Fibonacci con pesto, maestro

Ce este Albă ca Zăpada și cu ce se hrănește ea, conceptual vorbind? O echipă de cercetători mixtă a ținut sub observație arealul Carpaților imaginari și, din păcate, nu a descoperit decât un șeptel de mental midgets. De aceea, s-au emis mai multe ipoteze – cum că personajul nostru ar fi personificarea Propofolului sau vreun ciobănesc mioritic de dimensiunea unui vițel.
In lipsa altor dovezi concludente, s-a stabilit că totul a pornit de la o banală greșeală de tipar (Où sont les neiges d’antan ? Là-bas-ca-zăpada, măria-ta).
Ce nu este Albă ca Zăpada?
Improbabila progenitură rezultată din încrucișarea lui Adriean cu Marean și, cu atât mai puțin, dragonul cu cap de Ion Iliescu, târându-se printre meandrele concretului și în 2012.
Cât de albă să fie zmeoaica noastră?
Albă ca varul să nu fie, că atunci sigur o paște anemia. (În acest ultim caz, se recomandă o dietă pe bază de iulian vlad & co.)
Are voie să fie albă ca o filă de carte nouă, chit că pâlpâie și pe-un Kindle.
Se zvonește oricum că va participa la emisiunea Floarea din ghetou, cu un expozeu pur teoretic, fără nicio vocaliză, intitulat How to be a real spitter without spitting.
P.S. 2012. Wtf, Alan Turing face politică?
Facebook Comments

6 Comments Fibonacci con pesto, maestro

 1. Petru Moldovan

  Bre dar de Noua Republica ati auzit sau scrieti articole doar asa ca sa va aflati in treaba?

  Se dau si premii aici? Eu aa acorda acestui articol premiul de "Cel mai penibi articol" din prima jumatate a lui ianuarie…

  Reply
 2. Nea

  Fraţilor, aţi băut apă după Google? Fiecare versiune de pagină de blog mai nedesluşită ca precedenta? Parcă-i năzdrăvănia aia de new look de la gmail.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *