Jocuri de copii

1. Vă mai amintiți pancarta din piață, ”hai, Ponta, că am glumit”? Ei bine, el nu. Copilul nedezvoltat al PSD-ului a luat-o în serios, și acum face opoziție lui Dragnea. 

Este ridicol ce se întîmplă. Ponta îi trimite lui Dragnea ce? O foaie albă de hîrtie? Ce înseamnă ”demisie în alb”? 

Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare.

No shit! Really? 

Ponta, demisia este un act unilateral de voință, nu poate fi nici scrisă, nici completată, nici depusă, nici trimisă de altcineva decît de persoana care intenționează să demisioneze. 

Ăștia ori glumesc la un nivel de cunoaștere de care noi am trecut de mult, odată cu intrarea la creșă și grădiniță, ori țara asta e pe mîna unor oameni lipsiți complet și de umor, pe lîngă celelalte. 

2. Tăriceanu a convocat astăzi cele două camere ale Parlamentului ca să reafirme prestigiul instituției. Asta are fix valoarea unei declarații a curvelor dintr-un bordel care s-ar strînge în fața oglinzii și ar declara că sînt femei cinstite și fete mari. 

Cui folosește așa ceva? Pe cine interesează că Tăriceanu laudă instituția din care face parte? Meritele unui om, ca și ale unei instituții, se evaluează cu totul altfel, lauda de bine nu miroase a bine. 

Dar probabil că pentru electoratul PSD – ALDE aceste lucruri sînt tari, prind, au priză. Altfel nu pot să-mi explic de ce oameni în toată firea, ba și aleși în forul legislativ al țării, se comportă în asemenea hal. 

PS: Astăzi e dezastru. Nu deschizi un ziar, un blog, o rețea socială fără să dai peste feministe preocupate și îngrijorate de soarta femeilor. Mai ales sau numai a acelora care au toate, dar toate! condițiile sa-si vadă singure de viață.
Responsabilitatea, bag de seamă, e un lucru foarte mare. 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *