Andreea Paul isi cunoaste locul

Sub talpa lui Blaga.

Doamnele și domnișoarele din jurul lui Blaga au un talent deosebit în a se face de rîs prin declarații ridicole. O altă susținătoare a lui Blaga, dintre cele trei care apar în fotografie, declara că Vasile Blaga e un izvor nesecat de inteligență. Dealtfel, Valeria Schelean, căci despre ea este vorba, e specialistă în izvoare nesecate, în calitatea sa de iubită a unui milionar din top 300, așa cum îi stă bine unei tinere de dreapta.

Facebook Comments

10 Comments Andreea Paul isi cunoaste locul

  1. Taner

    It’s all about the money! Atata tot, toti politicienii au rude, cunostinte, whatever, ce le aduc sau le pot aduce foloase materiale. Partizanatul are loc in functie de persoanele cu care sunt mai conectate financiar. Daca sotul, socrul, vecinul, frizerul doamnei Paul are afaceri cu sotia, soacra, frizerita domnului Blaga, ai o legatura de afaceri.
    Nu cred ca poate exista vreun om politic care sa urmeze un politician ca Blaga pentru o ideologie. La fel e si cu Udrea. Singura diferenta ar fi cu Macovei and Co. Posibil sa fiu eu naiv, insa nu cred ca Macovei este omul care ar putea imparti contracte, afaceri, etc. Drept pentru care nu cred ca va fi aleasa vreodata ca sef al PDL.

    Reply
        1. Gramofonu

          Bleen Si, ca sa incheiem weekendul intr-un ton optimist:
          „Traiasca si infloreasca cirma lui vasile si iarba de sub talpa sa!”

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *