Cel mai influent politician al anului 2012

Atenție vorbim de influența asupra scenei politice în 2012, indiferent dacă această influență a fost benefică sau malefică. Nu cel mai frumos politician, nu cel mai inteligent, nu cel mai moral sau cel mai competent.

Puteți bifa maximum 3 răspunsuri:

Politicianul care a influențat cel mai mult scena politică în anul 2012

Vezi rezultatul votului

Loading ... Loading ...
Facebook Comments

30 Comments Cel mai influent politician al anului 2012

  1. Kafkapeulita

    cristian preda, emil boc si robert neguita – clar cei mai influenti, unsi cu toate alifiile (la figurat, altii-s la propriu)!

    Reply
  2. Yeba

    semi-off topic pt Pataphyl & Merechene și alții interesați: înainte de a fi banat pe veci din pădurea Mumiței, un nefericit îl citează pe Crin: „De Craciun, cand il serbam pe Sfantul Cristian, urez tuturor celor ce poarta acest nume…”

    Reply
  3. meioza

    Io zic că Voiculescu (nu mai are sens să spun de ce), Dragnea (idem… :D) și Dan Diaconescu (într-un an a dus un partid abia înființat la plus 14%).

    Un top zmeura de aur nu avem? (Blaga și Ponta ocupă de departe primele locuri)

    Reply
    1. Yeba

      meioza , ce ti-a făcut ție Ponta? A plagiat de la tine?! Ponta e bun pe felia lui de derbedeu-de-stat, Blaga nu putea fi mai bun pe ce și-a propus, votul meu zmeuristic merge la MRU.

      Reply
      1. Canadiana

        Yeba meioza Duda de aur i-o dau si eu lui MRU, mare dezamagire. Va rog sa se consemneze undeva ca am avut reticente initiale in privinta lui din cauza zodiei Balanta, in care este innascut.

        Reply
      2. meioza

        Yeba meioza Păi nu trebuie să-mi fi făcut ceva, că n-am votat pe idiosincrasii personale. I-am evaluat ca la examen și asta e concluzia la care am ajuns. Ponta s-a comportat lamentabil ca PM. Cu derbedeul ai dreptate, însă eu mă gîndeam la actele politice. Gafă după gafă, minciună după minciună (plagiatul nu e politică, singurele puncte minus de la plagiat ar fi date de dubla măsură și de lipsa de onoare), lipsa de măsuri de guvernare de orice fel, proaste sau bune… Mai trebuie să continuu? Omul ăsta a făcut orice ca să scadă punctajul USL sau a vrut să demonstreze că poate face orice că populimea.
        Blaga o fi fost bun pe ce și-a propus în particular, dar eu nu am știre decît de ceea ce zicea public (25% eventual 30%, nu?). Cu toate eforturile lui Ponta, nu a reușit să crească partidul, ba dimpotrivă…
        MRU s-a comportat destul de jalnic, de acord (ar fi și el în top), însă lider nu a reușit niciodată să fie și s-a văzut că n-are coaie de cînd cu ICCD-ul… așa că nu ar fi trebuit să fie dezamăgirea nimănui (a mea nu a fost în nici un caz).

        Reply
        1. Yeba

          meioza, glumeam, domnule, glumeam și semiglumeam, fiecare și-a atins scopul personal, doar nu te gândești serios că Blaga își propunea 30%, ca să deranjeze. Sau că Ponta trebuie judecat pe bune, după criterii negolănești. 
          Și mai sunt și ignorantă, nu știu cum e cu ICCD-ul. De unde oo când e născut în Fecioară?! E o contradicție în termeni. Dacă ziua aia e deja Balanță (22sept.), e fatal, indecizia e mai rea decât lipsa de oo în politică.

          Reply
        2. meioza

          Yeba Vezi să nu se supere Bleen pe tine, că și el e născut tot în zodia aia. Eu nu mă supăr (chiar de-s tot p-acolo) deoarece cred în numărul de la pantofi, nu în zodii. Dacă îmi spuneai că ăia cu mărimea 43 nu au ouă, mă ofticam rău de tot…
          Altfel, nu aș putea spune că mă interesează prea mult ce își propune noaptea sub plapumă o balenă eșuată în vîrful unui partid după potopul de la locale. Dar dacă noblesse nu e, măcar funcția să oblige.

          Reply
    1. EroulBula

      Bleen Eu zic sa ne oprim la doua arene nationale. A treia e formata din uslasii care trag cu ochiul sa vada ce mai uneltesc reactionarii de pe Blogary.

      Reply
  4. EroulBula

    Eu am vazut ca pot avea trei optiuni abia dupa ce am votat ….. probabil e de la carnati.
    So, l-am votat pe Felix. Oricum era prima optiune si in varianta de 3.
    Pentru locurile 2 si 3 as merge, nu stiu in ce ordine, pe Basescu si Macovei.
    Pentru ei nu as sublinia atat de mult reactia din timpul puciului cat perseverenta cu care si-au construit, in ani de zile, o credibilitate solida in occident, fapt ce le-a permis, cu cateva discursuri si telefoane, sa mobilizeze autoritatile europene, aliatii si mass media occidentala in sprijinul democratiei din Romania.
    De Tonta si Antenescu nu cred ca este cazul pentru ca au fost doar simpli executanti ai planurilor lui Felix.

    Reply
    1. Nea

      EroulBula Concluzia e că tu, drogat cu cârnaţi, ai fi votat la fel ca mine fără cârnaţi în sânge. (Cu un gând bun şi pentru 0049, totuşi).

      Reply
    1. Bleen

      Pataphyl Voiculescu (pentru USL/Antena 3/lovitura de stat)-Ponta (pentru reacția la plagiat, lovitura de stat, guvernare, influență în PSD) -Macovei (pentru reacția de la lovitura de stat plus boicot, dar aici lucrurile sînt mai puțin cunoscute)
      Dacă lovitura de stat nu a reușit e datorită lui Macovei și Băsescu, în ordinea asta.

      Reply
      1. Pataphyl

        Bleen Pataphyl OK. Eu ziceam că 2012 nu se-ntîmpla așa fără obsesia lui Felix (aflat cu sula-n coaste, e drept), execuția algoritmului teleMormanelor de voturi, plus complicitatea vameșului. O grămadă de nume din listă sînt dummy cards, Băse a fost practic singleton (dar ce bun e un „as sec” în bridge), iar Macovei a limitat/amînat dezastrul. Eroic, asta da!

        Reply
    1. SimonaM

      MihaiMaruseac 
      Năstase e reținut un pic cu treburi. La brutărie.
      Ceea ce-l caracterizează pregnant drept infractor. Și mai puțin drept om politic.

      Reply
      1. MihaiMaruseac

        SimonaM MihaiMaruseac Păi ziceam că reținerea lui a fost printre cauzele evenimentelor din vară. Cauze sau pretext:)

        Reply
        1. SimonaM

          MihaiMaruseac SimonaM 
          A servi drept pretext și/sau stimulent al fricii celorlalți de a nu păți la fel nu-mi pare a fi influență politică.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *