Forum Blogary – iulie 2014

Aici puteți comenta liber și offtopic.

Facebook Comments

5 Comments Forum Blogary – iulie 2014

 1. Bleen

  Eu vara asta la bulău. Așa se numește emisiunea estivală a Antenei 3. Înțeleg că Don Voiculescu are toate șansele să petreacă canicula pe răcoare, pînă la judecarea strămutării. Și după, că motive de strămutare nu-s. Ideea e că bulăul de vară nu se amînă.

  Reply
 2. Bleen

  Cineva, în iulie 2012

  ”Tot sensul cuvântului „boicot” e dat de faptul că lipsești în mod vizibil de undeva. Problema cu boicotarea votului e următoarea: dacă USL-ul mobilizează propria tabără, iar noi stăm acasă, și iese o prezență de 40%, cu 85% voturi pentru demitere, cine naiba va ști în ce tabără erau absenții? Concluzia nu va fi decât una singură, că majoritatea îl vor pe Băse out. Boicotul la vot e una din cele mai parșive idei politice pe care le-am auzit în viața mea. Gâdilă orgoliul celui ce boicotează, anesteziindu-i inteligența și făcându-l să joace pentru adversar. Să fim clari, cine susține boicotul nu înțelege nimic din sensul luptei politice sau îl vrea, deliberat, pe Băsescu pe tușă. Sunt din ce în ce mai suspicios față de intențiile reale ale promotorilor boicotului. La fel cum Hotnews a întors armele, și alții au întors armele. Dar se dau democrați.”

  Reply
 3. Bleen

  Am intuit corect. La ce intuiții politice am, ar trebui să mă fac femeie.

  Din discuții cu oameni simpli, care n-au treabă cu politica, dar au o afacere, o chestie, ceva. Lumea așteaptă un nou președinte pentru o schimbare. Ceva nou. Un fel de rupere a blestemului. O nouă coafură. Ceva. E nevoie de o schimbare. Mă las de fumat. Schimb mobila în casă. Îmi vopsesc părul. Fac o schimbare ritualică care să fie un nou început.

  Depresie totală. Sîntem în căcat. Încă din 2009 (precizare necesară pentru militanții dreptei care aveau de gînd să sară acuma;: Ha! Ponta! PSD!). Toți fură. Ponta și Băsescu sînt cele două capete rele ale balaurului. Vine un președinte și va fi mai bine. Se va schimba ceva, ieșim din cercul ăsta vicios.

  Deci. Consultanții lui Klaus, ați notat? (Muraru, sau cum dracu îl cheamă pe ăla).

  Reply
  1. Rheia

   2009 zici? Adică anul în care m-am lăsat eu de televizor? Nu mai știu ce s-a întîmplat atunci, de ce am făcut schimbarea asta. N-a fost ca la lăsatul de fumat, gata, de mîine nu mai deschid teveul. Cumva pe nesimțite, sau mai bine zis „negîndite” (cam tot aia, în fond). Nu l-am mai deschis. Iar cînd am făcut-o, foarte rar, poate o dată la 3-4 zile, a fost ca să văd un film despre care citisem ceva pe Internet. Un serial, un meci. Au existat săptămîni întregi în care n-am pus mîna pe telecomandă decît ca să-l gonesc pe puștiul meu la culcare. A, da, și l-am mai deschis temporar pe Nașul și B1Tv în vara lui 2012. Cu sentimentul că mănînc var (n-am mîncat niciodată, nici cînd eram gravidă, dar simpla idee a unei asemenea nevoi fiziologice îmi umple gura de iască psihică).
   Auzi, dar ce intuiții ai la Voiculescu? Simți că scapă și el ca Sorin Vîntu în primă fază? Prin două mii și ceva, am uitat exact anul, au fost gata să-l înfunde, îl trimiseseră pe Doruleț la el cu microfon, ca-n filme, și chiar își dăduse drumul la gură Sorinache, dar l-au salvat oamenii lui din SRI, au făcut dispărută înregistrarea. Eu din ce-am citit că ar fi zis Varanul pe blogul lui ieri, așa interpretez. Că le transmite oamenilor lui din „servicii” (ăia despre care spune că sînt cinstiți și onorabili, așa ca el, probabil), fără fir de finețe aluzivă, să facă dracului dispărute probele audio și video, altfel peste trei luni îi ia mama dracului.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *