Offtopice – 21 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

26 Comments Offtopice – 21 aprilie 2013

  1. Yeba

    Ăștia sunt disperați, îi fuge preșul lui Crin sau se întâmplă chestii. Radu Tudor „Domnule A…, declarația dv privindu-l pe Viktor Orban, care v-ar fi model, a stârnit multe pasiuni, așa cum stârnesc toate declarațiile dv. de obicei, fiindcă nu degeaba sunteți un lider important.”

    Reply
  2. Annia

    Pana una-alta, Presedintele felicita, pe fb, gimnastele, pentru succesele recente… Mesajul e filmat in parcul de la Cotroceni si, in loc de bazait de avioane de lupta, canta pasarelele…

    Reply
  3. Yeba

    Opriți grătareleee! Radu Tudor, lasă canistra, nu te sinucidea aici că te vede Madam Carol, analiștii militari se sinucid cu glonț și mai în pădure. Cristina Șincai pe RTV se sufocă live in Breaking News, cică Băsescu va fi numit Secretar General NATO. Mă întorc nuamidecât cu dezmințirile de la Cotroceni. Radu, tu să nu le crezi.

    Reply
    1. Yeba

      NeaPesediștii se tem că după nouă luni la pușcărie Năstase a început să-i citească așa, după cum arată, după gesturi – imediat își dă seama care-i hoț și care nu prea.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *