Offtopice – 16 august 2013

foto: Dunărea la Winzer

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Președintele si-a reconfirmat brevetul de Comandant de navă – Traian Băsescu, Facebook (Bleen, 16:17:00)


Gasp! Another Hollywood celebrity speaks to defend hard work – Meredith Jessup, The Blaze (Bleen, 01:52:04)



Ponta, inclus de The Guardian „în topul autocraţilor est-europeni” care „pun la încercare democraţia” – Gândul (Bleen, 00:54:08)


Facebook Comments

14 Comments Offtopice – 16 august 2013

  1. Never G

    Rosu Never G Un PM care afirma ca se fac dosare penale la comanda, decredibilizeaza justitia in primul rand. Cred ca este vorba de dosarele in lucru ale unora care au incalat legea, pe care ii vrea scapati. Razboiul cel mare e cu justitia independenta si implicit cu Basescu care o sustine.

    Reply
  2. Canadiana

    Mets113  Inteleg ca preferi santajul si turnatoria ca „meserii”. Si n-ai ambitie daca nu zici si ceva de flota. :))))

    Reply
  3. DanCanada

    Bleen  Base: „Ştiu că am o meserie foarte bună. E o invitaţie şi către alţi
    politiceni ca înainte să facă politică să fie foarte buni în meseria
    lor” 🙂

    Reply
  4. Mets113

    Hmm stat de drept… Astea sunt ocuparile unui președinte de tara? Sa vad cum o întoarceti si pe asta… Ar fi cazul ca basescu sa dea din nou testul de teorie constitutionala odată cu cel de căpitan de nava. Mai bine ramanea la prima meserie..

    Reply
  5. Bleen

    Băsescu și-a reconfirmat cele două brevete în vara asta: de comandant de cursă lungă și de călcat adversari politici pe cap.

    Reply
  6. Bleen

    Băsescu: ”Dați-mi un partid și vă răstorn USL-ul.” E mai în formă ca niciodată, Mișcarea Populară e pentru Băsescu ca spanacul pentru Popeye.

    Reply
  7. Bleen

    I-auzi ce zice unul dintre justițiarii lui Macovei:
    stanga 2, dreapta 5, carma la mijloc si o avem toata inainte? Cam simplut examenul, cred ca examenul teoretic o fi fost mai greu
    http://www.facebook.com/photo.php?v=680992538580967
    E vorba de ieșirea unui petrolier de 260 de metri din portul Rotterdam, fără remorchere (e un lucru bineștiut printre ziariști că o navă de 150 de mii de tone și 260 metri lungime face dreapta sau stînga la fel de ușor ca un Matiz).

    Reply
  8. Never G

    Bleen Fi intelegator cu incetinela lor! Debusolaree maree de la …canicula…Mai grav e ca si-au pierdut umorul, asta daca l-au avut vreodata…

    Reply
  9. DanCanada

    Un comentariu de pe un site american (o discutie cit de credincios e/nu e OZero):

    „Actually Obama is a very spiritual man…bent on bringing Hell to Earth.”
    🙂

    Reply
  10. Bleen

    7:07 minute a durat, în medie, fiecare vizită pe pagina articolului ”Tortul dreptei” al lui Barbu Mateescu. Adică foarte mult (2-3 minute e media normală). Ceea ce înseamnă că dreapta a stat cu pixul în mînă și a notat. Lui Ioan Oltean i-au dat articolul drept lectură de vacanță, pînă în octombrie să-l termine de citit, că cu înțelesul se ocupă Blaga, după ce i-l citește Ioan Oltean și i-l explică Andreea Vass, evident.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *