Offtopice – 15 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Monty Python – Stoning

Facebook Comments

18 Comments Offtopice – 15 iunie 2013

   1. Yeba

    Amelia New, E o aluzie răutăcioasă. Ohanesian a declarat de mai multe ori că el nu este erou, e doar victimă. Pe amândoi îi urmăreau niște ficuși de pe culoar și în ambuscadă și-au dat seama că numai împreună pot reuși, așa că s-au deghizat în colegi de salon, iar ca să-și salveze viața scuipă tabletele pe care le primesc de la Agenta-CIA-cu-chipiu-alb.

    Reply
 1. Gramofonu

  Vadim suspendat:

  „Nu ma poate inlocui nimeni pentru ca sunt presedinte fondator al PRM.
  Marca PRM este inregistrata de mine la OSIM”, a dat asigurari Vadim. 
  Miine inregistrez la OSIM marcile „Presedintele Romaniei”, „Prim-ministru”, „Regele Romaniei”, „Imparatul Romaniei”, „Parlamentul Romaniei”, „Camera deputatilor” si „Senatul Romaniei”. Ati incurcat-o 🙂

  Reply
   1. Gramofonu

    BarbuMateescu Cel mai intelept ar fi sa inregistreze marca „Vadim suspendat”, daca-l suspenda ii da in judecata pentru folosirea marcii fara permisiune.

    Reply
 2. Amelia New

  Gata, UDMR a batut palma cu USL  pe revizuirea Constitutiei:
  „Viteza este foarte mare. Eu am spus ca anumite lucruri nu mi-au placut, mai ales in faza in care lucra Forumul constitutional. In acest moment, pot sa va spun ca, in urma discutiilor pe care le-am avut cu liderii din USL, ceea ce pentru minoritatea maghiara este important, am impresia, dar nu vreau sa deschid acum sampania si sa sarbatorim, ca nu avem nimic de sarbatorit, dar am impresia ca lucrurile merg intr-o directie buna si intr-o normalitate absolut europeana. Trebuie sa asteptam raportul, dezbaterile in Comisie luni si marti, raman cateva chestiuni care in continuare trebuie clarificate, dar, de o saptamana incoace, parca, parca lucrurile s-au imbunatatit. Trebuie sa asteptam raportul. Atat pot sa va spun ca, din partea liderilor USL, vorbesc de presedintele Victor Ponta si de presedintele Crin Antonescu, am constatat in ultimele zile o deschidere si o receptivitate normala si, hai sa spun asa, poate unii ar spune neasteptata”, a declarat Kelemen Hunor.

  Reply
  1. Bleen

   Amelia New De la udemeriști nu mai are nimeni pretenții. Și dacă vine mîine cineva și zice: ”Vom extermina toți maghiarii din Ungaria și vom șterge Ungaria de pe fața pămîntului și vom transforma Budapesta în teren arabil”, UDMR se va prezenta la negocieri și apoi, după negocieri dure de peste 20 de minute, va ieși Kelemen sau Marko sau care mai e și va declara: ”Ne-am înțeles, sîntem de acord cu exterminarea maghiarilor din Ungaria și cu ștergerea Ungariei de pe hartă. Am avut ceva probleme la transformarea Budapestei în teren arabil. Exterminatorii voiau să cultive grîu, Verestoy le-a cerut să planteze pomi pe banii lor, iar noi să-i tăiem. Au acceptat și sîntem mulțumiți. Partenerii noștri de discuții, Exterminatorii de Unguri, au dovedit spirit european și democratic renunțînd la pretenția de a planta grîu pe locul fostei capitale a fostului stat Ungaria.”

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *