Offtopice – 22 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Facebook Comments

33 Comments Offtopice – 22 aprilie 2013

 1. Yeba

  La principii nu ma pricep, dar e imposiibl sa colaborezi cu Diana Tusa, te lasa nervii, ti se prabusesc… Frunda e sincer, cum e el de obicei, zice ca IRL e o filiala a MP.

  Reply
  1. EroulBula

   Bleen Cred ca varianta cea mai apropiata de adevar este ultima: 
   „Va candida la presedintie si va castiga 1%, (1vot)”

   Reply
  1. Rheia

   Bleen Băăăăi, ăștia-s ochelari ca ai mei! Cîcat, vorba lui Tetelu. Numai din oglindă nu se mai uita la mine neanelu…

   Reply
   1. Yeba

    Bleen, păi dacă asta credeam, asta spuneam. Am încercat să exprim concis părerea că s-au structurat foarte bine subiectele şi mini-subiectele-de-chat, le poţi urmări pe toate, dacă te interesează şi ai şi şanse reale să-ţi citească cineva comentariile şi ofurile. Adică după ce că ne aduci articole din 2015, ce n-a văzut Parisul, ai organizat bine şi blogul. Patru clătite premiu.

    Reply
    1. Gramofonu

     Yeba Bleen Mie-mi place prima pagina cum e impartita, toate separate frumos, cu autoservire, ca-n vama.

     Reply
 2. Bleen

  Cine știe o asociație, ceva, care poate primi 4 pisoi mici? O colegă a Danei i-a găist într-o stație de autobuz și nu știe ce să facă. Nu are cum să-i ducă acasă.

  Reply
 3. Bleen

  http://www.facebook.com/speranta.pentru.alina?ref=stream&hc_location=streamS-AU STRANS TOTI BANII pentru Alina !!!!!!! Astazi, la 10:15 Alina pleaca insotita de Dacian si Andi spre Huston, SUA, unde va incepe tratamentul. Va tin la curent. Va transmit multumirile din tot sufletul Alinei pentru aceasta campanie bazata pa share-urile si donatiile voastre. Voi ati facut posibil ca o mica licarire de speranta sa se transforme in realitate! Ne rugam sa auzim de bine! Virgil
  P.S. Eficienta acestei campanii a determinat alti prieteni sa apeleze la ajutorul nostru, vazand in noi o salvare. In concluzie, luna urmatoare, voi demara cu ajutorul vostru o campanie pentru un alt caz; poate reusim sa facem lunar cate o fapta buna ..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *