Nou de la USL! Platforma e la coafor

Acum se lucreaza la o platforma politica ce va sta la baza programului de guvernare, platforma care cat de curand va fi pusa, probabil, in discutia publicului. Oamenii care lucreaza la asta sunt aproape gata, dar trebuie gasit si un moment, pentru ca nenorocirile se tin lant si atentia publicului este retinuta: nenorocirea din Japonia, divortul familiei Columbeanu, razboiul din Libia, divortul dintre Oana si Pepe. Incercam si noi sa gasim un moment. Sursa

O doamnă este o doamnă. Nu se cade să întrerupă discuțiile la ordinea zilei dintre celelalte doamne. Platforma USL mai poate aștepta sub cască. Dar nu foarte mult, pentru că va trebui să ia componenta social-democrată de la grădi.

Heartbreaking news. Marius Petcu, preşedintele CNSLR Frăţia şi finul lui Miron Mitrea, a fost prins luînd mită 40 000 de euro. Vasile Marica: „Dacă l-au prins, e un prost!

UPDATE. Bogdan Hossu, despre cazul Marius Petcu:  „Era de aşteptat, este încă bine că nu are legături cu cine ştie ce străini, ca să omoare juna democraţie românescă. Este în spiritul campaniei antisindicale, singura structură care se opune astăzi reformelor aberante” (Mediafax)

Facebook Comments

17 Comments Nou de la USL! Platforma e la coafor

 1. Radu

  Este incredibil de penibil ca "liderii" USL Felix – Antonescu si Nastase vor sa ceara voturile cetatenilor fara a le prezenta in prealabil programul lor de guvernare.

  USl vine in fata oamenilor si spune: votati-ne si dupa aceea va spunem ce vrem noi sa facem cu romania.

  Si mai penibili vor fi cei care vor vota aceasta alianta fara program

  Reply
 2. 4-5

  Asta cu urcatul si partidul actual e corecta. Dar daca trec la Pdl? Ma pun sef la blogul vostru…si al lui? (stiu ca esti iute la manie, dar e o gluma)

  Reply
 3. nedormitul

  dar un postac ieftin de partid tot iești. dacă mă apuc să iau la puricat tot trollingul tău, pot să spun și din ce organizație vii. bașca, și ce funcție de supunere ai (că de conducere nu poate fi vorba). Ține minte, las-o pe-asta cu primarul, mai sus de tutungerie nu te poate urca partidul.

  Reply
 4. Nea

  Adevărul e că Monica, din orice parte ai privi-o, e muuult mai interesantă decât Crin. Chiar şi la frumuseţea interioară îl bate măr.

  Reply
 5. Rasvan Lalu

  Excelent observat !

  Acum câteva minute am citit şi eu ştirea şi nu mă pot sătura să admir cât este de sec acest acest trepăduş, de o frivolitate şi lipsă de consistenţă care ar exaspera orice groupie de treişpe ani a unei boyband.

  Un candidat (cu şanse !) la preşedenţia republicii, care nu poate da publicităţii programul de guvernare pe 10 ani a celei mai mari alianţe politice a ţării, din cauză că ar intra la concurenţă cu Monica Columbeanu.

  Realitatea bate ficţiunea.

  Dl.Crin este atât de glossy încât o face pe biata Oana Z. să pară o candidată la admitere, provincială, speriată şi cu nasul mare, pe Monica, o profesoară de latină, iar pe Irinel, un fel de Cioran.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *