Offtopice si linkuri – 27 mai 2014

foto: Ploiești, al optulea oraș ca număr de cititori Blogary, 1.31% din total (1.30% în 2012, 1.28% în 2013 și 1.50% în 2014).

Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

15:14 – PNL si Crin Antonescu, speranta Dreptei (14 decembrie 2012)
09:06 – Europarlamentare (partea 2): ierarhii

Facebook Comments

10 Comments Offtopice si linkuri – 27 mai 2014

 1. DanCanada

  De fapt ideea de alianta anti-PSD e desteapta. In loc sa nuantezi ce fel de dreapta/centru-dreapta esti, mai bine te unesti ca sa-i dai pe post-comunisti jos. Punctul 1 al aliantei ar fi clar si raspicat: PSD la groapa. A, si sa aminteasca toti anti-pesedeii la fiecare pas cum social-democratia e laptele batut al comunismului. Si in Romania de azi e si crema lichelismului.

  Reply
 2. Gramofonu'

  Zicea Bleen: „Blaga își dă demisia doar dacă PDL scoate un scor cu minus în față.”
  Daca in loc sa-si dea demisia ar fi demis, ar putea cere salarii compensatorii?

  Reply
 3. Bleen

  p. USD a ocupat locul unu în rândul votanților cu studii superioare, având aici un scor dublu față de partidul de pe locul doi, PNL (30 – la – 15).

  q. În rândul votanților cu studii superioare Diaconu a depășit PMP.

  Barbu

  Reply
  1. Laura

   p.cumva 90% bugetari?
   q. doamnele care in anii ’80 erau studente si visau la un buletin de Bucuresti? :p

   Reply
 4. Yeba

  Înainte de alegeri am comentat că ideea lui Băse e să-l ajute pe Ponta și Ponta să știe, axa de comunicare, ocuparea spațiului public, draci, laci. Acum vrem să se retragă fiindcă n-a făcut Ponta 40%? Eu zic să-i mai dăm o șansă.

  Reply
 5. Bleen

  În 2016 PSD va fi acuzat de fraude majore. Pe nedrept. În sondaje va avea 45% iar la vot va avea 67%. De ce? Spirala tăcerii.

  Vom fi sufletește alături de PSD și îl vom vota însă din conformism social vom declara că am votat dreapta, cu PDL, cu PNL, cu domnul Blaga, cu domnul Crin, cu domnul MRU și alți domni și doamne. Ne va fi rușine să spunem adevărul. Și în toate cercetările sociologice vom declara că votăm cu ai noștri. Va fi o falie între atmosfera publică, rezultatele sondajelor și rezultatul la urne. Apoi, încet încet, ne vom deschide baierele sufletului și la bere ne vom dezvălui reciproc rușinosul secret: sînt susținător PSD și votez PSD. Și tu? Și eu.

  Poate nici nu trebuie să vină 2016 pentru asta. Poate o s-o experimentăm mai devreme, chiar de la toamnă.

  Da, încă mai avem alibiul minciunii. ”Pesediștii nu sînt sinceri în ceea ce susțin.” Spre deosebire de peneliști și pedeliști și alți de-ai ”noștri” care sînt al dracului de sinceri. Oricum, șocurile pe partea de idolatrie vor fi atît de puternice încît ori vom da toți în absenteism ori, dacă sîntem măcinați de issues, very important issues, vom vota PSD.

  Nu glumesc.

  Reply
  1. Laura

   Chiar nu cred ca s-a declarat cineva simpatizant al vreunui partid mai mult sau mai putin de dreapta si a votat(sau va vota) de fapt PSD.
   Multi dintre cei care spun ca voteaza cu dreapta nu prea „reusesc” sa ajunga la urne in ziua respectiva. Nici nu prea sunt hotarati, hiper-analizeaza. Ca l-ar vota pe Bodu, dar Pavelescu e naspa, Preda, Stolojan au si ei diverse. FC, NR? Hm, atatea optiuni, ia mai da-i naibii pe toti.
   La fel la iarna, daca nu gasesc 1 singur candidat agreeat de toti va fi exact ca in 2000, cu nshpe candidati vag interesanti pe dreapta, iar PSD-ul monolit.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *