Macovei, Udrea sau Blaga?

Pe 23 martie e Convenția PDL. Care dintre cei trei credeți că e mai potrivit să conducă PDL în războiul de lungă durată cu PSD și PNL?

 

Dacă ați fi delegat la Convenția PDL (sau poate chiar veți fi), ce moțiune ați vota?

Vezi rezultatul votului

Loading ... Loading ...
Facebook Comments

13 Comments Macovei, Udrea sau Blaga?

 1. marhindo

  Daca nu castiga Macovei „delegatii” nu vor mai prinde multe delegatii.Nu trebuie sa te numesti Nostradamus sa  realizezi ca PDL fara Maocvei nu exista. Fost votant PDL.

  Reply
 2. cristian_v

  Si eu am votat Monica Macovei, desi sansele par minime, pornind de la ce razbeste din randurile delegatilor PDL la congres.
  Inclin sa cred ca delegatii or sa faca o mare greseala: acum chiar se putea relansa PDL-ul ca partid de dreapta pentru urmatorii 10 ani. Ceea ce insemna si accesul la guvernare si blocarea PSD-ului si toate cele. Castiguri imense pe terme lung.
  Sansa lor este alegerea Monicai Macovei, tragerea in randul doi a figurilor uzate, apoi crearea unei singure formatiuni mari de dreapta in toamna, prin preluarea FC, NR si PNTCD. Propunerea imediat a unui candidat la presedentie, cel mai bine plasat este MRU. Si utilizarea ca si comunicatori a unui grup relativ restrans de oameni: Macovei, Emil Boc, MRU, Ionut Popescu, Sever Voinescu, Cristian Preda, Gabriel Biris, Daniel Funeriu care sa atace punctual, dur si rapid problemele guvernarii pe capitole: justitie, administratie, politica externa, fiscalitate/economie, educatie. Fara „uzati”, fara ciudati a la Talmacean sau Hoara. Doar 8-9-10 oameni, mereu aceiasi.
  Stiu ca eu vorbesc aici de vise frumoase, dar, facand acest lucru, PDL ar castiga enorm pe termen lung, cred ca ar deveni contra-ponderea reala la PSD, iar PNL-ul ar fi pulverizat in doar cativa ani. Roata s-ar intoarce, PNL-isti s-ar ruga ei sa intre in aliante, la guvernare si alte cele.
  Varianta Blaga e varianta la mica ciupeala, care pe termen mediu-lung o sa ii piarda pe toti. Nici balama, si cu banii luati.

  Reply
 3. SimonaM

  Poate ne citesc delegații, totuși. Și de-aia repet: dacă învinge Monica Macovei, voi vota PDL 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *