Linkuri si offtopice – 12 septembrie 2013

foto: Bismarck

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


16:23 – Nigel Farage offers Barroso some cooling news – Youtube

15:20 – This Miley Cyrus „Wrecking Ball” Vine Is Hilarious – Buzzfeed 

14:58 – Cum îți bagă unii pumnul în gură, dacă nu le faci propagandă – Mălin Bot, Evenimentul Zilei

03:00 – FULL COVERAGE: 2 Million Bikers Rally To Washington – Youtube

02:58 – HERE’S HOW A BLAZE REPORTER WENT TO COVER THE ‘MILLION MUSLIM MARCH’ AND ENDED UP ON THE BACK OF A MOTORCYCLE TO THE CAPITAL – The Blaze

02:55 – Col. Allen West: Remembering 9/11 – PJ Media

02:54 – Study: ObamaCare could cost billions more than anybody projected – Erika Johnsen, Hot Air

02:51 – CNN Poll: Support for Obamacare Drops Below 40% – Heritage Foundation

02:47 – Eagle slaughter: Wind farms kill 67 eagles in 5 years – The Washington Times

02:43 – UNITED 93 – A Movie For Remembering Today – Kevin Williams, Townhall 

02:41 – Caption this: the “Million Muslim March” – The Daily Caller

02:36 – One of the Biggest Muslim Orgs in North America Recommends Fighting Crime by Chopping Off Hands – Daniel Greenfield, FrontPage Magazine

02:33 – Cum vor fi PLĂTITE pensiile private. Care sunt opţiunile participanţilor la fondurile de pensii private – Mediafax

02:27 – Mesajul lui Ponta către „camaradul Crin”: „Nu vreau ca Antonescu să fie Băsescu” – Gândul

02:23 – Ponta: Există interese străine care urmăresc blocarea unor proiecte economice în România – Mediafax

02:22 – Colorado state senators recalled over gun control support – Joseph Weber, Fox News

 

Facebook Comments

19 Comments Linkuri si offtopice – 12 septembrie 2013

 1. Bleen

  Preiau de pe Facebook:

  ”Schimb de replici din cadrul intalnirii PDL-Guvern de astazi.

  PDL (de dreapta)sustine ca varf de lance al politicilor economice ca cred re sa salveze Romania cresterea salariului minim pe economie la 1000 RON (de fapt asta ar insemna un salariu minim in jur de 1200 RON). Ideea este ca dupa o perioada de timp un consilier al guvernului, de stanga, a inceput sa intrebe de ce propune PDL un salariu minim pe economie mai mare pentru ca asta inseamna somaj mai mare in randul tinerilor. ”

  Reply
 2. Bleen

  Dacă Videanu și Oltean nu vor fi excluși sau suspendați din PDL sînt convins că Monica Macovei, în semn de protest, va refuza să candideze la europarlamentare și, mai mult, va demisiona din PDL. Sînt absolut convins.

  Reply
 3. Bleen

  Dacă mă întreabă cineva, în secunda asta, care sînt preferințele mele la prezidențiale, răspund, foarte serios, așa:

  1. Liviu Dragnea
  2. Ilie Sîrbu
  3. Ioan Rus
  4. Victor Ponta
  5. Cristian Diaconescu
  6. Crin Antonescu
  7. Elena Udrea
  8. MRU
  9. Cătălin Predoiu
  10. Adriean Videanu
  11. Călin Popescu Tăriceanu
  12. Monica Macovei
  13. Nicușor Dan

  Reply
  1. Amelia

   Asta-mi aduce aminte de vorbele unui batran din Banat (a luptat pe frontul de est in RM2, deportat in Siberia etc.) pe care l-am cunoscut acum multi ani: Săracă ţară, cum te cacă ciorile!

   Reply
  1. Yeba

   cine ți-a spus că ăsta-i dreapta?! Întreb. Dreapta lui Geoană. A scris tone, toneee de prostii și de mizerii pe VP în 2009, îl citeam fascinată, fiind, evident, și foarte fudul.

   Reply
 4. Bleen

  Cristi Hrițuc zice o mare răutăcizmă insensibilă:

  Criteriile de integritate ale doamnei Macovei mai functioneaza in pdl? In speta…in cele doua cazuri din ultimile zile?

  Reply
 5. Lipst

  Vrei să fie „pace în lume”? Vrei? Ești ambasador permanent la ONU? Da? Păi, ce negocieri, ce planuri pentru libertate, democrație și prosperitate. Fă un mic cenaclu Flacăra și la ONU, scoate un album și cântă pentru pace. De mâine, o să vină și pacea, inimile de piatră ale dictatorilor și teroriștilor se vor înmuia, din țevile puștilor vor crește flori, în țevile tancurilor vrăbiile își vor face cuib și vor oua și alea, alea.

  „Un album cu melodii interpretate de ambasadori din cinci ţări ale lumii a fost lansat marţi seară la sediul Naţiunilor Unite din New York, proiectul fiind dedicat promovării păcii în lume şi având-o ca iniţiatoare şi solistă pe Simona Miculescu, reprezentantul permanent al
  României la ONU.” (Mediafax)

  Reply
 6. Lipst

  România se află în situația de cartel politic. Câteva forțe politice care mimează concurența își împart piața politică și profiturile care ies din această piață. „Compania” USL împinge mai departe aparenta concurență și încearcă să se concureze în mod paradoxal chiar pe sine. Mă întreb câți dintre cei „angajați” politic, dintre salariații politic sunt naivi și câți participă conștient la această excrocherie?

  Sistemul e închis perfect legal iar intrarea pe piață a unui nou concurent e aproape imposibilă.

  Produsele de pe piață nu îndeplinesc nici cel mai mic standard de calitate. Membrii cartelului nu știu pur și simplu cum să producă ceva funcțional. Câteva companii de telefonie mobilă, care fuseseră prinse cu mâța în sac într-o înțelegere de tip cartel livrau cel puțin produse de calitate, puteai să suni, se auzea bine, puteai să trimiți mesaje, însă prețul era mai mare și își împărțeau beneficiile. Cartelul politic din România nu poate produce nici măcar un singur produs politic identificabil și funcțional.

  Nu cred în supărarea dintre PSD și PNL. Oricum, chiar dacă se supără, politic România nu va avea de câștigat, s-ar trece din monopol în oligopol, cam tot aia. PMP, dacă avea ambiție, avea tot interesul ca USL să rămână unită și ca PDL să rămână apropiat de USL. Ar fi trebuit să denunțe cartelul politic și să se propună ca alternativă. PMP-ul, acela ideal, ar fi trebuit să-l mănânce, să-l halească pe PDL și să țină USL-ul unit. PMP-ul real stă la mica ciupeală și privește, probabil invidios, la metodele și beneficiile USL, abia aşteaptă să se supere băieţii între ei, ca să intre în hora asta, la care, deocamdată, asistă de pe margine.

  Legat de PMP, de PLD şi de PDL, Traian Băsescu nu poate face politică decât cu mâinile sale şi nu cu mâinile altora. Ăsta nu e un defect, ci pur şi simplu aşa este. Desigur, datoria lui e să încerce.

  Reply
 7. DanCanada

  Bre, Ponta asta e un rezervor nesecat de prostie. S-a trezit la A3 sa spuna cu voce tare perla asta: „Iniţial, eram împotriva exploatării de la Roşia Montană, pentru că Băsescu susţinea proiectul.”

  Ok, e retoric: cit de dobitoc poti sa fii ca tu prim-ministru sa gindesti asa ceva?!? Si-apoi dublu de dobitoc s-o mai spui si cu voce tare la tv?

  Reply
  1. Yeba-Raisa

   Ei bine, din punctual meu de vedere un astfel de nenorocit face România extrem de vulnerabilă literalmente, ca stat, în cu totul altă sferă decât plagiatul și loviturica de stat (și-mi spunea mie un agitator pe-aici că pun etichete pe votanții USL, că de fapt or fi trebuit doctorate în psihologie ca să intuiești cine-i Ponta).
   Dar există oameni suficient de mizerabili ca să-l apere,
   „Nu e deloc o mare greșeală. În fond, ce-a spus?! Ponta a demonstrat cu această declarație că este om ca și noi, că poate greși. Oamenii te iubesc și te susțin dacă arăți că ești ca ei, ei nu-și doresc ceva de pe altă planetă. Așa a câștigat și Băsescu în 2004, fiindcă vorbea pe înțeles. Și Ponta are de câștigat din asta.” Bogdan Stanoevici, actoraș român și comentator A3 (din Ploiești).

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *