Offtopice – 9 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Creedence Clearwater Revival – Fortunate Son

Facebook Comments

15 Comments Offtopice – 9 mai 2013

    1. geronimo

      DanCanada  si noi, care credeam ca e conservator. Mai rau, catolic! Asa cum se grabeste sa anticipeze intotdeauna mainstream-ul „democrat” . Interesant, link-ul.

      Reply
    1. geronimo

      Bleen  pun pariu ca uselistii nu dau doi bani nici pe CCR-ul american; pe Creedence Clearwater Revival

      Reply
    2. Ilinca

      Bleen Un argument-doua in explicarea acestei afirmatii cred ca n-ar strica. Eu una nu inteleg ce anume te-a facut sa spui asta.

      Reply
      1. Bleen

        Ilinca Bleen Kovesi e o plagiatoare mafioată, secția de procurori a CSM e o cloacă de mafioți tocmiți de Băsescu și Ponta și, în general, toată lumea e vinovată că gruparea justițiarii a pierdut funcții și bani și influență.

        Reply
  1. Yeba

    @Twitteristul: „MRU e deja penibil…” Nu e, domnule,  nu e! Omul a sesizat o nișă de piață, o cerere/demand/need pe care n-o acoperă nimeni, nu există ofertă/supply și își oferă marfa proprie.

    Reply
    1. Yeba

      Pt istorie și cartea ”De ce sunt românii de altă dreaptă”, mă refer la comentariul „MRU e deja penibil cu insistența cu care se cere candidat la prezidențiale ale ”opoziției unite””.

      Reply
      1. adina

        Yeba na, vezi, daca m-am grabit, in loc sa astept addendum la comentariul anterior …

        Reply
    2. adina

      Yeba ce zice, ce zice ? Anyway, nu conteaza. Intrebarea e daca ii cumpara cineva oferta, ca tot suntem la capitolul cerere si oferta ca baza a libertatii economice si de gandire.

      Reply
  2. ciuciul

    OstapB Deci peste ani, halterofilul Maria si croitoreasa Gogu vor iesi in fata locuintelor, dupa ploaie, sa admire lupte de melci salbatici in caroserii de Logan ruginite. Dar mi-e frica sa-mi imaginez ce efecte vor avea asupra copiilor de azi reclamele la poker cu Nadal.

    Reply
  3. Nea

    OstapB Ai pus mâna pe o revistă de studii culturale? Nu-i rău, poţi să aprinzi focul în sobă cu ea, la o adică.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *