IRL se alatura FC si PNTcd

”În momentul de faţă, împărtăşim la nivelul Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr, cu PNŢCD, aceleaşi puncte de vedere – listă comună la europarlamentare, candidat comun la prezidenţiale, federarea formaţiunilor politice de dreapta, în 2016. Asta este oricum convenit la nivelul conducerii Alianţei. Pe această platformă, se alătură practic o identitate de vedere şi o formaţiune nonguvernamentală, este vorba de Iniţiativa România Liberală”, a spus Ungureanu.

SURSA

Facebook Comments

11 Comments IRL se alatura FC si PNTcd

  1. geronimo

    Faină treabă, n-am ce zice! Si inteligentă-foc..  Poate le amintește careva celor din „Alianta DA” ca alianța originară a fost trădată tocmai cu sprijinul neprecupețit al lui Tăriceanu ; omul-cheie.. Si de acolo a început contraofensiva politică a oligarhiei, reconstrucția Reacțiunii (și mai putin a statului): reciclarea PSD si deriva ireversibilă a „ultimului partid istoric” rămas in cursă (Crin e doar consecința firească a rinocerizării PNL), prima suspendare pucistă a președintelui legitim, blocarea sistematica a reformelor, a doua tentativa de lovitura de stat, alianțe reformiste fragizilizate, chinuite, precare si deosebit de expuse răsturnărilor, șantajului partenerilor si opoziției, diluarea unor reforme si blocarea totală a altora (in sănătate de exp) si chiar periclitarea proiectului euroatlantic. 
    E chiar atât de puțin, d-lor Ungureanu si Pavelescu? A trecut chiar atât de mult timp de astă vară? (când nu putem uita cu ce se îndeletnicea Motocicleanu?) Nu mai pomenesc de guvernarea lui bugetofagă si bugetofilă, tipic socialistă; poate cea mai nenorocita din ultimii 23 de ani.
    In loc sa lăsăm pur si simplu PNL-ul sa „moară”, ca rebut politic evident, mai bine punem de-o mămăliga cu mortul din debara. In loc sa lăsăm pur si simplu destinul sa facă dreptate cu Mega-Trădătorii din PNL, cu exponatele astea liberaloide, in loc sa simplificăm spectrul politic pe partea de dreapta, noi resuscităm leproșii; prin respirație gură la gură. 
    Curat”pupat Piata Endependenții) 
    Paștele si` mnezeii ! (Doamne, iartă-mă!),

    Reply
  2. costin andries

    realitatea bate filmul, de fiecare data. MRU se aliaza cu cei care l-au inlaturat de la guvernare pentru a-i combate pe cei care l-au dat jos de la guvernare.

    Reply
    1. geronimo

      vbkiler Alianta DA + liberaloizii ejectati + PDL__ Ecce homo! Ecce „noua dreapta”..

      Reply
    1. vbkiler

      lastnightmusic  TDS si cand ar fi trebuit MP sa se transforme in partid? Lazaroiu zicea aseara la Turcescu ca toate formalitatile pentru infintarea partidului (strangere de semnaturi, drumuri pe la tribunal, organizare in teritoriu etc) vor dura vreo 7 luni, adica pana la sfarsitul anului. Alegerile europarlamentare sunt anul viitor in primavara, candidatii trebuie pregatiti de la sfarsitul anului (PDL, PNL si PSD au inceput deja listele de candidati, deaia e si asa mare zarva in pdl cu c. preda, macovei, baconski si ceilalti)  si prin ianuarie-februarie aruncati pe piata sa isi faca campanie. Vine modificarea Constitutiei – ce ocazie mai buna pentru a-si creste notorietatea? Cred ca au invatat si lectia ARD facut pe fuga pe ultima suta de metrii si care nu era cunoscut nici de membrii de partid.

      Reply
      1. lastnightmusic

        vbkiler lastnightmusic  
        Cum a zis Rabbi :   Si tu ai dreptate  vb  🙂
        Pe mine m-a sedus ideea conferentiarului Basescu mergind prin  orasele patriei,  la caminul cultural  si  intarind  societatea civila  si fragezind-o  pentru populari…..

        Ideal era sa castige Udrea sau  Preda  PDL ul   si  atunci  nu trebuiau sa  se grabeasca in halul asta.   Personal  nu cred  ca  e  mare  chestie  sa  participe la europene – decit daca  e pericolul  cum am zis ,  ca  anumiti  kokofici  de la PPE  sa  fie mai incintati de  numarul  PNL-istilor  decit  de  porcariile lui Crin.  
        Dar,  cum zicea  Maestrul Zen: We’ll see

        Reply
        1. vbkiler

          lastnightmusic Chestia cu Basescu inca se mai poate intampla. oricum el pana in 2015 nu poate face nimic ca e la Cotroceni, dupa poate se inscrie doar in fundatie si isi creaza scoala de politicieni la care viseaza.
          MP trebuie sa participe cumva la alegerile din 2014daca vor sa ramana relevanti, pana in 2016 nu ii mai cunoaste nimeni ca fundatie.  
          „intarind  societatea civila  si fragezind-o  pentru populari ” Si oamenii aceia pe cine votau pdl? fc? nr? adica ei sa fi facut toata munca, sa fi convins oamenii de principiile de dreapta, sa fi creat un bazin electoral de care sa se bucure altii?

          Reply
        2. lastnightmusic

          vbkiler lastnightmusic  
          Inteleg ce spui si iti dau dreptate.  Dar trebuie  sa  avem  si  oameni care sa construiasca  bazinul  electoral.   Partidele apar ca ciupercile.  Miscarile  in schimb se dau la fund.  Lipseste o  clasa  conservatoare de dreapta,  puternica si bine motivata pe directia asta.  Avem nevoie de  acea  populatie care are nevoie de democratie si genereaza la randul ei democratie.   Asta trebuie construit.  Pentru mine e mai relevant  2019  decit 2014.  Va reprezenta dreapta atunci  macar  40% din optiunile populatiei ? Sau va fi tot bolsevica ? Sunt doar 6 ani pana atunci.

          Un englez  spunea  care este secretul  gazonului englezesc:
          Plantezi iarba, apoi o uzi, plivesti, tunzi ,   timp  de 200 de ani…. 
          Degeaba avem presedinte in 14 pe X   daca bizonul   ramane neschimbat.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *