Offtopice – 18 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

34 Comments Offtopice – 18 aprilie 2013

  1. Bleen

    Tăriceanu, Chiliman, Cristian Dan Popescu, Vlad Moisescu, ,MRU… Inițiativa România Liberală… Acum înțelegem delimitările lui MRU de Băsescu.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen citat în timp real, @Lady Yeba care nu citește bloguri: Toată dreapta este varză, nu merită să ne mai pierdem timpul.

      Reply
  2. Nea

    OstapB Lasă lungimea, ia doar diferenţa de nivel. Presiunea căcatostatică exprimată în centimetri coloană de căcat creşte imens de pe tăpşan până-n vale, nici măcar cu toate aspiratoarele de căcat de la antena 3 nu faci faţă.

    Reply
    1. Canadiana

      YebaCe ne mai miram: tot Hussein a cerut si acoperirea cazierului adolescentului de culoare Trayvor Martin, care a fost impuscat de Zimmerman, judecat pentru crima.

      Reply
        1. Canadiana

          @Yeba: Il judeca pe Zimmerman pentru crima de gradul doi (intentionata). Vor sa faca din el un exemplu imptriva discriminarii rasiale (desi tipul e hispanic). Toate astea, impotriva legii clare din California, care zice „Stand Your Ground”, adica ai voie sa te aperi, la nevoie.

          Reply
  3. EroulBula

    Vesti din ce in ce mai bune pentru votantii dreptei, in perspectiva prezidentialelor din 2014. Nea Vasile: s-ar baga si el in cursa, ce aia lui.

    Reply
  4. adina

    OstapB aud ca mai mai sa-i ridice statuie lui Voiculescu la TVR. La A3 e ca la el acasa, el vorbeste si tot el aude. Pe cand la TVR il aude o tara intreaga. In ciuda problemelor, TVR se chinuie sa pastreze imaginea de televiziue publica, neutra, formatoare de opinii, preocupata de educatia publicului, etc. Voiculescu isi doreste antenizarea Romaniei, asa cum DD a reusit otv-izarea ei. Pana cand toti, fara exceptie, vom zice ca el ca albul e negru si negru e alb.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen , boală grea..  
      În Lemnos se pare că-şi are originea euskera, limba din Ţara Bascilor, deci bască, 17 cazuri cu nume poetice (benefactiv, comitativ, ineziv, alativ…), şi tu habar n-ai, alergi ca disperatul, parcă ai aflat că a adus copane la Alimentara.

      Reply
  5. Bleen

    Autorele a mîncat chiftele din carne de cal mort la războiul sino-japonez din 1894 și a zăcut cu calu’n gît și n-a putut scrie unu-două articole de geniu, așa cum îi e obiceiul.

    Reply
  6. Bleen

    Paul Dragos Aligica 

    Ce fac domnule astia?! Pana acum nu puteau sa-si dea masura datorita lui Tismaneanu, Patapievici, Cartarescu. Nu mai e cazul. Tiranii nu mai sunt. E liber la creatie.
    Ne asteptam – la cat scandal au facut si la cat s-au agitat- ca acum sa ne uluiasca cu ideile, initiativele si lucrarile lor. Dar vad ca ei tot pe aia cu Tismaneanu si Patapievici o tin. In rest, nimic. 
    Intre timp Patapievici a conferntiat la Boston College iar Tismaneanu continua stelarul turneu prilejuit de ultima sa carte, conferentiind la Biblioteca Congresului SUA. 

    Gata, ajunge. E momentul sa ne arate ceva si reprezentantii antimateriei intelectuale. Orice. Ne facem naiba de ras altfel. 
    Si pentru ca nu sunt un om rau, eu propun o solutie constructiva: Daca nu se poate altceva, un sistem de interviuri reciproce incrucisate, ca sistemul national de subventii in industrie: “Cutarescu in dialog cu Cutarici”. Cutarici in dialog cu Cutaras” si “Cutaras in dialog cu Cutarel” samd. Numarati dv captele populatiei de interes si aplicati formula de la combinari de n luate cate 2.
    Astea se fac o scena la diferite case de cultura, muzee etc.. Se inregistreaza. Se dau si ca emisiuni si apoi se si publica sub forma de articole prin reviste si pe internet. Articolele se aduna intr-o carte. Se lanseaza cu tam-tam.Se da la TV. Se mai tine o masa rotunda la TV unde se mai vorbeste iar. Dialog.
    E o solutie foarte eficienta. Nu trebuie practic sa faci nimic. Vorbesti ca de obicei, transcrie cineva ce-ti reiese din gura si gata: iese opera. Plus notorietate. Plus ca fiind pe scena, te simti bine, esti cineva: public, chestii, cultura.

    Reply
  7. Yeba

    Deci dacă nu trec teroriştii cu sacoşele şi nu răstoarnă Ponta statul de drept în capul lui Barroso, n-avem material de comentarii. Economia e stabilă, fiind la sol, Justiţia – rece, iar Mişcarea Populară, nemişcată în Biblioteca Academiei.

    Reply
      1. Yeba

        Pataphyl , DanCanada , Canadiana, de ce au scris, domnule, ăia din Boston PACE pe trotuar în faţa casei unora care se prezintă aşa 1) puşti mort, 2) o păpuşă de fetiţă fără un picior 3) mama cu leziuni cerebrale. Aveţi vreo idee? Boston ăsta parcă era un centru de intelectual (utilizarea intelectului, carevasăzică), de ce închină la religia păcii?

        Reply
        1. Canadiana

          Yeba Pustiul care a murit (Martin) facuse un desen pentru scoala care avea scris Pace, cu semnele aferente pe el. Cred ca in memoria lui au desenat asta copiii din vecini. 
          In plus, termenul de Jihad e marca inregistrata…

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *