Noul Blogary

După cum ați avut ocazia să remarcați, am schimbat tema de wordpress. Am trecut de pe Pagelines Platform pe Sahifa. Nu e doar o schimbare tehnică sau vizuală, e o extindere a Blogary. Adevărul pe care tot am încercat să-l evităm e că blogul v-a rămas mic. E deja o comunitate mare și activă care intră pe Blogary nu numai pentru articole, ci și pentru informații, știri, linkuri, revista presei, cronici teve, discuții despre actualitatea politică, discuții doctrinare sau libere, discuții despre orice. Astfel, am decis să trecem la nivelul următor. Da, site-ul e mai încărcat, dar asta e și ideea. Pentru început, site-ul se poate încărca mai greu, dar problema va fi remediată.

Vom avea mai multe categorii:

  • Editorial
  • Actualitate
  • Doctrină
  • Breaking News
  • Revista Presei

Vom avea forum (știu că vă înnebuniți după el – drept pentru care am trecut de pe SMF pe vBulletin). Deocamdată extinderea Blogary (a blogului și, sperăm, a Asociației) este în lucru, e la stadiul de work in progress. Pe parcurs vom veni și cu detalii mai multe. Deasemenea, așteptăm idei.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat financiar cu donații și sponsorizări.

Facebook Comments

5 Comments Noul Blogary

  1. Morning

    Buna ziua, imi permit sa va semnalez doua reglaje pentru home page:
     
    1. intre „Revista presei” (scrollview) si „Doctrina” (tabview) sunt doua separatoare „\\”, ceea ce „cam” deranjeaza vizual.
    2. daca „Doctrina” ramane singura categorie din sectiunea de jos, poate ca ar fi mai bine sa inlocuiti tabview-ul cu un afisaj identic cu cele de mai sus („Actualitate” etc.).

    Reply
  2. DenisaC

    Credeam că e compul meu de vină când am văzut că merge așa greu saitul. Eh, mai amân schimbarea lui.
     
    Noua „față” e mai … „cu floricele, cu  briz-brizuri”, dar vă mulțumesc pentru „Constituția României”. La cât mai multe articole de educare civică și politică!

    Reply
  3. Florina

    Externe, eventual. Ca să nu amestecăm cu actualitatea românească. Ar putea intra la revista presei, dar parcă merită categorie. 

    Reply
  4. Bleen

    Problemele LiveFyre nu au legătură cu schimbările de la Blogary, sînt probleme planetare și afectează toți utilizatorii de LiveFyre.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *