Eminescu şi Realitatea s-au înţeles la ban

Platforma Voxpublica se îmbogăţeşte cu un nou autor: Mihai Eminescu. Această colaborare vine după ce Madame Blogary reuşise să îl coopteze pe Omar Khayyam, pentru care SOV ar fi plătit oricît, deşi Stanca nu s-a fi înţeles în vecii vecilor cu scouterul autorului. Am pornit de la o ştire, am ajuns la alta. Omar Khayyam a acceptat să scrie gratis pentru Madame Blogary, în ciuda opoziţiei lui Alexandru Hâncu. Dar îl înduplecăm noi cumva…

Facebook Comments

9 Comments Eminescu şi Realitatea s-au înţeles la ban

 1. Merechene

  am citit pe voxpublica tot felul de nenorociri, dar unele mai mari ca ale lui varzariu, nu am mai vazut… my God! omul ala nu are limita, e paranoic, nesimtit, certaret, megaloman, face greseli grave de ortografie …mi se facuse mila intr-un timp de el…dar mi-a trecut!

  Cu toate ca are o gandire elementara, imatura, liniara , limitata, are cele mai multe vizite si comentarii. dar ce se-ntampla??ce se-ntampla?! uite ca ma face si pe mine curioasa sa-i citesc porcariile, dar si reactiile cititorilor (mai ales!!). Inainte era Leca "preferatul meu"… profesorul de filosofie 😆 . cine va veni oare dupa varzariu?

  Reply
 2. Nemo

  Merechene, pe vremea lui Eminovici aveai liber la ce intoxicari voia muschii tai: -cocaina era la liber, laudanum, absint, etc, etc :).

  si cred ca nici tratamentul maniaco-depresivilor nu era cel mai indicat; desi, pt asta, se inventase "Moartea durerilor" 😆 (aia cu motanul, din Tom Sawyer)

  chiar, daca poetul national avea o matusica sa-i administreze niste Moartea durerilor, nu mai pupam noi "Luceafarul".

  Reply
 3. Nemo

  cica nu e sigur c-a murit de sifilis. oricum, iin ziua de azi, prb ca voxpublica e mai greu sa contacteze sifilis, mai degraba o gonoree…, adica tot un fel de "vorbeste mult si degeaba".

  il bagati si pe Omar in gasca? 🙂 bun baiat: "eu beau, dar nu uita ca ai si tu pacate" 😀

  Reply
 4. Merechene

  Nedo, te imburici si tu imediat….ma moderezi, ete na.

  ceva este sigur insa: talentul nu moare niciodata … :mrgreen:

  Reply
 5. nedormitul

  băi, omul scrie, fi-iar aniversarea binecuvîntată. ce dacă a murit? mănîncă o pîine, nu întinde mîna, nu dă în cap la oameni pe stradă!

  şi, mă rog, are ceva dacă a murit te sifilis? ia, vezi că te moderez! :mrgreen:

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *