Uraaaaa!!!! Am ieşit, în sfîrşit, din Europa!

Veşti bune pentru euroscepticii din România şi de aiurea! Realitatea TV anunţă că tocmai am ieşit din Europa. Conform ultimelor informaţii primite de la – n-avem corespondent pentru aşa ceva – chiar în acest moment ne scăldăm undeva între Marea Moartă şi Congo.

Facebook Comments

26 Comments Uraaaaa!!!! Am ieşit, în sfîrşit, din Europa!

 1. Nemo

  @para: ia vezi cum "o iei" pe urma lui Nemo 🙂

  [Scufita Rosie stia pe unde s-o ia, si-a luat-o pe unde trebuie; Scufita Verde nu stia, si-a luat-o peste tot]

  in alta ordine de idei, multumim lui nedo ca ne lumineaza caile ascunse ale iRealitatii :mrgreen: inclusiv din perspectiva p*lii 🙂

  Reply
 2. para

  mihaela.

  Eu nu scuip pe strada, in schimb ma bas sonor, si ragai, ca un adevarat gentleman.

  Nu cred in Europa pentru ca mi se pare ca ea crede in intentiile bune ale ursului.

  Satul meu e world wide.

  Reply
 3. Leon cel Treaz

  @nedo,

  nu se spune corect "inclusiv a pulului?" Nu ? Scuze. Credeam ca e vorba de jocul de table. Scuze.

  Reply
 4. nedormitul

  uite, nu scriu mai multe postări, dar scriu mai multe comentarii. vă ofer tot eu un posibil răspuns la întrebarea cu găinile. una singură a fost violată, dar din mai multe perspective, inclusiv a pulii.

  Reply
 5. nedormitul

  acum îmi dau seama ce prost am fost. puteam transforma comentariul ăsta într-o postare, două, trei…

  Reply
 6. nedormitul

  las un pic deoparte discuţia despre ue şi aş vorbi, mai degrabă, despre mult-hulitul profesionalism al celor de la realitatea. aş fi tentat să zic că a fost o greşeluţă de redactare. toţi sîntem oameni, toţi greşim. dacă stau să mă gîndesc bine, însă, cred că e vorba de ceva mult mai grav. eu sînt abonat la feed-urile lor. ieri realitatea.net i-a luat un interviu lui andrei gheorghe. astăzi mi-au intrat 7-8 ştiri cu cîte o frază din spusele lui gheorghe. e vorba de foamea de trafic, pe care o vezi foarte clar în feed-uri. ştiri despre nimic. da, ok, i-ai luat un interviu lui gheorghe, poate a spus nişte lucruri memorabile. totuşi, cît e de cinstit să faci din interviul ăla, a doua zi, o mie şi una de ştiri? dacă vă abonaţi, fie şi de probă, la feed-urile lor, vă veţi da seama despre ce vorbesc.

  mai departe, cred că este afectat şi jurnalistul, omul de pe teren, cel care culege ştirea, o prelucrează, etc., ajunge să caute "evenimente" de rahat, fără nici o relevanţă, să caute în ele detalii care nu interesează pe nimeni, să ofere informaţie despre nimic. ştiţi cîte găini au fost violate pe feed-ul realitatea în ultima lună?

  Reply
 7. mihaela

  Eu chiar sint acum la Brussels in inima Europei, cu o colaborare pentru EU. Pentru cetatenii adevarati ai Europei (aia care se trag din Charlemagne) EU o fi o chestie birocratica care le inghite banii. Pentru noi care am trait cu Inalta Poarta EU este o mare sansa sa ne modernizam in cuget si simtiri (si poate sa invatam sa nu mai scuipam pe strada s.a.)Idiotul care nu crede in Europa sa spuna in ce crede In URSS? Sau in mai bine fruntas in satul meu decit codas la oras? Cit despre Realitatea isi sapa singura groapa, din ce in ce mai adinc. Degeaba talent si salarii mari; fara o etica a meseriei (si asta se poate invata de la EU)te paste falimentul (si ridicolul pe deasupra)

  Reply
 8. Marynia

  Franţa este de fapt EU : "L'Europe, c'est moi".

  Să le zică cineva şi celorlalţi europeni. Noi ne-am prins mai repede. 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *