Comunitatea Blogary – iunie 2014

Aici puteți comenta liber și offtopic.

Facebook Comments

19 Comments Comunitatea Blogary – iunie 2014

 1. Bleen

  “Nu castigam ca suntem noi buni, ci ca sunt aia pilaf, asta e sansa noastra cea mai mare, ca Basescu nu mai poate sa dea mesaje in momentul asta, s-a ales cu scandalul asta cu tiganii, e cu ei pe cap, PNL il are pe Crin care nu stie ce vrea, Iohannis n-are substanta, nea Vasile nu are ce sa faca cu Predoiu, Cristian Diaconescu nu stiu ce cauta in jocul asta”

  Un lider PSD

  A se remarca realismul și inteligența cu care abordează pesediștii prezidențialele și că Blaga e de-al casei.

  Reply
 2. Bleen

  Dacă puneam pariu pe o bere cu fiecare om cu care m-am contrazis pe tema Ponta prezidențiabil azi mă trezeam, vorba lui Mircea Băsescu, cu un maldăr în brațe. Un maldăr de bere.

  PSD a decis. Ponta este candidatul la prezidențiale.

  Reply
  1. Canadiana

   Uneori, faptul ca ai avut dreptate nu-ti aduce nici un fel de satisfactie, nici macar atata cat sa-ti gadile orgoliul. Asa ca, uita de berea aia, ca e amara.

   Reply
 3. Bleen

  De pe defunctul bleen.ro:

  24 februarie 2009

  Breaking News: Urmărit de gabori, Vanghelie a intrat în istoria literaturii

  Lui Geoană i-a venit o nouă idee* din ciclul “Carul cu proşti se răstoarnă întotdeauna de două ori”: vrea să reînvie Şcoala Ardeleană sub bâta…bagheta lui Vanghelie.

  Astfel, noua mişcare culturală din buric va purta numele “Şcoala Ardeleană la Seral” iar celebrelor expresii puriste “de-perete-frecătoriu”, “gât-legău” şi “nas-ştergău” li se vor alătura mai noile “de-gabori-fugătoriu”, “de-apartamente-spărgătoriu”, “de-ochelarişti-bătătoriu”, “cap-gurău”, “laţ-sugrumău”, “spart-dinţău”, “buric-dansău”, “ragazza-violău”, “fiare-vechi-cumpărău”, “şină-de-tren-ciordău”, “aur-lănţău”, “Geoană-maimuţău”, “marcă-banu-sau-te-tău”, “toată-lumea-la-bulău”.

  Noua asociaţie culturală va primi şi o emisiune la TVR Cultural: “Omul care aduce zarurile, seringa şi gagicile”.

  Motto-ul Asociaţiei, inspirat din Hamlet, va fi “Care este sau care nu este, asta are, asta n-are, uite-o p-aia marcatoare. This is the question.”

  Reply
 4. Tzatzi Ki

  Sa-bi pag piciorul, la articolul asta ajung printr-un link dintr-un comentariu la alt articol despre fotbal, care si acela poate fi accesat daca dai click suficient de repede pe banda de deasupra imaginii, inainte sa se schimbe textul.

  Usability 0 sau o comunitate numai pentru initiati, nu-mi dau seama…

  Reply
  1. Tzatzi Ki

   A, si daca dai click pe linkul forum din bara de meniu de sus (prima, nu a doua si nici a treia), nu ajungi pe acest „forum”, ci ajungi pe un forum-forum, cu 0 postari. Eu, in naivitatea mea, ma asteptam sa ajung la articolele cu categoria sau tagul forum, asa cum pare acesta. Dar nu.

   Chiar nu pot sa-mi imaginez cum niste chestii de usabilitate care mai demult erau cat-de-cat functionale pot sa aiba de-a face cu finantele sau cu lipsa acestora. Te costa timp sa strici layoutul, nu? Nu era mai ieftin si mai eficient pentru toata lumea sa le lasi functionale?

   Pe bune daca inteleg care e logica.

   Reply
   1. Bleen

    Chatul nu e prioritatea acestui site. N-a fost niciodată. Articolele dedicate chatului, ”offtopice”, au fost introduse relativ recent, în primăvara lui 2013. Între timp am renunțat la ele.

    Reply
 5. liviuta

  Oricum, Rasmussen Reports am impresia că dă unele din sondajele cele mai favorabile lui Obama (spre deosebire, de pilda, de Gallup). Sau poate că nu am intrat eu în dedesupturile sondajelor (pe stronglz dissaprove şi chestii din astea).

  Reply
 6. DanCanada

  Deci CtrlV e un izvor nesecat de prostie, exemplu (din revista22):
  „Ponta, dupa ce Traian Basescu i-a spus lui Ioan Rus ca la autostrada
  Comarnic-Brasov s-au produs deja acte de CORUPTIE: Autostrăzile NU stau
  în Ministerul Transporturilor; Băsescu NU STIE”
  Pai Ioan Rus nu-l inlocuieste pe tov Sova? care nu insusi el vorbea despre unicorni si ce taxe au sa fie pe Comarnic-Brasov?
  Ce conteaza, tembelule, daca e la Ministerul Transporturilor sau la Ministerul CirqueDuSoleil?

  Reply
 7. Rheia

  Gata, m-am hotărît. În seara asta fac prăjitura cu vișine și bezea, iar mîine o negresă cu alune și zmeură. Păi mă antrenez pentru un get-together Blogary, că probabil o să sărbătorim schimbarea la față, nu?

  Reply
  1. Yeba

   Ti-a dat like Barbu, precis e la regim. Aia cu visine si bezea n-ar trebui mancata decat cand castiga dreapta justitiara alegerile, ca sa nu banalizam senzatia de fericire…

   Reply
 8. DanCanada

  Bre, da’ cretin mai e Ponta! Azi a zis ca Base tre’ sa demisioneze ca e frate cu Mircea. Si de ce exact? „ca să nu spună cineva că de aia nu e anchetat fratele meu” Desi dup-aia a zis: „Dacă preşedintele a făcut ceva, sigur că luăm în calcul o suspendare. Eu, din ce am văzut, nu a făcut el ceva”. Si cica a facut Dreptul basca a fost procuror! 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.