Offtopice – 2 august 2013

foto: Dunărea la izvor

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Report: Blogger gets visit from cops for Googling “pressure cookers” and “backpacks?” – Mary Katharine Ham, Hot Air (Bleen, 09:00:37)


”Dragă Ioane, nu fi trist, / Iubesc un capitalist” – Andrei Manțog, Revista Kamikaze (Bleen, 08:37:56)


Băsescu a convocat mâine CSAT pentru privatizarea CFR Marfă. Ponta este în concediu, Oprea nu are drept de vot – Gândul (Bleen, 02:27:57)


There is no defense, euthanasia is murder: British court – Alex Schadenberg, LifeSiteNews (Bleen, 02:15:53)


Busted! Bloggers Force Huffington Post to Retract Ridiculous ‘17%’ McDonald’s Wage Claim – Independent Jurnal Review (Bleen, 02:12:07)


Hacker Forces Colin Powell To Deny Affair – The Smoking Gun (Bleen, 02:05:38)


Colin Powell denies affair after hacker leaks ‘very personal’ emails – Fox News (Bleen, 02:03:59)


Anti-Fracking Hangover: Germany’s fear of beer contamination coming to America? – Spyridon Mitsotakis, Breitbart (Bleen, 01:59:23)


Colin Powell admits to sending ‘very personal’ emails to a Romanian diplomat but DENIES having an affair as a hacker threatens to leak their intimate messages – Daily Mail (Bleen, 01:44:56)


Facebook Comments

23 Comments Offtopice – 2 august 2013

  1. Yeba

    Marius Pieleanu: „și ce dacă va vorbi Haysam? Ce dacă va spune de Hrebenciuc, de Mitrea, de Pieleanu, de Radu Tudor, de oricine? Ce rezolvă? Credeți că asta rezolvă locurile de muncă? Că o să aveți mai multă pâine?”

    Reply
    1. List

      Yeba 
      Poate vom avea mai mult cozonac. Sau caşcaval? Iar, dacă nu toatea astea, măcar mai mult kebab. Da. Ţării cât mai mult kebab! Şi veceuri în casă. Că doar e şi el sociolog. Să se dea veceuri şi kebab şi să lase lumea prostiile astea cu justiţia şi dreptatea.
      Aşa, ca chestie, eu propun să se desfiinţeze sistemul de justiţie din România, pentru că acesta oricum nu produce nici locuri de muncă şi nici pâine. 
      Ce sociolog poţi să fii, dacă până acum n-ai priceput că dreptatea şi bunăstarea merg împreună?! Haysam n-a furat dintr-o altă galaxie. Iei de-aici, se împuţinează dincolo. Câte locuri de muncă a distrus comportamentul social al lui Haysam? Câte locuri de muncă ar fi creat un adevărat om de afaceri?

      Cred că se poate numi şi asta reductio ad panis. 
      Nea Pieleanu, într-o societate nedreaptă, într-o societatea fără justiţie, pâinea nu ajunge la cei mai mulţi. Pricepi?

      Reply
  2. Canadiana

    Subiecte din cursurile (engleza avansat – profil academic, repurtate edituri academice britanice) pe care le predau:  – incalzirea globala si ocrotirea mediului
     – familia moderna, dreptul la casatorie
     – sanatatea globala, probleme si solutii
     -dreptatea si echitatea in lume
     – consumatorismul 
    Asa ca, incolonarea si la stanga pe culoarul rosu, va rugam.

    Reply
      1. KozmoNautu

        Florina KozmoNautu pe mine ma afecteaza direct (nu cu nevasta, cu proprietatea). cred insa ca trebuie sa astept pana in septembrie cand se va da OUG-ul

        Reply
    1. geronimo

      Bleen  Tare de tot !  Cam pe aici ma roteam si eu, insa ai fost mai iute de picior : Mafia Vesela.. :))

      Reply
  3. Bleen

    Băsescu își permite să oprească privatizarea CFR Marfă fiindcă el n-a luat șpagă pentru CFR Marfă Cei care au luat șpagă pentru CFR Marfă îl roagă în genunchi pe Băsescu să-și asume el blocarea privatizării, ca să nu cadă măgăreața pe ei și să le ceară șpăguitorii banii înapoi sau să-i dea în gît la DNA sau să le pună o oală sub presiune sub mașină.

    Reply
    1. geronimo

      Bleen  E acelasi lucru cu care le-am replicat mereu fesenistilor din preajma-mi in legătura cu „stresul Basescu” : de unde stiu eu ca n-a furat flota? ca nu face parte la rându-i din sistemul ticăloșit? ca bla, bla..? Simplu: argumentul suprem: NU TE IEI IN COARNE CU SISTEMUL DACA AI FACUT  VREODATA PARTE DIN EL. O vad intre semeni, la scara mai mica, dar mai ales la serviciu de atatia ani : cei care au umblat cu ‘fofârlica’ sunt in mod oficial mai ciuliti, nu sant liberi sa acuze, sa decida, decat in grupul lor restrans, pe la colturi si in mod conspirativ. Agenda oficiala are alte guri; ale celor liberi.. Simplu, nu?

      Reply
    2. Yeba

      Bleen , verifică dacă înțeleg bine: au luat șpaga pentru a privatiza, dar sa privatizeze n-au curajul fiindcă au avut revelația că are Laura umbra lungă? Că măgăria cu ștergerea datoriilor au făcut-o fără să clipească. Când s-au luminat?

      Reply
  4. Bleen

    Corina Crețu va avea numai de cîștigat de pe urma scandalului ăstuia: notorietate, umanitate, feminitate, greutate politică, simpatie. E perfect pentru europarlamentare. Doar că prea devreme. Ideal pentru ea ar fi fost ca povestea să iasă la lumină prin martie-aprilie 2014.

    Reply
    1. Nea

      Bleen E clar, asta e mă-sa Hari a mileniului 3, i-au intrat sub fuste şi Kremlinul şi Pentagonul.

      Reply
    2. Yeba

      Bleen, până atunci postează Scrisorile călugăriței portugheze și le pune și la bibliografie.

      Reply
  5. Bleen

    Corina Crețu ne-a făcut de rîs la tot mapamondul. O să creadă umanitatea că toate româncele sînt atît de urîte sau chiar mai rău. ”Uitați, așa arată o româncă focoasă, o arzoaică!”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *