Proaspătul însurăţel Crin lucrează la opoziţie

Participînd la lansarea candidaturii lu’ peşte pentru Colegiul 1, Crin Antonescu ne-a explicat cum e în familia liberală, afirmînd că  „obligaţia PNL este de a fi un partid politic de opoziţie radicală”. Ne aşteptăm să-l dea pe Fenechiu cu capul de toţi pereţii, să şteargă cu el pe jos, să-l trimită la coada cratiţei şi să-i spele baronaşii la cur. Deh, fenechie proastă, nu ştie ce spune…

Facebook Comments

1 Comment Proaspătul însurăţel Crin lucrează la opoziţie

 1. Carol

  Antonescu nu mai poate. Adica nu-si mai permite.

  Inainte de alegeri , in timpul campaniei, mai mult ca sigur ca Antonescu l-ar fi dat pe Fenechiu "cu capul de toţi pereţii". Dar acum, s-a dus baba cu colacii. Crin are nevoie de aliati nu de dusmani in propriul partid.

  Cat a fost de guresh Antonescu in campanie cand ii pupa poala lui Iliescu si mana lui Geoana, (Ah Michaela, dragostea noastra) acum a ajuns sa coboare scarile si la fiecare etaj se intalneste cu PNL-istii pe care i-a amenintat si i-a facut de rahat dictandu-le cum sa voteze.

  Nu stiu cate "capace" va lua Antonescu de la subalterni dar mai mult ca sigur ca la proxima ocazie ( foarte curand) va fi aruncat de la sefia PNL.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *