Blaga: Sa-si dea demisia Videanu si sefii de filiale!

Cine crede că Blaga se sperie de o fundație și că-și va da demisia sau va fi debarcat pentru o scădere de 3-4% în sondaje se înșală. Blaga e primul președinte de partid postdecembrist care este reconfirmat după un dezastru electoral (a pierdut mai mult de jumătate din voturile și procentele partidului) iar după europarlamentare va repeta figura și va da vina pe Boc, Băsescu, intelectuali și șefii de filiale. O spune într-un interviu luat de ziare.com în care dă cu copita în tot ce prinde.

sursa

 

Facebook Comments

9 Comments Blaga: Sa-si dea demisia Videanu si sefii de filiale!

  1. Ted Schengen Michael

    Blaga va ateriza in afara pragului electoral , dupa europarlamentare i se va lua sigur gatul , va fi un nou macel in pdl-ul muribund ! Uslasii nemultuymiti vor vota PP-ul cel mai probabil. Din pacate in prezent votantii uslasi sunt foarte multumiti de actuala guvernare !

    Reply
  2. andrei_p

    Blaga pare a da raspunsuri directe. Cam prost, dar deschis. „Un alt fel de politician”, cum se tot dorea pe vremuri. Nu stiu daca are vreun plan de acest fel, dar in ritmul asta o sa devina in curand (daca nu cumva e deja) un opozant al lui Basescu mai relevant decat Ponta din punctul asta de vedere. Imi paee rau sa spun asta, dar adevarul e ca pozitia asta ii aduce puncte electorale importante azi. Strategia lor cred ca e in a colecta in viitorul apropiati nemultumitii USL (nimic nou sub soare) lasandu-i pe „aparatorii statului de drept” sa-si consume naduful in cateva simpozioane foarte importante organizate de Miscarea Populara. Adevarul este ca personal nu am avut o frustrare mai mare fata de politicul si chiar de alegatorul roman nici la prima mineriada, cand gaseam cumva justificari in trecutul apropiat (atunci).

    Reply
    1. Bleen

      andrei_p Blaga nu se apropie de jurnaliști care nu sînt ”safe”. Adică cu care nu se prețuiește reciproc. Sau prețăluiește, nu mai știu care e verbul.

      Reply
  3. LunguVictorEugenMihai

    „nici nu se pune problema” – tractoristul acesta al Mafiei se crede pilot de formula 1.

    Reply
      1. LunguVictorEugenMihai

        Bleen LunguVictorEugenMihai 😀 da, curat norocul prostului. macar e si fudul – spre deosebire de marea majoritate a celorlalti.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *