Sorina Matei: “Specialistii” in comunicare

Sub presiune, unii oameni reacționează prost, e adevărat.  Însă aici, nu cred că e cazul. Informațiile, repet, nu erau o noutate. Mirarea a fost că doamna Vințan cea înțepată și-a etalat toate vulnerabilitățile dar a uitat să comunice partea cea mai importantă. O mare parte din banii pe care ea i-a încasat au ajuns la Intact. Într-un contract semnat de dânsa și Codruț Șereș.
Pentru doamna Vințan, asta era cea mai importantă comunicare. Pe care“specialistul” a ratat-o cu grație.
Vorba dânsei : “am un IQ foarte mare (…) pot să vă spun că am un IQ mare, într-adevăr. Dar nu vreau să mă laud cu el”. Cu asta, uneori, spui totul…
Facebook Comments

7 Comments Sorina Matei: “Specialistii” in comunicare

 1. Marghioala

  mai spunea fata asta, Vintan, ca este prietena de familie cu MRU de hat de demult, ca se viziteaza la orice ora din zi/noapte vrea pasarica ei cu MRU. spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti, cine se aseamana se aduna, asa sac, asa petic, cum e turcu  si pistolu…

  Reply
  1. Florina

   Bleen 
   Azi e ziua mondială a sănătăţii mintale, sărbătoreşte fiecare cum poate. 
   O zice Sorina, a părei fiecare vorbă e adevărată şi am zis-o mai mulţi aseară, pe Fb, ştii doar. Intervenţia specialistei în comunicare a fost catastrofă!! Nuuu, nu exagerez. Cu atît ai mult cu cît, dincolo de halul incalificabil în care s-a prezentat, dincolo de toate tîmpeniile spuse, nu a spus, cum zice şi Sorina, SINGURUL lucru important: că banii de la Oltchim se duceau tot la intacţi. Cum să-i scape tocmai asta, în direct la A3, unei (pretinse) apropiate de familie a lui MRU?? Cred că trebuie să se apere de prieteni, de duşmani pare a fi mai simplu.

   Reply
 2. Florina

  Eu ştiu că poţi pierde şi cînd ai perfectă dreptate, din cauza vreunui „avocat” care se găseşte să se beregăţească complet aiurea. E un corolar al vorbei ăleia, „spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti”. Numai că la un asemenea nivel nu e permis să se întîmple.

  Reply
 3. LunguVictorEugenMihai

  am lucrat cu Vintan la Evenimentul Zilei. lucra la compartimentul publicitate – de unde atata specialist in comunicare?
  scolita de Nistorescu, care citea numai publicitatea in ziarul pe care-l pastorea. daca era publicitate, zambetul inflorea. daca nu, ziarul era extrem de slab si fara subiecte.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *