Offtopice – 20 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Cîteva linkuri:

20 martie 2012

Cit mai costa o m*ie de la baietii destepti din energie

Too Dumb To Fail. Armata de tablă şi romulanii.

20 martie 2011

Adrian Severin şi prestigiul României la UE

20 martie 2010

Atitudinea lui Iisus Hristos față de afaceri, fisc, sponsori și avere

Și, ca să vedeți ce grea e viața de blogger politic și ce efecte nasoale are asupra  subconștientului, iată trei vise de luna asta:

4 martie

Am visat ca ma tunsesem ca Crin Antonescu in anii 90 si voiam sa ma duc la scoala cu gluga in cap ca rapperii, ca sa nu rida lumea de tunsoarea mea. Stateam in oglinda si-mi dadeam cu mina prin plete ca Crin. Apoi mi-am pus gluga in cap si mergeam ca un rapper prin casa si ziceam buyaka iar Dana ma intreba: de ce nu te-ai tuns bros? Si eu ii ziceam „20% ia doar cu ajutorul structurilor de partid, plus ce-l mai voteaza prostimea” si ma uitam in oglinda si eram un amestec de rockerul din tinerete si Crin Antonescu.

Si se facea ca eram cu balonul, ca acolo locuiam in balon, si era o gaura patrata in nori, cit sa vad orasul.

18 martie

L-am visat pe Ponta. Era un vis-film politist. Un fel de James Bond, cu masini, urmariri, buncare sub pamint etc. Ma rog, de fapt ma uitam la un film dar eram si in el. 3d gen. Destul de incoerent si neinteresant. Finalul, insa… Finalul…
Pe un tarm, al unui lac sau poate era chiar marea, linga niste dune de nisip, cu tevi mari, un peisaj industrial. La citiva metri de mal, merge pe apa Ponta. Imbracat in costum rosu cu dungi albe, subtiri. De fapt nu merge, sta. Apa e cam de-un stat de om. Iar Ponta sta cu picioarele pe capul lui Dragnea. Din Dragnea se vad doar scafirlia, fruntea si un pic de ochi. Ponta ride arogant, as usual. Fac misto de el. Zic: Nu mai ride, ca daca face Dragnea balans, cazi.

20 martie

Mi s-a intimplat iar. De data asta i-am visat pe Neamtu si Baconschi.
Eram intr-o sala mare de sedinta, Baconschi, pufaind din pipa, lasat pe spate, picior peste picior, cu privirea in tavan: Nu se poate! Nu sintem buni de nimic! N-avem nicio utilitate!

Neamtu era entuziasmat de o poezie si voia s-o scoata la imprimanta. Mergea prin sala cautind o imprimanta si recitand, sa nu uite poezia.

Facebook Comments

26 Comments Offtopice – 20 martie 2013

  1. DanCanada

    OstapB Eu ii urmaresc pentru ca sint si distractivi citeodata. Sint citiva carora le lipsesc niste rotite: unu’ Florian Liviu, apoi Claude K. bineinteles. Trintesc oamenii astia citeodata niste comentarii de un ridicol incredibil. Chestii comuniste sforaitoare de la tov. Florian ori schilodirea limbii romane de la Clod.

    Reply
  2. costin andries

    OstapBCineva (Olavo) spunea ca stingistii scriu texte si filosofii ca si cum ar scrie piese de teatru. Realitatea e interesanta dar daca foloseste promovarii ideologiei. Daca foloseste, e buna, daca nu, nu. Asta e criteriul, si in cazul asta, realitatea poate fi ceva rau in sine, adevarul poate fi un rau, iar minciuna, delirul, prostia, chiar si crima, pot fi bune. 
    Cit despre ideologia lor, insumeaza tot ce e impotriva democratiei liberale, tot ce e impotriva conceptului de stat de drept, impotriva occidentului, impotriva capitalismului, libertatii individuale, e impotriva a tot ce e civilizat si pentru tot ce e barbaric. Uite-o aici, am incercat sa imi dau seama ce anume ii mina in lupta, ce ii face sa se trezeasca de dimineata si sa nu taca http://inliniedreapta.net/the-missing-link-vasile-ernu-si-infratirea-dementelor-ideologice/

    Reply
    1. costin andries

      OstapB Da, e o patologie. Dar nu stiu care apare prima oara, patologia sau impostura si lipsa de scrupule? Cred ca undeva la origine e dorinta de a avea putere, de a se sui pe un soclu (imaginar, pentru ca majoritatea acestor personaje sint ratati, sau complexati, sau cretini, sau criminali care vor sa fie venerati) si de a controla vietile altora, sa ii bage in tarcuri de „fagi”, „stejari”, „basisti”, si la nevoie, sa le dea foc.

      Ma gindesc tot mai des ca de fapt comunismul si fascismul/nazismul, dar si islamismul, sint folosite ca simple justificari pentru ochii celorlalti, justificari in spatele carora se ascunde ticalosia, prostia, ura, patlogia etc. De asta nazistii treceau atit de usor la comunism, si invers, de asta stinga se aliaza cu islamismul, de asta anarhistii nu sint deranjati ca lupta impotriva exploatarii gazelor de sist si a capitalismului alaturi de Noua Dreapta. Am vazut o emisiune de la o tv din Cluj in care Mihnea Blidariu (ala de la Luna Amara) chiar era coplesit de candoare pentru ca niste „foarte nationalisti”(adica legionari, ca asta intelege el prin nationalism) protestau impreuna cu ei. Ce ii uneste este dorinta de a distruge ceea ce percep ei ca „ordinea existenta”, SISEMUL(muhahaha), sa rastoarne cu fundul in sus ierarhiile ca sa se puna ei in virf. Comunismul nu a fost posibil decit cu hoti, huligani si criminali eliberati din inchisori, cu impostori si retardati care au prins ocazia de-a pune mina pe putere. 
      Daca patologia nu se manifesta de la inceput, este imposibil ca undeva pe drum sa nu ajunga sa puna stapinire pe ei, apare cu timpul. Rogozanu, de ex, nu cred ca s-a nascut asa, l-a apucat probabil disperarea si asta e singura iesire pe care a gasit-o.  Mihnea Blidariu si-a descoperit chemarea de a fi „elita” dupa o astfel de perioada, dupa ce si-o fi dat seama ca e ratat si ca viata nu are sens, si ca nu e in stare sa gaseasca unul, a stat deprimat citiva ani si l-a lovit, a gasit un tel in viata. Atit l-a dus mintea. A devenit un fel de habotnic al noii stingi ocupiste. 
      O conspiratie a tot ce e mai rau si degrada(n)t in om, o conspiratie delicventilor si criminalilor care vor sa ia ostatece grupuri intregi de oameni, tari intregi, si uneori final, intreaga planeta. Un grup de huligani pot lua ostatec un grup de oameni, pe care ii jefuiesc, ii tortureaza, ii batjocoresc, violeaza, ce le trece prin minte, apoi cer rascumparare familiei. Comunistii la fel, doar ca la dimensiuni mult mai mari. La fel cum nazismul e interzis, pentru ca nazistul este un criminal in devenire, si comunistii sint niste criminali in devenire, iar comunismul ar trebui interzis. Dar pina atunci, criminali cu acte (iliescu si jumate din USL) traiesc in libertate,  bogatie si cu puterea in mina, tocmai pentru ca au fost comunisti. Daca nu ar fi fost comunisti, ar fi infundat inchisorile. http://inliniedreapta.net/imunitate-ideologica-pentru-crimele-comunismului/

      Reply
  3. Amelia New

    Inca un basist: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14457181-secretarul-general-consiliului-europei-despre-traian-basescu-protectorul-constitutiei-statului-drept.htm

    Reply
    1. dana grecu

      Amelia New  Vă întreb pe dumneavoastră, doamnelor și domnilor, este posibil să ajungem atât de jos? Adică președintele, pre-șe-din-te-le României spun, a ajuns să-și cumpere, da, ați auzit bine, să-și cum-pe-re laudele Occidentului cu decorații ale statului român! Deci Băsescu cheamă câte un funcționăraș de la Bruxel și-l decorează. Ăsta ce să facă? Trebuie să îngaime și el ceva în chip de mulțumire. Și toată presa preia niște mulțumiri pur formale, ba chiar jenate – fiindcă omul nici nu înțelege ce i se întâmplă, vă dați seama, ce-a făcut el să merite o decorație – deci presa preia vorbele astea ca pe niște declarații pe bune. Domnule Ciulică, dumneavoastră cum comentați acest caz de șpagă pe față? Nu cumva ne consideră proști?! Poate chiar are dreptate, nu știu, mă gândesc.

      Reply
      1. Amelia New

        dana grecu Aveti dreptate d-na Dana; din graba, am omis sa mentionez ca a fost cum-pa-rat cu banii nostri, ai poporului. Va rog io, nu scoateti tigaia, o sa fiu mai atenta de-acum incolo!

        Reply
  4. Rheia

    Bre, Ostăpel, ești ca steaua lui Eminescu, ba te văd, ba nu ești! Cînd să-ți răspund și eu la postarea cu ce-o să curge pe Dunăre, respectiv laptele și cornul, te făcuși ca masteratul lui Ponta din Sicilia, nevăzut!

    Reply
  5. adina

    iete un off-topic care e mai mult on-topic, dar nestiind unde altundeva sa-l pun, l-am pus aici:

    Cristian Preda despre de ce s-ar duce Ponta la targul de carte de la Paris: „hoţul nu se duce la inaugurarea unui penitenciar, mincinosul nu e chemat
    să ţină predici în biserică, iar analfabetul nu e pus să scrie un
    manual de pedagogie” (evz.ro).

    Reply
  6. Amelia New

    Din pacate, industria a luat-o rau la vale. Tocmai am vorbit cu un client (activitate industriala/productie) care isi renegociaza contractele cu furnizorii de energie (gaz si eng. el.). Pur si simplu se intrec furnizorii in sa acorde reduceri de pret si termene de plata mai mari (ceea ce inseamna ca multi clienti ai inchis sau si-au redus mult consumul si sunt disperati sa mentina/castige un client, inclusiv unii furnizori care anterior nici nu prea acceptau sa negocieze pretul sau sa discute termenele de plata).

    Reply
  7. Bleen

    Listele de twitter ale Blogary:
    Extern: https://twitter.com/Blogarytweet/extern
    Intern: https://twitter.com/Blogarytweet/intern
    Tech: https://twitter.com/Blogarytweet/tech
    Strategy: https://twitter.com/Blogarytweet/strategy

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *