc sa intre si ei in sala de plen? MN are dreptul si ei nu? Sau pentru unii dreptul nu mai conteaza, ci doar putinta de a face un lucru, atunci cand sunt convinsi de justetea cauzei?

    Reply
  3. Yeba

    Pt @Nea. Mi-a venit în minte o formulare concisă:
    deci Crăciun era egal cu sine în fond (în formă se depășea, fiindcă nega de acum probe video) dar, dpdv Pieleac, era on the wrong side of the shit. Mașina nu era a lui Băse.

    Reply
    1. Nea

      Asta-i tot? Să stea liniştit Pieleac. Păi inginerul nu construieşte direct combinate. Exersează întâi la planşetă. Chirurgul îşi face mâna mai întâi pe cadavre. Puberul nu se duce direct la femeia visurilor lui, face întâi laba. La fel şi Crăciun.

      Reply
    1. Gramofonu'

      Hai sa descifram ce-a iesit din afirmatiile lui:

      „In interesul statului de drept, incalcati legea, ca nu e o mare problema”.
      Iar asta cica e ‘telectual. Sigur e, uite ca are pipa.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *