Linkuri si offtopice – 13 septembrie 2013

foto: Samantha și Chira Chiralina vă salută cu ocazia zilei de vineri, 13, septembrie 2013.

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


15:38 – It’s a Wonderful Life! (with capitalism) – Youtube

15:27 – Despre ciorbe stricate şi alte feluri:un răspuns lui Vasile Ernu – Angelo Mitchievici, La Punkt

06:15 – Polish Government Seizes Private Pension Assets – Alex Newman, The New American

05:45 – Climate models wildly overestimated global warming, study finds – Maxim Lott, Fox

05:40 – ‘VERY DANGEROUS’: Lois Lerner knew about tea party targeting in 2011, emails reveal – Patrick Holey, The Daily Caller

05:30 – OBAMACARE FORCES INDIANA UNIVERSITY TO CUT JOBS – Breitbart

05:29 – Fracking Pioneer Abandons An Energy And Job Foolish New York – Investors Business Daily

05:26 – Rand Paul on dad’s 9/11 comments: Some terrorists want to attack us whether we’re overseas or not – Hot Air

05:24 – BFFs Michelle Obama and Eva Longoria urge Americans to ‘drink up!’ (Water, that is) – Twitchy

05:13 – And Now, A Very Important Message From Mooch… – Weasel Zippers

05:11 – Leftist Students At Vermont College Destroy 9/11 Memorial Display To Protest “American Imperialism”… – Weasel Zippers

05:05 – UPDATE: Wisconsin’s Third Largest Teachers Union Decertified on August 31st – MacIver Institute

05:01 – The man who stopped World War III and sacrificed his career – Russia & India Report

04:53 – Ioan Oltean este urmărit penal de către DNA – RTV

04:50 – ROŞIA MONTANĂ. Ludovic Orban cere DEMISIILE lui Ponta şi Şova  – România Liberă

04:46 – Antonescu, pus să aleagă între Blaga şi Udrea: Omul s-a mai preocupat să rezolve probleme, decât să scrie pe Facebook şi să-şi pună poze în chiloţi – România Liberă

04:44 – Crin Antonescu: Voi candida la președinție indiferent dacă PSD mă susține sau nu – B1

04:43 – Ioan Rus (PSD): Atacurile lui Antonescu la adresa Guvernului fac parte dintr-un plan – B1

Facebook Comments

32 Comments Linkuri si offtopice – 13 septembrie 2013

      1. Yeba

        zi Doamne ferește, dacă se caută, cine știe ce află?!
        @Mihai Neamțu, dă-ți cuvântul că ai citit orice Istorie a sec. XX, fie și manual rusesc de liceu, orice, orice (pt alea coreene nu garantez)! Cum este posibil, academic vorbind, să asimilezi corporațiile cu corporatismul, tu știi ce vorbești?
        Înțeleg că vrei să obții voturile babelor de la țară, dar ca să fugi înainte confirmându-le neîntrebat impresia că Pământul e plat, înseamnă lichelism.

        Reply
  1. Bleen

    La Galați au murit oameni și pe Tomac îl fute grija de ce s-ar întîmpla dacă ar ploua în lacul de la Roșia Montană. E ca și cum ai asista la un accident cu victime pe șosea și tu ai suna la 112 să întrebi ce s-ar întîmpla dacă ar cădea avionul de Frankfurt.

    Reply
    1. Florina Neghină

      Păi ce te miri? Zilele trecute, în toiul protestelor, îl fu… preocupau taxele consulare pentru cetăţenii din Republica Moldova şi embargoul rusesc pe vinurile moldoveneşti. Doar n-o să ne îmbătăm cu apă chioară.

      Reply
    2. Yeba

      Multe bancuri s-au făcut despre ingineri, dar văd că poetesele de ambe sexe întrec orice imaginație și sunt mult mai periculoase.
      Domnu Tomac, dacă ar ploua în lacul RM s-ar întâmplă ce se întâmplă acum dacă plouă în diverse lacuri, inclusiv vizavi, la Roșia Poieni, E tren până acolo, aproape, pe urmă luați un microbuz. Să aveți bocanci, că nu-i făcută promenadă lângă lac.

      Reply
  2. Yeba

    Crin răcindu-se live de Ponta pe A3 și făcând apel la Patriarhie și Casa Regală, probabil ca să-l înmormânteze frumos.

    Reply
      1. Yeba

        …și Milică făcând apel, fiindcă Ilici nu-i sigur că merită osteneala… Casa Regală înmormântează electorally.

        Reply
  3. Rheia

    Pe mine Disqus mă vede cînd cu avatarul nou, cînd cu cel vechi. Cînd cu adresa de gmail, cînd cu cea de yahoo. Mai că-ncep să-l înțeleg pe Victor Viorel. Niciodată nu poți fi complet sigur cine ești.

    Reply
  4. Bleen

    Nu înțeleg ce se întîmplă. Eu nu am avut nicio problemă să-mi reiau contul vechi (deși e posibil să mă fi pus să schimb parola, dar nu mai țin minte).

    Reply
    1. liviuta

      Dar tare bine ar fi sa raspunda. Sa le mai dai o sansa, daca se poate.
      Mi-am dat seama ca am facut rahatu’ praf, mi-am facut adresa de mail pe gmail special peentru Disqus, dar cand mi-am facut contul de Disqus, am trecut o adresa de mail incorecta si inexistenta l….@google.com in loc de l……@gmail.com, iar acu nu stiu cum sa corectez pocinogu’, sa vaz ce mi-o iesi.

      Reply
    1. Lipst

      Bine că nu depune o moțiune de cenzură. Barbu ar putea depune o moțiune simplă împotrivă-și.

      Mai știi, am putea să o vedem și pe asta, deputatul Ponta să dea jos guvernul Ponta. Deputatul Ponta citind în plen moțiunea intitulată „Incoerențele guvernului Ponta duc România la dezastru”, anunțând că votează cu toată convingerea împotriva acestui guvern care face atât rău țării, anunțând în același timp că el este propunerea coaliției pentru a forma un nou guvern…Ponta.

      Aceste dedublări atât de nocive politic sunt dovadă de infantilism. „Dănuț a făcut pipi pe covor”, spune Dănuț.

      Reply
  5. Bleen

    Ponta și Barbu votează pro ca miniștri, contra ca parlamentari. Așa cum zice cineva: separația puterilor în stat. Iată că avem stat de drept!

    Reply
  6. Bleen

    Hă hă hă! În piață inteligența e mai rară ca metalele rare în județul Teleorman (în Teleorman nu sînt metale rare, deși județul în sine e o mină de aur pentru Dragnea).

    Luiza Vasiliu
    10 minutes ago
    mi se pare că în nebunia generală am uitat un lucru esenţial: dacă proiectul se opreşte definitiv, oamenii din zona #rosiamontana, cărora li s-a promis un loc de muncă pe care-l aşeaptă de 14 ani şi n-o să-l mai vadă niciodată, trebuie neapărat despăgubiţi de statul român, principalul responsabil de promisiune şi de încălcarea ei. asta ar trebui să fie grija nr. 1 a lui ponta, nu despăgubirile cerute de rmgc. asta ar trebui să fie şi grija noastră, care decidem soarta oamenilor ălora la sute de kilometri distanţă de ei. e încă un motiv pentru care ar trebui să continuăm să ieşim în stradă. greşesc?

    Reply
    1. Rosu

      Pai, ce, stim cu totii ca banii cresc in pom. Ia sa puna Ponta niste mineri rosieni sa culeaga bani, sa castige si ei o paine, iar din banii culesi sa se tipareasca ghiduri turistice cu atractiile zonei: gaura comunista dintre munti, drumurile vintage ale zonei, etc.

      Reply
  7. Bleen

    De fapt RMGC știe că la Roșia Montană e Centrul Energetic al Lumii, Mormântul Dacului de Opt Metri, Brățările Dacice din Metale Rare cu Șapte Melodii pe Quartz, Tăblițele În Care Scrie Cum A Inventat Zalmoxe Latina și Tot Arborele Genealogic Dacic al lui Iisus. Și vrea să le ia să scoată profit din ele și din metalele rare din care se fac nave spațiale.

    Reply
  8. Bleen

    Jos ceaunurile!

    Livia Ursuleanu · Top Commenter · Drept/filozofie

    Cine este Dragos tanase? Are radacini in Romania, are parinti romani, oameni onorabili de care Dragos Tanase sa nu-i fie rusine si sa nu-i aminteasca in biografia sa? Cine-i Dragos Tanase?Un alt Sebastian Lazaroiu luat de securitatea basista, scolit sa fie sluga a criminalitatii economice antiromanesti? pentru cine nu l-a auzit pe Dragos Tanase vorbind le spoun ca acest individ este un impostor si un penal inselator. Tanase a facut 2 declaratii care ii dau jos masca de „director” :

    1. A sous ca nu se pune problema ceaunurilor pentru ca RMGC vaa duce uitilaje ultraperformante;

    2.A spus ca despre metalele rare nu se spune nimic in contract, asadar metalelrare , mai scumpe decat aurul urmeaza sa fie jefuite Romanie?Este Dragos Tanase roman? Submineaza Tanase economia romaneasca?Sa raspunda SIE ,SRI ,PICJ.

    MA REINTORC LA UTILAJELE NEMAIVAZUITE IN Romania ,ultraperformnate.Cine va lucra pe ele daca motzii-mineriu nu au fost pana acum ultraperfectionati?

    Ori nu exiosta utilajele despre care vorbeste Tanase,ori nu vor fi locuri de munca pentru romani, decat ca slugi pus ela munici necalificate si neplatite.

    Despre asa ceva sa se discute cu acest neica nimeni Tanase, numai bun de dus in fata procurorilor.

    Reply
    1. Yeba-Raisa

      De unde ai luat chestia asta, pune, rogu-te chestia astalaltă.
      1. Ești cretină. N-ai văzut în viața ta un utilaj industrial, nu știi ce instructaje au sau n-au de gând să facă, dar, fiind cretină, simți nevoia să-ți dai cu părerea.
      2. Dragoș Tănase a spus explicit, dar adresându-se non-cretinilor, că firma lor NU POATE TEHNIC extrage decât aur și argint, restul rămâne statului roman, să facă ce-o ști cu ele.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *