Liderii ARD au stabilit unde vor candida: Blaga in Timis, MRU si Pavelescu în Bucuresti

Liderii partidelor semnatare ale protocolului ARD au stabilit, de principiu, colegiile în care vor candida pe 9 decembrie, Vasile Blaga vizând o candidatură în Timiş, Aurelian Pavelescu şi Mihai Răzvan Ungureanu alegând Capitala, iar pentru Elena Udrea luându-se în calcul un colegiu din Neamţ.

MEDIAFAX

Facebook Comments

10 Comments Liderii ARD au stabilit unde vor candida: Blaga in Timis, MRU si Pavelescu în Bucuresti

  1. coana zoe

    Cred ca e bine ca MRU candideaza in Bucuresti unde PDL a apierdut nasol la locale dar a tot zis ca il intereseaza sa candideze in Iasi. Ptr unii s-ar putea sa fie ciudat ca va candida la Bucuresti…L-am urmarit pe Papahagi la Nasul. Discurs foarte bun. Cred ca PD cistiga prin a-si alia oameni ca el. Desi nu am urmarit tot interviul a zis ceva despre blogurile de dreapta si importanta lor in campanie.

    Reply
      1. Dragos

         @DenisaC gandeste-te si la Nastase din Tartasesti-Dambovita care a candidat si-ar mai fi candidat in Mizil-Prahova, la Cacarau din Tulcea care a candidat si va candida in Bucuresti, la Ponta din Bucuresti care a candidat si va candida la Gorj. 
         
         
         
         

        Reply
        1. DenisaC

           @Dragos
           Sunt conștientă. Dar, în mod normal, ar trebui să aibă susținere în locul de baștină. Acolo unde au făcut ceva sau ar putea să facă, cunoscând situația locală.

          Reply
  2. Ovidiu Meghesan

    asta-i magarie… sa te tot muti de la un mandat la altu’ prin colturi de tara sa-ti iasa pasenta. nu ca n-o fac si altii… da’ tot magarie ramane! 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *