Fapte

Cautam voluntari din București și orașele importante din provincie pentru o acțiune de teren în perioada 21-25 martie. E nevoie de 2-4 ore pe zi, timp de 3-4 zile, prezență în locuri publice, discuții cu poporul, distribuire de materiale, strîngere de semnături. Îi rugăm pe cei interesați să ne trimită un CV de câteva rânduri (inclusiv nume și date de contact), precizând disponibilitatea de timp în perioada menționată. Detalii despre proiect se dau doar celor selectați să participe la el. Scrieti pe madame arond blogary punct ro. Acum să vedem diferența între vorbe și fapte…

Facebook Comments

41 Comments Fapte

 1. Leon cel Treaz

  @Florin,

  zona e confuza. Nechematii au un rol prevalent: Placinta, Bartha.

  Nu trebuie sa mi te justifici. Era o simpla observatie.

  Nu mi-am pierdut inocenta. Am trecut pe pilot automat si m-am robotizat, dar e doar o etapa.

  Tu vrei sa-ti multumesc trimestrial pentru faptul ca te-ai facut chezas pentru pacatele mele? Multumesc.

  Reply
 2. Leon cel Treaz

  @Florin,

  acolo sunt oameni extraordinari, amestecati din nefericire cu cativa nechemati, dupa niste criterii care imi scapa.

  Reply
 3. Leon cel Treaz

  @Florin,

  io daca sunt tinichigiu si pun tabla pe Palatul Cotroceni, sunt trecut in cartea de aur a Administratiei Prezidentiale, ca prieten al presedintelui?

  Cam asa se intelege din ce spui tu: ai prestat un contract si te-ai trezit membru al familiei clientului.

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Leon: a fost modul lor de a multumi. N-am protestat, acolo sint oameni pe care ii plac si ma simt onorat ca ei sa ma numeasca prietenul lor. La Mihail Neamtu admir entuziasmul si inocenta (pe care tu le-ai cam pierdut de ceva vreme). La Papahagi – eruditia si realismul. Cu Butunoiu am fost colegi de facultate, era mai mare ca mine dar ne stiam bine. Tot el e cel care m-a recrutat pentru Elite cind eram in Franta. Ce-ai astepta tu, sa protestez viguros ca sa nu existe vreun Leon care sa insinueze chestii, socoteli? Cine are de insinuat si injurat oricum o face, stii bine. Asa ca n-am de ce sa ma feresc sau sa-mi fie rusine pentru simpatiile mele. Nu cred eu ca sint tinta potrivita pentru tine.
   PS: stii bine dealtfel ca nu mi-a fost rusine nici de simpatia mea pentru tine, intr-un moment in care multi se fereau ca de naiba s-o faca. Stii bine ca mi-am sustinut chiar aici punctul de vedere deschis si fara prea multe nuante, in cazul tau. Am intrat in conflict cu altii pentru acest motiv. Mi se pare trist ca acum sa ma iei la puricat.

   Reply
 4. Sorin

  @ Bleen

  Aia-i partea frumoasa, Bleen… Ca Monsieur nu a spus nimic concret dar totusi sunt voluntari… Sa fie doar pokeristi care joaca blind????

  Reply
 5. Sorin

  @ Bleen,

  La ora la care scriu acest comentariu sunt 1927 vizualizari. De acord, colegul 1 (unu) s-a inselat… Sunt mai mult de 5 voluntari… DAR…

  Daca la asa numar de vizualizari… dupa ore si ore… la ora 15:19 Blenn il invita pe 1 sa iasa de pe blog (nu stiu de ce, ca s-a ajuns la 6 voluntari (adica mai mult de 5, dupa cum cerea 1) abia la ora 17:21)…

  Deci… cata dreptate avea Aligica… Facem revolutie??? Facem si doua… Suntem voluntari??? Suntem, dar luni merg la film, marti stau cu copiii, miercuri am seara de poker, etc… iar de la orele 22:00 privesc Mostenirea, ca doar este productie romaneasca si se cheama ca sunt un pic patriot…

  Reply
 6. Nea

  Dragoş, mai bine fă-te ministru la tinerete în România, că nici păr blond+ochi albaştri toată ziua nu e bine. De ce să te autolimitezi?

  Mi se pare că şi Qrin a fost, de l-au pozat paparaţii într-un şantan, deci se poate.

  Reply
 7. licurg

  excelenta idee. funny. imi amintesc doar vag de sedintele cpun, dar imi va face placere sa vad din nou aceea efervescenta creatoare. va fi aproape la fel de funny precum discursurile ridicole ale lui boc.

  Reply
 8. Leon cel Treaz

  are legatura cu asta?

  Prietenii Fundației Creștin-Democrate: Marius BOSTAN • Cătălin BUCIUMEANU • Florin COJOCARIU • Augustin IOAN • Peter MANU • Cristian ȘOIMARU • Gabriel ZBÂRCEA…

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   @Leon: eu sint acolo pe siteul FCD pentru alt motiv decit crezi tu: i-am ajutat sa-si faca siteul. Asta e toata legatura mea cu FCD.

   Reply
 9. Dragos

  @Alba ca Zapada

  @cei 7 pitici

  @ceilalti voluntari

  m-am inscris. Ok, fie, incep ca sosonar/ lipitor afise/ strangator semnaturi/ conversator babe/ incasator bataie de la comunisti/ tradator patrie pe iRTV&A3. D A R, ca sa n-avem vorbe cand vom lua puterea, postul de ambasador la suedeze al meu e !

  ps: asa sa ne ajute D.zeu.

  Reply
 10. murfi

  offtopic: unii provinciali, mai ales cei din tirguri mai mari, sint mindri de urbea lor si s-ar putea sa fie usor atinsi la orgoliu de expresia din invitatie; n-o fi urbea lor chiar new york (tot oras de provincie in acceptie romaneasca), da nici nu se vind doar vite si se tine bilci simbata; succes!

  Reply
 11. Never G

  Cam putine informatii pentru un voluntariat! Sper ca nu ne consideri "voluntari de serviciu". Ne trebuie "motivatia"!

  Reply
 12. CAP-istul

  Interesanta ideea dar ar trebui incercata dupa congresul PDL iar "instigatorul" sa aiba un nume cu credibilitate.

  Reply
 13. galani gheorghe

  Da, cu conditia sa si functioneze aceasta adresa: "madame arond blogary punct ro.". In orice caz. trancrisa in: … n-a functionat !

  Reply
 14. Lugozanu

  @1: daca vei avea dreptate vom fi găsit și motivul pentru care Blaga e de neînlocuit iar Oltean are dreptate când disprețuiește blogurile. Dar nu vom fi înțeles de ce Tache și Rogozanu aduc mai mulți de 5 la un flashmob la ceas?

  Reply
 15. Adrian R.

  Alternativa (mai comoda, pentru cei mai comozi, mai ocupati, mai putin talentati pentru discutii cu poporul necunoscut): materialele disponibile pe site pentru descarcare, instructiuni de utilizare, distribuire si stringere de semnaturi la locul de munca, familie, cunostinte etc.

  Oricum textul a aparut cu intirziere fata de perioada propusa pentru actiune pe teren si prognoza meteo nu e chiar favorabila.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *