Linkuri si offtopice – 29 noiembrie 2013

foto: cazac rămas pe margine (cazacii nu au nicio treabă cu Kazahstanul – kazahii sau cum le-o zice ălora ai lui Patriciu sînt neam turcic – cazacii sînt slavi ucrainieni/ruteni/bieloruși și obișnuiau să trăiască în societăți militare, asta înainte să obișnuiască să moară în genociduri organizate de comuniști)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


12:53 – Revoluţia Română de la Cluj în imagini – Wikimanuale
12:48 – Moldova a parafat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană – Guvernul Moldovei
09:40 – Problema soluționării conflictului transnistrean este inclusă în acordul de coaliție al guvernului german – DIGI24
09:37 – The Blindness of Bill Gates – The Weekly Standard
07:13 – Români, vă ordonăm: treceți Prutul! În ambele sensuri – Răzvan Cucui, Kamikaze
07:07 – Dupa Vilnius – Gelu Trandafir, Freedom House
07:05 – Summit Vilnius: Republica Moldova parafează astăzi Acordul de Asociere şi Liber Schimb cu Uniunea Europeană – DIGI24
06:50 – CHINA’S AIR FORCE ON HIGH ALERT, SENDS WARPLANES INTO AIR-DEFENSE ZONE – The Blaze

Pe scurt, chinezii și-au extins zona aeriană de control intrînd peste zonele Japoniei și Coreei de Sud, iar americanii nu sînt de acord. Chinezii vor ca avioanele care trec deasupra Mării Chinei de Est să se identifice și să urmeze instrucțiunle chinezilor. Americanii au trimis două B52 pe care scria ”Muie” în chineză.

06:49 – Default, Deflation and Financial Repression – Zero Hedge
06:22 – China Declares „Willing To Engage In A Protracted Confrontation” With Japan As „Prime Target” – Zero Hedge

Noi în ce tabără vom fi?

06:15 – Renăscută din propriile ruine, cetatea medievală de la Rupea aduce profit peste aşteptări. 600 de turişti o vizitează zilnic – DIGI24

Facebook Comments

30 Comments Linkuri si offtopice – 29 noiembrie 2013

      1. Gramofonu'

        Am rezistat pina am vazut o mutra de viezure cu logica de hirciog. Si-i mai si tremura capul ca al lui neanelu.

        Reply
    1. DanCanada

      Ce dobitoc! 🙁 Plinut bine-mersi, vorbeste bine engleza, pun pariu ca n-a simtit pe pielea lui socialismul multilateral dezvoltat si nici n-a citit ce minunatii au facut idolii lui (Lenin, Stalin, Mao). Nici nu stie despre ce vorbeste idiotul.

      Reply
  1. Bleen

    „Doamne fereste sa iesiti acum in trafic!Basescu ar merita lasat pe jos sau cu trotineta pentru haosul si autostrazile noastre!!!” Bianca Drăgușanu

    Reply
  2. Amalia

    Priceless, Nea Vasile: „Altii plecati de la noi vor sa ne insoare, marite, sa ne vopseasca. Le place PDL-ul, oamenii, structurile, nu le place culoarea, nu le place numele. Le spun la toti: cine nu iubeste „Verde-nrourat”, trandafirul si portocaliul nu va primi sprijinul acestui partid”, a declarat Blaga, potrivit Agerpres.

    Reply
    1. DanCanada

      Au basarabenii de la Zdob si Zdub o bucata faina ‘DJ Vasile’, versuri cam asa:
      „Iarna si vara,/De ani de zile,/Invirteste roata/Badea Vasile!”
      Sper sa nu fie vorba de DJ-ul PDL-ului.

      Reply
  3. adina

    Basescu merge dupa Vilnius la Chisinau, iar secretarul de stat american se va duce acolo in decembrie. Intre timp serviciile de securitate transnistrene au intrat in alerta maxima dupa summit.

    Reply
  4. Lipst

    Ia-n priviţi aci mândreţe de prezident socialist. Noroc că Merkel era acolo, ca să-l pună cu mânuţa la locul lui, să-i indice pe unde să o ia. Imaginile astea arată nu doar o stângăcie protocolară, deşi nici asta nu e acceptabilă, având în vedere că cineva îi explicase deja preşedintelui cum să facă. Imaginile astea sunt reprezentative politic. În SUA şi China a făcut cam la fel. Ar fi trebuit să se simtă „ca acasă”, căci era pe covorul… roşu.

    https://www.youtube.com/watch?v=fUjTSzO8BQg

    Reply
  5. Lipst

    Pe Tăpălagă l-a biruit definitiv reaua-credinţă. Ar trebui să-şi redenumească site-ul hotnews3 sau hotvoxpublica. Cum să spui că România este „revizionistă”? Asta e tema comuniştilor din R. Molodova.

    Şi, cum să spui că statele occidentale sunt „exasperate de imigranţii români şi bulgari”? Cele două state occidentale care sunt cel mai „exasperate” sunt Marea Britanie şi Franţa. Ambele sunt conduse de tot ce poate fi mai opus politicii, de politicieni meschini, mici, mărunţi.

    Marea Britanie, stat cu o populaţie de 60 de milioane, a făcut, ca şi Franţa, un stat cu o populaţie de 62 de milioane, o problemă centrală din imigraţia celor 15-20.000 de țigani români şi bulgari. Se ştie că, până la venirea celor câteva mii de ţigani, nici Marea Britanie şi nici Franţa nu mai cunoscuseră chestiunea imigraţiei. Pur şi simplu, până de curând nu mai venise nici măcar un singur emigrant în cele două ţări. Nu exista nici măcar unul.

    Marea Britanie se comportă ca şi cum un atac al armatei naziste formată din români şi bulbari este iminent. Românii şi bulgarii au trimis deja desanturi de ţigani, un fel de V1 şi V2. Franţa, deşi cel puţin 10% din populaţie e formată din imigranţi şi nu români şi nici bulgari, pare că acum a descoperit imigraţia.

    Paradoxal, şi deci culmea ipocriziei, în ambele ţări veghează miliţia antidisciminare. În tot acest timp, datorită unor oameni politici atât de mici, pe care Tăpălagă îi vede atât de mari, UE nu există politic, nu are nicio faţă politică.

    Reply
    1. adina

      Tapalaga sufera de self-hate, parerea mea. Isi doreste sa nu se fii nascut roman, numai sa le faca pe plac Marii Britanii si Frantei.

      Reply
    2. adina

      Ponta sustine reguli mai dure la acordarea ajutoarelor sociale in Marea Britanie. Cica sustine asta si in ograda proprie. Mira-m-as, in an electoral, sa faca Ponta o isprava ca asta.

      Reply
    1. adina

      Cu Vlat Filat sigur nu: „Declaratiile lui Basescu despre unire ii ajuta pe comunisti si pe cei de la Moscova.” Iar comunistii raspund: „Linişteşte-te, Băsescule! În caz contrar va trebui să returnaţi ceea ce nu vă aparţine: Iaşi, Suceava şi toată Moldova de după Prut”.

      Reply
      1. adina

        Tot Vlad Filat: „Preşedintele nu poate îngrăşa porcul înainte de Crăciun, după ce timp de nouă ani n-a făcut nimic. Eventual, a ciocnit cu Voronin pe la petreceri, iar astfel de
        declaraţii pot încuraja chiar Partidul Comuniştilor“.
        Citeste mai mult: adev.ro/mx0dfx

        Reply
      2. Glook Glook

        Oare la consilierul ala al lui Ponta nu-i surade ideea de-a le da moldova romanesca la moldovenii de peste prut? E win win, ambele state ar castiga la PIB-ul pe cap de locuitor. Plus ca n-ar mai trebui sa faca piruete cu PIB-uri vizitate ca sa poata raporta guvernul cresteri.

        Reply
    1. Barbu Mateescu

      Ăştia-s cazaci de la cotul Donului. În 1917 au format una din cele două armate anti-bolşevice. Au luptat contra comuniştilor până la încheierea războiului civil. Cei care n-au murit şi nici n-au fost executaţi după aceea de Stalin au pretins că sunt de partea comunismului după care, în 1941, când au ajuns nemţii prin zonă, s-au înrolat în SS şi în armata germană. Ceva de genul „împotriva comuniştilor luptăm de partea oricui”. Iarăşi au murit mulţi, iarăşi alţii au fost vânaţi şi ucişi după război. Acum aproape au dispărut.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *