Cele mai bune comentarii (8-14 septembrie 2012)

Ca să nu mă mai frece ăștia la cap că-i atac din interior și le înfig cuțitul în cartoful-inimă pe la spate, mă înscriu în Forța Civică. Menționez că în toată viața mea am fost membru al unui singur partid politic, PNL. Nu am fost nicio secundă membru PD sau PDL. A venit momentul să mă activez politic. Mi-am făcut bilanțul la împlinirea unui anumit număr de ani și am decis ca, pe lîngă Blogary, să ajut și ca membru simplu de partid, ca plugar politic, muncitor necalificat în uzina dreptei autentice, tractorist pe ogorul politic al forțelor binelui. Să plătesc o cotizație, să lipesc un afiș, să cînt un imn…adică nu, imn nu. Să-mi aduc modestul aport la binefacerea țărișoarei. Nu vreau funcții, nu sînt mașinuță socială sau lift a cărui unică menire e să urce pe scara socială, sînt un biet și brav român care vrea să pună umărul la propășire. Și ca să nu mă mai acuze lumea că doar scriu și chibițez, am decis să-mi ofer cotizația anuală și susținerea morală Partidului Forța Civică. Să vedem dacă m-or primi.

BLEEN – 11 septembrie, 11 like-uri –  Neamtu si MRU

Revista Kamikaze

Mihail Neamțu ne vorbește despre autoturismul Sparty al Noii Republici: „Un vehicul Smart. Un conducător auto care admiră Sparta. Smart Party. Pe scurt: Sparty.” E clar, e chestiune de ore până o să-i apară și lui noua poreclă: „Mihail Neamțu. Pe scurt: Mițu”.

Judean People’s Front vs. the People Front of Judea, din nou.

RIBELALU – 10 septembrie, 9 like-uri – Noua Republica il acuza pe MRU de lipsa de anvergura intelectuala si politica si pe colegii acestuia de partid ca ar fi loiali SIE

Treaba e simpla. Cei de dreapta, neafiliati pana acum si care asteptau sa apara altceva, au de ales intre NR si FC. MN are 2%, MRU are 35%. MN nu are partid, MRU are unul destul de inchegat. MN nu are fomduri, MRU se pare ca are. MN nu (mai) are „spate”, MRU are. MN e agresiv si misogin, MRU este elegant.

Acum dragi simpatizanti de dreapta alegeti intre cele doua Albe ca Zapada.

BLEEN – 9 septembrie, 9 like-uri – MRU si Forta Civica pot si trebuie sa mearga independent in alegeri

off topic

Revista Kamikaze

”Țin să mă solidarizez cu Crin și Ponta în demersul de a-l susține pe Liviu Dragnea. Da, domnilor procurori, mă autodenunț și eu: am votat la referendum! Atâta doar că nu știu la care secție din Teleorman, fiindcă în ziua aia nu am ieșit din București.”

SIMONAM – 8 septembrie, 9 like-uri – Mihail Neamtu ii arde vreo doua lui MRU

Băieții ăștia n-au nevoie de dușmani. Au aliați.

Care mai de care cu inima sus, funia de usturoi, feștila și comisia de etică.

Ori se-adună și cad la pace, ori îi găsește cineva o țară nouă și neprihănită tânărului Neamțu.

SIMONAM – 9 septembrie, 9 like-uri – MRU si Forta Civica pot si trebuie sa mearga independent in alegeri

 @Canadiana  Bleen Omul are toate vorbele la el. Trebuie doar să se enerveze mai des. Înțeleg că asculta AC/DC. Recomand călduros 🙂

BLEEN – 9 septembrie, 9 like-uri – MRU si Forta Civica pot si trebuie sa mearga independent in alegeri

@SimonaM Ei l-ar fi vrut de remorcă. De pus în vitrină umpic, după aia executat pe șest și trimis în umbră. Avea oenge în care să strîngă oameni, dar nu avea forma juridică pentru a putea participa la alegerile din toamnă. Acum are forma juridică, are susținători, dacă mai face și vizibilitate și procente, va fi deranj mare în PDL Blaga. De fapt, este deja deranj.

YEBA – 10 septembrie, 8 like-uri – Care este rostul ARD?

Revin: ti-e mila de ei, sunt tari de cap, pierd procente de imagine din motive de  fudulie mintoasă, mă pun pe ganduri. În fond, dacă-s atâta de vanitoși,  trebuie că sunt și cam proști, poa să curgă doctoratele în valuri, sunt proști din perspectivă electorală, pafariști desprinși de realitate.

Cum dracu sa-ti faci sigla ARD? Ca uite acum Bleen, din milă, le zice ardiștii, dar sper ca va dati seama ca toata lumea le va spune ARȘII, prăjiții, se pretează la zeci de miștouri. Băieți, cu IAD ați încercat? Cu RAI? cu PLM? cu SEC? cu PIPI?

Cred că vă râde și Greblă, cu știința voastră politică cu tot.

TI – 12 septembrie, 8 like-uri – Pseudo-problema “traseismului”. Implicatii pentru ARD, PDL si MRU

e bine ca oameni respectabili si publicati in presa mainstream confirma ca lucrurile stau asa cum zic blogurile, ieri d. tapalaga, azi dpa, poate maine si c. campeanu o sa-si mai reconsidere ideile, poate si dna macovei o sa vada cum ii sunt folosite principiile si prestigiul chiar de catre cei care vor sa ingroape definitiv respectivele principii

BLEEN – 9 septembrie, 8 like-uri – Time out de la polemicile dreptei: misterele stangii

E, așa e Blogary. Unde e circul mai mare, pac și Blogary. Așa o să fie și la iarnă. Cînd oamenii serioși sînt în vacanță sau stau ascunși sub pat și tac strategic și inteligent, tot Blogary o să fie pe metereze să dea și să încaseze.

EROULBULA – 12 septembrie, 8 like-uri – Ambasadorul american in Libia a fost ucis

Pe scurt, se intampla exact ce le spunea Basescu liderilor europeni: l-au dat jos pe Gadaffi si au adus Al Qaida la portile Europei.

YEBA – 14 septembrie, 8 like-uri – Parteneriat Blogary – Libertas & TL Store

Băse, conferinţă de presă.

Saveta Ciuciuvică,  Antena 3: Demnitarii europeni au transmis un mesaj clar pentru toată clasa politică din RO pentru alegerile din decembrie?

Băse: Nu ştiu, au dat un comunicat, ceva?

Saveta: Nu, dar dacă v-au transmis dumneavoastră.

Băse. Mie?! De ce ?! Eu n-am alegeri.  Eu am cel mult hă hă hă un referendum.

Facebook Comments

68 Comments Cele mai bune comentarii (8-14 septembrie 2012)

 1. Rezon

  Niste romani au incercat sa fure metale dintr-o centrala nucleara din Franta. Niste romani care nu sriu fizica. Stati sa vedeti cum or sa fuga romanii prin Franta cu buzunarele pline de uraniu dupa cateva generatii absolvente de bac profesional

  Reply
 2. Yeba

  Incep să mă lase nervii de-adevăratelea. Penibilia Doina Uricariu – director ICR NY. Adică poţi să pui o bombă sub NASA şi s-o faci praf într-un minut, mai dă-o dracului.

  Reply
   1. Rezon

     @Yeba  Eu si alti fartati inca mai suspinam dupa banii pe care nu ni i-a dat pe traducerile facute pentru editura ei, acum multi ani. De cate ori ii citesc fandoselile liricoide, tasnind din sufletu-i vaporos de poeta, imi aduc aminte.

    Reply
   2. Florina

     @Rezon  @Yeba 
     
    A publicat şi-n Cotidianul, deci nu-i o trădătoare de ţară, o infiltrată a agenturilor străine, e un cadru de nădejde. Cum a fost, la vremea lui ante-decembristă şi soţul dînsei. 

    Reply
 3. DenisaC

  Începe să îmi placă din ce în ce mai mult de doamna Andreea Paul Vass. Doama asta chiar știe despre ce vorbește. Este acum la B1.

  Reply
  1. BarbuMateescu

    @Rezon Din câte înţeleg, ambele mari tabere s-au pus de acord. Singura opoziţie poate veni de la stânga, care nu există. ARD n-o să zică nimic, le place cum o să arate lucrurile.

   Reply
  2. BarbuMateescu

    @Rezon Din câte înţeleg, ambele mari tabere s-au pus de acord. Singura opoziţie ar putea veni de la o formaţiune mai la stânga de PSD, care nu există. ARD n-o să zică nimic, le place cum o să arate lucrurile.

   Reply
 4. Bleen

  Criteriile ARD. Există un punct (nepublic) care spune că toate criteriile se anulează atunci cînd trebuie (parlamentarii PDL, alte persoane plăcute de x sau y din PDL, cei care cumpără locurile etc).

  Reply
  1. Yeba

    @Bleen e de la topică. De fapt e vorba de ARD criteriile, mare brânză,! Ar suna chiar natural, dacă ar mai fi interesați careva de mersul la vot.  

   Reply
    1. Canadiana

      @Beavix m-am uitat pe gandul la comentariile de la pagina respectiva si nu erau prea pozitive. sper ca mru sa stie sa pareze. 

     Reply
  1. Canadiana

    @Beavix ascultai si eu interviul lui mru. vorbeste bine, frumos, inteligent, pertinent. are insa meteahna de a-si dilua singur mesajul prin ultraexplicare. cred ca este, de fapt, o deformare profesionala de pedagog (o observ si la mine): tranteste o afirmatie grea de semnificatie, de exemplu „antonescu a divizat romania in doua”, dar in loc sa lase greutatea acestei afirmatii sa pluteasca in aer, se apuca s-o explice pana in panzele albe, ceea ce ii fasaie efectul. 

   Reply
   1. DenisaC

     @meioza Din ce am citit, va candida din partea PNŢCD. Nu știu cum se poate face tehnic acest lucru, dar domnul MN vrea un colegiu. 🙂

    Reply
 5. Rezon

  Rovana Plumb: „Sunt nemultumita de cum au actionat institutiile in cazul ursului. Facem anchete ”
   
  Sper ca in cazul lupului sa actioneze mai bine

  Reply
 6. Yeba

  Bolnavul asta de Ponta e complet seren, ca si cum n-ar fi plagiat, ce se mai poate face? Unde si cum trebuie agitata chestiunea, in conditiile de non combat ale PDL/ARD? Nu poate ramane asa.

  Reply
 7. Bleen

  „Cred că Mihai Răzvan Ungureanu, luat ca personalitate, evident bine conturată în spectrul dreptei, are calităţi remarcabile, am spus asta cu orice ocazie. În acelaşi timp, cred că domnia sa, din punct de vedere politic, trebuie să demonstreze tot atâta maturitate cât mi se cere mie, sau cât e cerută din partea altora”, a comentat Neamţu. 
   
   
   
  MRU nu a arătat maturitate din punct de vedere politic (fiind ministru de externe 3 ani, director SIE 5 ani și prim ministru cîteva luni)? Strict la cazul de față, MRU nu a zis nimic de Neamțu, nu a răspuns în niciun fel atacurilor lui Neamțu și ciracilor săi. Există vreo suspiciune de imaturitate la MRU? A arătat în vreun fel imaturitate în anii în care a ocupat toate aceste poziții? A arătat imaturitate în vreun fel din momentul în care s-a pus problema unității dreptei?

  Reply
  1. Yeba

    @Bleen he, he, recunosc exprimarea asta concurențială, de premiant, când se mută un olimpic în clasa lui „de ce să fie el considerat din start mai bun, să demonstreze tot atâta /orice/ câtă mi se cere mie…” Și tonul condescendent, e un băiat serios, îl apreciez…

   Reply
  2. Florina

    @Bleen 
    
   E disperat MN şi din cauza asta chiar nu mai ştie ce spune. Aşa se întîmplă cu anumiţi oameni care mizează totul pe o singură carte, îşi fac o imagine despre sine în contextul în care se proiectează şi apoi constată nu numai că altul are cărţi mai bune, dar ale lui nici nu-i mai susţin castelaşul. Şi l-au ajutat să ajungă în situaţia asta nu cei care au încercat să-i spună că nu are dreptate şi să-l mai coboare cu picioarele pe pămînt, ci cei care i-au cîntat în strună şi o mai fac încă. Nu va ajunge altceva decît o unealtă în mîna cui va avea nevoie de el şi care-i  va specula lipsa de caracter şi duşmănia, dacă nu chiar ura acumulată. Va fi suficient să-i gîdile orgoliul şi să-i ofere o poziţie, omul e de un oportunism cum rar am văzut, nu va rata ocaziile. 

   Reply
  3. Beavix

    @Bleen MRU a arătat ce poate doar ca funcționar al statului român. Ca politician nu a arătat nimic pentru că încă nu a avut ocazia s-o facă. Omul politic MRU încă nu a apărut pe scenă.

   Reply
   1. TI

     @Beavix  @Bleen sa fii (prim) ministru e functie politica, I’m sorry
    ca ministru de externe s-a opus la porcaria cu retragerea din irak si a gestionat bine relatiile cu vestul
    ca prim-ministru a venit cu o echipa decenta, nu a cedat cererilor baronilor locali pdl si s-a implicat in treaba cu anaf

    Reply
    1. Beavix

      @TI  În 70 și ceva de zile ca prim-ministru nu ai timp să te afirmi ca om politic. Nu neg că MRU a fost un excelent ministru de externe, dar politica internă (mai ales cea din România) e un pic altă mâncare de pește. Dovada este chestia cu baronii locali de care ai amintit. Din punctul meu de vedere a procedat foarte corect că nu a cedat baronilor. Însă din punct de vedere politic vedem cu toții unde s-a ajuns, iar inabilitatea de a negocia cu baronii probabil că a grăbit desfășurarea evenimentelor din vara care a trecut. Să fim sinceri, atâta timp cât politica este dominată de baroni, nu poți face nimic fără ajutorul lor. Asta e realitatea, asta e politica.

     Reply
    2. Canadiana

      @Beavix   Dupa tine, care ar fi candidatul ideal al dreptei? Politicianul de dreapta care sa intruneasca majoritatea calitatilor necesare?

     Reply
    3. Beavix

      @Canadiana Candidatul ideal al dreptei în acest moment e MRU. Nu pentru că ar fi „cel mai cel” politician, ci pentru că deține combinația optimă de imagine pozitivă, educație și experiență în instituțiile statului.

     Reply
    1. Yeba

      @Bleen țțțț, ai zis bolnav bosumflăcios, am crezut că e motan.
     Dar de avatar tot e buna poza, urechile-s foarte a propos.

     Reply
 8. Canadiana

  hă hă: prea e buna asta. am plajiat-o de pe Kamikaze:
   
  Discuție pe care am surprins-o la vecini, în timp ce-i spionam pentru Fisc.
  Urlă el:
   – Loredana, cred că am diaree.- Nasol, în casă nu avem nimic pentru diaree.
   – Ba da, fă. Pentru diaree în casă avem WC-ul.
   

  Reply
 9. SimonaM

  Scump, dom’le, scump! Dincolo era mai ieftin!
  Unde-s vremurile când lua omul treijdă like-uri dintr-o vorbă….

  Reply
 10. Pataphyl

  Mai dați un like comentariului lui lui @ti 8 septembrie, pentru meritul de a înțelege cum traduce Livefyre ghilimelele, citez: „Pseudo-problema âtraseismuluiâ”. Plus că mi-a adus aminte de faimoasa mașină de scris a lui Ostap Bender de la Filiala din Cernomorsk a oficiului din arbatov pentru colectarea de coarne și copite (Vițelul de aur, Cap. XV): „Îlibîrați prîzîntatorului, curiîrul tov. Panikovski, pîntru filiala din Cîrnomorsk rîcuzita dî birou în valoarî dî 150 rublî…”

  Reply
 11. ny2

  Vadim: „uite, d-na Ruxandra (nush-cum) de la partid, a cumparat 3-4 saci de bobite pentru caini si mananca foarte bine” =))))))))))

  Reply
 12. ny2

  sper ca nu pierdeti delirul lui vadim de la b1, ca nu stiti ce pierdeti, vorba lui DDD care a fost invitat la aceeasi emisiune, inaintea lui vadim =))
   
   

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *