Sorina Matei: “Specialistii” in comunicare

Sub presiune, unii oameni reacționează prost, e adevărat.  Însă aici, nu cred că e cazul. Informațiile, repet, nu erau o noutate. Mirarea a fost că doamna Vințan cea înțepată și-a etalat toate vulnerabilitățile dar a uitat să comunice partea cea mai importantă. O mare parte din banii pe care ea i-a încasat au ajuns la Intact. Într-un contract semnat de dânsa și Codruț Șereș.
Pentru doamna Vințan, asta era cea mai importantă comunicare. Pe care“specialistul” a ratat-o cu grație.
Vorba dânsei : “am un IQ foarte mare (…) pot să vă spun că am un IQ mare, într-adevăr. Dar nu vreau să mă laud cu el”. Cu asta, uneori, spui totul…
Facebook Comments

7 Comments Sorina Matei: “Specialistii” in comunicare

 1. Marghioala

  mai spunea fata asta, Vintan, ca este prietena de familie cu MRU de hat de demult, ca se viziteaza la orice ora din zi/noapte vrea pasarica ei cu MRU. spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti, cine se aseamana se aduna, asa sac, asa petic, cum e turcu  si pistolu…

  Reply
  1. Florina

   Bleen 
   Azi e ziua mondială a sănătăţii mintale, sărbătoreşte fiecare cum poate. 
   O zice Sorina, a părei fiecare vorbă e adevărată şi am zis-o mai mulţi aseară, pe Fb, ştii doar. Intervenţia specialistei în comunicare a fost catastrofă!! Nuuu, nu exagerez. Cu atît ai mult cu cît, dincolo de halul incalificabil în care s-a prezentat, dincolo de toate tîmpeniile spuse, nu a spus, cum zice şi Sorina, SINGURUL lucru important: că banii de la Oltchim se duceau tot la intacţi. Cum să-i scape tocmai asta, în direct la A3, unei (pretinse) apropiate de familie a lui MRU?? Cred că trebuie să se apere de prieteni, de duşmani pare a fi mai simplu.

   Reply
 2. Florina

  Eu ştiu că poţi pierde şi cînd ai perfectă dreptate, din cauza vreunui „avocat” care se găseşte să se beregăţească complet aiurea. E un corolar al vorbei ăleia, „spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti”. Numai că la un asemenea nivel nu e permis să se întîmple.

  Reply
 3. LunguVictorEugenMihai

  am lucrat cu Vintan la Evenimentul Zilei. lucra la compartimentul publicitate – de unde atata specialist in comunicare?
  scolita de Nistorescu, care citea numai publicitatea in ziarul pe care-l pastorea. daca era publicitate, zambetul inflorea. daca nu, ziarul era extrem de slab si fara subiecte.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.