Mircea Diaconu (PNL): Sa dam capitalistii imperialisti afara din tara!

O dovadă că Mircea Diaconu nu înțelege capitalismul, libertatea și liberul schimb. Carrefour nu e în România pentru că românii i-ar fi făcut un hatîr. Dacă ar fi fost așa, hypermarketurile și supermarketurile Carrefour ar fi fost pustii și compania ar fi avut pierdere de sute de milioane (tone de marfă cumpărată și nevîndută). Carrefour e în România fiindcă există o piață pentru hypermarketuri, fiindcă există o nevoie de hypermarketuri, fiindcă românii au de cîștigat din prezența Carrefour aici. Ei ne fac un bine, noi îi răsplătim pentru binele făcut. Se numește piață liberă, dar asta e o chestie pe care un liberal n-o înțelege.

Dacă ar fi după Mircea Diaconu am avea alimentări, aprozare și gostaturi cu rafturile goale.

Diaconu a numit doar Careffour acolo. A mai adăugat și ”toate astea”. Care? Cora, Mega Image, Auchan, Kaufland, Metro, Real? Renault, Volkswagen, Ford, BMW, Mercedes, Toyota, Hyundai etc? Apple, Samsung, Nokia, HTC, LG, Motorola? Dell, Lenovo, Asus, Sony, Acer, Hitachi, Panasonic? Canon, Nikon, Olypmpus? Nike, Adidas? Indesit, Beko, Bosch, Zanussi, Siemens, Whirlpool? Procter & Gamble, Unilever? AMD, Intel? Eu zic să le tăiem macaroana.

Dar de ce nu le tăiem și internetul imperialiștilor și nu ne facem noi unul aici, numai al nostru, ca nord coreenii?

Eu aș interzice și filmele străine, să vedem de dimineață pînă seara doar Pistruiatul. Mircea cel Mare, Am fost șaisprezece, Buletin de București și duzina de filme în care Mircea Diaconu juca inginerul sau secretarul de partid al CAP-ului.

Este inadmisibilă o asemenea declarație din partea unui liberal. Este admisibilă însă din partea unui socialist mic și frustrat, reprezentant al unui partid extremist și xenofob, urmaș demn al PRM-ului.

Pe de altă parte, pentru Mircea Diaconu justiția și statul de drept sînt o scamă sau barba lui Constantinescu.

Facebook Comments

12 Comments Mircea Diaconu (PNL): Sa dam capitalistii imperialisti afara din tara!

  1. BauBau

    Ce frumos ar suna un comunicat de genul: „In urma declaratiilor d-nului Diaconu, grupul Carrefour isi rezerva dreptul de a nu-i mai permite acestuia accesul in incinta magazinelor sale. In acest sens a fost emis un ordin intern catre toate unitatile noastre, iar pentru o mai buna recunoastere a d-nului Diaconu poza acestuia va fi afisata pe un panou la intrarea in fiecare magazin.” Cred ca omul trebuie ajutat sa-si implineasca visul…

    Reply
  2. Andy Braileanu

    da’ de ce nu il trimitem pe el in Siberia in mortii lu’ masa ca m-am saturat de toate javrele securiste din tara asta!???????

    Reply
  3. LunguVictorEugenMihai

    gura lui ăsta, dacă tot are o astfel de poveste de spus, n-o putem vorba lui Sebastai Ghiță despre mă-sa lui Ponta? să-i dăm să manânce ceva.

    Reply
  4. gupi

    La ce telefon mobil vorbeste Diaconu ? Că singurul telefon mobil românesc ce l-am văzut era în armată, din ăla cu cablu pe care scria „Atenție, dușmanul ascultă”

    Reply
    1. EroulBula

      gupi Vnimanie, prativnic paslushivaiet !
      Eu chiar am crezut ca Diaconu depunea un efort cand juca in numeroasele roluri de natarau din filme.
      De unde, omul e natural !

      Reply
      1. Rheia

        EroulBula gupi Nătărău mă tem că nu e, doar infantil. Ăștia-s cei mai enervanți, cînd le-ajunge un dram de putere adevărată în mînuțe, iar pe urmă le-o ia cineva înapoi. Se supără fix ca Diaconu acum și-ncep să se dea cu fundul de pămînt și să spună „caca, pișu, marș” în dreapta și-n stînga, ca să-i bage și pe ei în seamă cineva. Poate se satură tovarășa educatoare de bombănelile lor și le-o dă înapoi.

        Reply
        1. Yeba

          Eu cred că nu-i chiar infantil, se dă boem şi în realitate vrea să rămână în cărţi, să nu-l uite lumea ca politician, să ţipe că-i persecutat dacă s-o finaliza vreodată ancheta cu învârtelile lui de director care-şi trece nevasta şi fiul prin concursuri şi, culmea! îi declară câştigători, chestii de-astea.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *