Offtopice si linkuri – 25 mai 2014

foto: Craiova, al șaselea oraș ca număr de cititori Blogary, 1.46% din total (1.55% în 2012, 1.37% în 2013 și 1.19% în 2014).

Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

Facebook Comments

7 Comments Offtopice si linkuri – 25 mai 2014

 1. Bleen

  Eu am înțeles că seara votează tineretul, d-aia ies seara la vot. Tineretul slab, tras ca prin inel. Și cu noroc la loto. Și viză de Noua Zeelandă? Nu? Spuneți-mi că așa e!

  Reply
 2. Gramofonu'

  Il vedeti pe-asta?

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-17351856-marturia-video-tanarului-care-ucis-sase-persoane-santa-barbara-sua-22-ani-sunt-inca-virgin-pedepsesc-toate-pentru-asta.htm

  Imaginati-va chestia asta repetata de vreo 100.000 de ori. Asta ca se trezesc unii destepti sa manifeste „deschidere” si sa-si doreasca poligamie.
  Daca ar fi sa li se interzica politicienilor sa mai aiba vreo legatura cu statul (angajare, contract de colaborare, contract de furnizor etc) dupa prima bazaconie debitata, zona politica ar fi mult mai curata. N-ar mai exista niciunul.

  Reply
 3. Gramofonu'

  Ma gindeam, asa, random: daca ma duc sa votez si-s bolnav, procentual sint sanse mai mari sa imbolnavesc niste pesedisti?

  Reply
 4. Gupi

  Tocmai ce am primit spam de la Forta Civica (de pe adresa IP definta ca server de email, nu aiurea). Oare MRU stie ce furnizor de servicii are ?

  Reply
 5. Bleen

  La bere cu un prieten care nu e cu politica. Nu ar vrea să voteze, că nu contează. Nu-i place Ponta (nu e cu pesediștii). Știe de Bodu. Îi place Chiliman că i-a fâcut blocul (Aviației). Ar vota Macovei, că-i place. L-a convins sâ cumpere o carte cu olandezi și naziști. Toți trei încercăm să-l convingem (nu prea tare, sîntem la bere) să voteze cu oricine, preferabil cu Bodu sau Macovei.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.