MRU: Basescu poate intra in FC, daca intelege care este rolul statului si valorile conservatoare

Dacă înțelege că existe obiective naționale care țin de întărirea statului de drept și nu are datorii politice față de trecut. S-o fi calificat Băsescu ca președinte de stat la locul de muncă dar în Forța Civică nu merge așa. Acolo e treabă serioasă.

Ce să răspundă MRU dacă el n-a fost în stare să-i ureze un simplu la mulți ani lui Băsescu?

Facebook Comments

17 Comments MRU: Basescu poate intra in FC, daca intelege care este rolul statului si valorile conservatoare

  1. Augustin

    Omul asta face tot ce ii sta in putinta sa minimizeze importanta individului si sa maximizeze importanta sistemului. Pe plan personal asta a sustinut, ca el candideaza unde vrea partidul, se supune mereu intereselor de grup si nu celor personale. Cu presedintele si cu oricine altcineva vrea sa faca la fel, sa ii trateze de la nivelul oricarui cetatean. Colac peste pupaza se vrea unificatorul Dreptei. 
    In ce lume paralela din tinutul lui Oz dreapta inseamna disolutia individului in favoarea intereselor partidului si a aparatului de stat? Stiti voi care aparat de stat…

    Reply
  2. EroulBula

    Io zic sa punem mana de la mana si sa-i cumparam un pachet de servetele de unica folosinta …… pentru flegma pe care o va primi intre ochi :-))))

    Reply
  3. Bibicu

    o fi ceva in aer…o epidemie, mai stii…..caci in ultima vreme prea s-au umplut cu tontzii de cugetari adanci din preputzul gandirii…..sa fie de vina primavera asta prea timpurie….? S-or fi molipsit de la Cacarau si acum le doarme si cerebelul?

    Reply
  4. Florina

    Sînt convinsă că, om de principii şi caracter fiind, l-a chestionat pe Băse în privinţa valorilor şi obiectivelor ăstora şi-n discuţia premergătoare propunerii lui ca premier dar, foarte exigent fiind în alegerea membrilor FC, îl mai verifică acum o dată.

    Reply
  5. Canadiana

    Bai Pulifrix fara oo, daca nu era Basescu si boicotul, plimbai tu pomadat si acu’ festile idioate. Esti din tagma Blaga, oameni care iau tot si nu dau nimic.

    Reply
    1. adina

      Canadiana un pic marlan gentleman-ul de Oxford. I s-o fi facut frica ca-i sufla Basescu Forta Civica ?

      Reply
      1. Amelia New

        adina Canadiana Ca e „magar si n-are maniere” nici nu ma mai mira; ce ma mai mira (oarecum) este ca nici macar nu-si vede interesul: chiar nu intelege ca n-are nicio sansa sa acceada in turul 2 daca-si ostilizeaza electoratului lui Base (ala cat a mai ramas).

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *