Conducerea PDL forteaza demisiile ”reformistilor„

Alin Popoviciu, cel care a cerut excluderea ”reformiștilor” nu e de capul lui. E apropiat al liderului PDL, Vasile Blaga. E deputat de Timiș și unul dintre liderii filialei locale, acolo unde a candidat la parlamentare și Vasile Blaga. Mai mult, este bihorean, ca și Blaga.

Conducerea PDL vrea să forțeze prin aceste presiuni și umilințe demisiile ”reformiștilor”, ca să nu poată fi acuzată pentru excluderi. ”Domnule, noi sîntem democrați, noi nu dăm pe nimeni afară, ăștia au demisionat fiindcă au interese prin alte părți și pentru că nu iubesc partidul pe care noi îl iubim cu asupra de măsură.”

Acesta e și motivul pentru care astăzi Cristian Preda a fost suspendat șase luni din PDL. Conducerea PDL nu a avut de gînd nicio clipă să-i excludă pe ”reformiști”. Popoviciu a ieșit cu sperietoarea, sperînd ca aceștia, scîrbiți sau orgolioși, să demisioneze, așa cum dealtfel s-a și întîmplat cu Baconschi și Funeriu. Au mai rămas de eliminat Voinescu, Preda și Papahagi.

Facebook Comments

4 Comments Conducerea PDL forteaza demisiile ”reformistilor„

 1. EroulBula

  Monica Macovei ar trebui sa candideze independent. Nu are nevoie de „sprijinul” mafiotilor lui Blaga. 
  Daca critica epurarile dar candideaza pe lista PDL e ca si cum ar fi de acord cu deciziile lui Blaga si strigaturile lui Popoviciu.
  Daca va candida pe lista PDL, la europarlamentare voi lua o pauza cu mersul la vot.

  Reply
 2. EroulBula

  Popoviciu se incadreaza la categoria „IDIOT FRENETIC”, categorie din care mai face parte si idiotul celalalt, interimar la invatamant, cel care a blocat procedura de declarare a plagiatului lui Ponta. Imi scapa numele acum.
  Ce sa-i faci, e inghesuiala mare iar locuri eligibile nu-s decat vreo patru.

  Reply
  1. Yeba

   EroulBula , cum să-ţi scape?! Rămâne în istorie, are şi facies! Şi masteratul la Fundaţia Sătească Sfântul Anton. Sindicalistul Liviu Pop.

   Reply
   1. EroulBula

    Yeba EroulBula Asa-i, cum am putut sa-l uit? Noroc ca ieri i-am vazut din nou mecla de prost la televizor.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *