Basescu, dictatorul Europei!

Al naibii Basescu asta! A reusit sa devina si dictatorul Europei. Dupa ce l-a fortat pe Boc sa faca ce doreste el, a reusit sa-l forteze si pe Barroso. Numai Geoana are valoare, el s-a plimbat cu atata succes la Casa Alba ca Bill Clinton a hotarat sa ne viziteze pentru 6 ore si ne-a dat un comunicat impreuna cu liderul regional Emil Constantinescu (numele de cod Ţapul)  ca trebuie sa mai asteptam niste ani dupa celelalte state est-europene pentru a deveni membri NATO si UE.

Basescu l-a dorit pe Dacian Cioloş comisarul pentru agricultura al UE, un portofoliu de o importanta vitala in Uniunea Europeana si cu sanse de a ne introduce in lumea buna a Europei, si l-a primit. In acest timp, Geoana isi publica amintirile, aducandu-si aminte ca fetita lui a molfait degetul lui Clinton, acelasi deget aratat romanilor in piata Universitatii in compania lui Milica Constantinescu.

In mare, asta ar fi diferenta intre un Geoana care scrie amintiri despre nimic si un Basescu care face istorie. Sa ne auzim de bine tonomatilor, postacilor si tuturor aderentilor la “formele fara fond” ale lui Crin Antonescu!

In istorie, multe caravane au trecut si multi caini au latrat la ele. Sunt oameni care se straduiesc pentru Romania si sunt oameni care o jefuiesc.  Asta a fost istoria noastra dintotdeauna. Trebuie schimbat cursul ei. Noi putem participa sau putem sta de o parte, faceti fiecare dupa constiinta lui!

Update: Cred ca pe asta au uitat-o la iRealtatea Tv

Credit: aici

Posted in Analize, Campanie, Civic, Externe, Opinie, Politica Externa, Vorba Boierului Tagged: Dacian Cioloş, Electorat, Geoana, Traian Basescu, UE

Facebook Comments