Cine cumpără brandul Caţavencu?

În urma unor discuţii şi zvonuri lansate pe piaţă, Tribunalul Bucureşti a decis ca brandul „Caţavencu” să fie vîndut în urma unui sondaj.

Cine cumpără brandul "Caţavencu"?

Vezi rezultatul votului

Loading ... Loading ...

 

Facebook Comments

17 Comments Cine cumpără brandul Caţavencu?

 1. Ego

  Doru Buşcu (cu Caţavencu-n cârcă) nu poate fi vândut pentru că este deja vândut. Deci vorbim de marfă de mâna a doua. Şi cumpărătorii fac nazuri, cică are stilul cam dezumflat, verbe fără vervă, e viperin fără venin, vieţuitoare fără voce şi voce fără viaţă.

  Noi nu ne vindem ţara, o dăm în leasing…

  Reply
 2. ribelalu`

  Catavencu e de domeniul trecutului. L-au pangarit astia pe saracul domn Nae incat nici cu doua roabe de Ariel nu mai iese la culoare.

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  Reply
 3. Sare'n Ochi

  eu nu mai dau pronosticuri la chestii care mi-au inveselit copilaria de cand am aflat ca revista PIF era sponsorizata de catre Moskova.

  Reply
 4. nedormitul

  mi-aş dori ca peste o lună caţavencu să reapară şi alin ionescu să laude "cea mai odioasă guvernare de pînă acum" şi pe andreea pora. dar nu m-aș declara dezamăgit nici dacă aș citi contraeditorialele lui tucă, ciutacu și badea.

  iar conu' bobby-costache ewing nu știu cît este de dispus să investească într-o nouă revistă. bietul gregoar ar fi copleșit.

  Reply
 5. Yeba

  Idei cu șuvițe blonde:

  brandul poate fi cumparat

  1. pt a fi pus la pastrare (ca Arici Pogonici), nu mi-e clar cum, dar probabil ca poate fi valorificat in viitor.

  2. pt a fi dat/revindut celor de la Kamikaze, cititorii ar intelege. Cind au plecat nu m-au intrebat, ca-i invatam de bine, ia sa-si fi zis Racnetul Carpatilor…

  3. de Felix Tataru sau alta agentie de marketing politic inteligent. Dupa ce ii cerne pe aia care nu se pot reinventa (genul ai citit un textulet le-ai citit pe toate, cu comentarii cu tot). Ramin aia cu talent si scriu overtly la comanda. Nu le zice ziaristi, dar e meserie cinstita. Ziarist ramine Buscu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *