Blaga si Antena 3, din nou de aceeasi parte a baricadei

Dacă Blaga e atacat în stilul Antena 3, așa cum susțin oamenii săi, iată că nici Blaga nu se lasă mai prejos și atacă tot în stilul Antena 3. Numai că Blaga lucrează cu originalul, nu se încurcă cu niște amărîte de copii.

click pe imagine pentru rezoluția maximă (pentru a închide imaginea, click tot pe ea)

Facebook Comments

4 Comments Blaga si Antena 3, din nou de aceeasi parte a baricadei

  1. Bleen

    Doc a luat la puricat și dezvăluirile Antenei 3 și, surpriză, se pare că e vorba mai degrabă de fraudarea alegerilor de către Blaga: ”După statut și bun simț, delegații ar trebui să voteze liber, fără teama sancțiunilor (că doar de asta se duc acolo), iar componența delegației ar trebui să fie determinată de statut. În loc de asta, delegaților li se impune opțiunea pentru Vasile Blaga, și riscă să fie scoși din delegație dacă mișcă în front.”
    http://doc.hotnews.ro/%C8%99ocant-n-o-sa-va-vina-sa-crede%C8%9Bi-ce-a-dezvaluit-antena-3-despre-vasile-blaga.html

    Reply
  2. Ted Schengen Michael

    Blaga sa-si ia catrafusele , izmenele si s-o taie asa tiptil tiptil la PNL ! Or sa-i dea un os consistent !

    Reply
  3. Miron Damian

    O, dar e mai mult decât atât. De fapt, ce au prezentat acolo? Un primar care spune că oficial ei zic că merg cu Blaga, deși altfel ar susține-o pe Udrea. De ce? Ca să nu se pomenească că nu mai sunt delegați. Ce fraudă e asta, mai precis? Ceea ce demonstrează însă articolul Antena 3, chit că e foaaarte pro-Blaga, este fenomenul din PDL – dacă nu îți declari susținerea pentru șeful partidului atunci, statut-nestatut, riști să fii zburat dintre delegați.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *