Offtopice – 14 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Monty Python – Spam

(pentru cine nu știe, de aici vine spamul)

Facebook Comments

33 Comments Offtopice – 14 iunie 2013

    1. SimonaM

      Canadiana Bleen 
      Și dacă nu pleacă la cumpărături, tot aia. Se întâmplă ceva, inevitabil.

      Reply
        1. SimonaM

          Canadiana SimonaM Bleen 
          😉

          P.S. Domnii dă le Livefyre, vă rugăm frumos niște emoticoane, dacă se poate!

          Reply
  1. Bad Ass Tweety - Suveran Pontif și Om de Știință

    să nu ne amăgim. ceea ce pare o gafă de proporții este în deplină coerență cu tot ce a făcut blaga pînă acum. pentru el, valorile de dreapta sînt pentru șters la cur. vasile blaga nu face decît să completeze discursul antioccidental al lui antonescu prin deschiderea față de ceea ce n-ar trebui să reprezinte un model pentru noi. blaga nu vrea puterea. el știe să fie un aparatcic eficient, care poate funcționa într-un singur sistem. modelul chinez este se identifică foarte bine cu fundamentele după care oameni ca el sau ca antonescu vor să ne conducă. una e să ai relații bune cu o țară precum china, să ai schimburi economice și culturale, alta este să-ți faci din partidul comunist chinez, fie el și modernizat, un model. blaga vrea modelul chinez.
    blaga știe de multă vreme că urma să piardă electorat. și-a asumat pierderea unui milion de alegători astă iarnă, este conștient că nu peste mult timp va rămîne cu o bază electorală aproape nulă. singurul lui scop este rămînerea în sfera puterii suficient de aproape cît să se hrănească el și grupul de dinozauri cu experiență de secretari județeni de partid. un loc suficient de călduț pentru hrană și impunitate. astfel că o altă miză, pe lîngă reconstruirea dreptei în jurul altui nucleu este ca aceste jigodii să nu aibă acces la acel cuib călduţ şi primitor pe care şi-l doresc. cuibul trebuie distrus, iar oamenii din această tipologie trebuie pedepsiți politic și obstrucționați economic pentru tot răul pe care l-au făcut.

    Reply
    1. BarbuMateescu

      Bleen „Blaga, TRU şi cu Schelean
      La putere într-un an!”

      „Blaga şi ai săi blatişti
      Bagă frica-n reformişti!”

      „Blaga, Cezar şi ai săi
      Unifică dreapta, măi!”

      Reply
      1. adina

        BarbuMateescuBleeni-au facut plugusor lui Blaga ? Nu mai e „s-a sculat mai an, badita
        Traian” ci „s-a sculat mai an, badita Blaga” ? Pff, nu merge rima !

        Reply
        1. Yeba

          adina, asta e tare, cu bădița Traian, acum, când tăiem moțul loviturii de stat. Bădița Traian este sculat tot timpul, de-aia ciuvicii sunt în disonanță cognitivă și sar pe pereți.

          Reply
  2. Bleen

    Cine i-a scris declarația lui Blaga? TRU? A vrut să facă o glumiță, a scris-o în carnețel s-o țină minte, Blaga a găsit carnețelul și a presupus că e punctajul lui?

    Reply
  3. Amelia New

    Apropo de cum vor astia sa modifice „Sfanta Constitutiune”, constat cu groaza ca incep sa-i gasesc merite consitutiei iorgovano-iliesciene.

    Reply
  4. Bleen

    După China, Blaga va căuta sfaturi în Cuba. Vrea să facă partid unic și a auzit că ăștia știu cum. Însă îi va ieși partid cu procent unic.

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen Vasile Blaga: „Incredibil, dar colegii nostri chinezi – si asta ma bucura – impartasesc aceleasi valori cu noi in tot ceea ce inseamna constructia unui partid”.
      Nici eu n-am crezut pina n-am vazut.

      Reply
    2. BarbuMateescu

      Bleen Şcoala de vară PDL 2013. Se dă temă compunere: „PDL e numai unul”. După treizeci de minute se iau compunerile. Toate foile goale, cu excepţia celei a lui Bulă, care scrisese în compunerea lui:
      „Conducerea partidului vroia să ştie cum stăm în sondaje de când cu Mişcarea Populară şi alianţa FC-PNŢCD. M-a trimis să mă uit, să văd câte procente mai avem. M-am uitat, m-am întors şi i-am zis: PDL, e numai unul!”

      Reply
  5. Amelia New

    Foarte interesante informatiile si argumentatia din acest articol: http://www.contributors.ro/editorial/falsa-democratie-cu-discount-referendum-si-libertati-fundamentale-in-romania/?cfcc 
    „Ca un exemplu, putem aminti că actuala Lege fundamentală (Grundgesetz) a Republicii Federale a Germaniei instituie nu doar limite formale ale revizuirii, precum cele din art. 152 din Constituţia României (cel despre care domnul preşedinte al comisiei de revizuire declara că poate fi la rândul său revizuit), ci un întreg mecanism de protecţie efectivă a ordinii constituţionale existente (wehrhafte Demokratie), aplicabil inclusiv, la limită, împotriva unui eventual vot majoritar popular ce ar avea ca finalitate încălcarea drepturilor fundamentale ale omului (articolele 79; 1 şi 20; 9, 18, 21 şi 33).
    Raţiunea acestui mecanism este tocmai aceea de a preveni repetarea unor experienţe precum cea care a condus la Holocaust. În clar: Demnitatea omului este inviolabilă (art. 1). Apoi vine şi democraţia. Mai mult, Legea fundamentală a Republicii Federale autorizează pe cetăţenii germani să se opună în mod direct, ca ultim remediu, împotriva oricărei persoane ce intenţionează să abolească ordinea constituţională existentă (art. 20-4).”
    Si la noi, unde sechelele totalitarismului comunist sunt foarte prezente, ar trebui sa existe astfel de prevederi.

    Reply
  6. Bleen

    http://i1156.photobucket.com/albums/p574/Bleen24/946809_585165351517706_765515584_n.jpg
    CONTACT: cameracupisici@gmail.com
    ––––-
    PEONY (f) nascut/born: ~05.03.2013, deparazitat, invatat la litiera / dewormed, litter box trained.
    FLYNN (m) nascut/born: ~05.03.2013, deparazitat, invatat la litiera / dewormed, litter box trained.
    ––––
    PEONY a fost gasita pe strada intr-o zona cu multi caini, dar ea nu parea deranjata sau speriata de acestia si se tinea dupa fiecare om care ii dadea putina atentie, in speranta ca va fi luata acasa. Asa a ajuns Peony, zisa si Gingasie, in grija noastra. Este, ca orice pui, tare jucausa, dar cum apare un om in peisaj uita de joaca si ceilalti pisici si vine sa se alinte si sa toarca si doarma in brate.
    FLYNN este un motanel, inital timid, care cum capata incredere incepe sa se alinte, sa se joace si sa toarca. Desi e micut, probabil a avut de suferit de pe urma oamenilor si de aceea nu este increzator din prima. Flynn este plin de viata, jucaus si foarte curios, ca orice motanel de varsta lui si are mare nevoie de companie felina in viata lui.
    Cei doi se inteleg de minune, se joaca, dorm si mananca impreuna si se completeaza perfect reciproc. Ar fi pacat sa fie separati.

    Reply
  7. Bleen

    Vasile Blaga, presedinte PDL:
    ‘El a spus că partidul pe care îl conduce este, acum, într-o perioadă de reconstrucţie. De aceea „am dorit să împărtăşim din experienţa vastă a Partidului Comunist Chinez, care îmi dau seama că este într-o permanentă reconstrucţie. Incredibil, dar colegii noştri chinezi, practic, şi asta mă bucură, împărtăşesc aceleaşi valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcţia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizaţiilor, cât şi a modului în care te raportezi la cetăţean”, a afirmat Blaga.’
    http://romanian.cri.cn/341/2013/06/13/1s138018.htm

    Reply
    1. Rosu

      Boc s-a dus dupa banii chinezilor, Blaga s-a dus pentru „impartasirea” din valorile organizationale ale partidului comunist.

      Reply
  8. Bleen

    Chira nu intră în călduri, deși are aproape 10 luni. Unde găsim niște filme porno cu pisici? Poze cu motani sexy? Playcat? Whisktler? Pethouse? Red-dot-tube? Purrhub? xhamster?

    Reply
  9. DanCanada

    OK, o fi bullsit sau nu (de pe americanthinker):
    Bible, Matthew 24 : 27: „For just as the lightning comes from
    the East and flashes even into the West, so will the Son of Man be.”
    Lightning in Hebrew, means Barac. Could this be a warning from Jesus?
    Luke 10:18: “I saw Satan as Lightning from Heaven.”
    “Lightning” in Hebrew is “Barak”. “Heaven or Heights from the sky” in Hebrew is “Bama”
    Oricum sa fii ales a 2-a oara fara sa fi facut nimic = anticrist 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *