Offtopice – 25 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan wins 1980

Facebook Comments

7 Comments Offtopice – 25 iunie 2013

  1. Yeba

    OstapB , să ne puie dumnealui pârcălabul Bleen emoticoane și-ai să vezi femeile rispind lacrimi în colbul blogului, fiindcă au ajuns niște păgâni stricători de lege strămoșească să fie cetiți de oameni cu frica lui Dumnezeu, ca apoi să se mândrească de lucrarea cea diavolească a traficului.

    Reply
  2. Bleen

    8 decembrie 2011, cu un an și o zi înainte de alegerile parlamentare
    Orice analiză a scenei politice şi a deciziilor luate de pedelişti care ia în considerare interesele PDL şi ale dreptei este greşită din start. În PDL nu există decît interese personale. Preferinţa pentru sistemul de vot HPO în dauna sistemului de vot uninominal majoritar şi pentru status quo-ul administrativ-teritorial sînt cele mai bune dovezi. Atît sistemul de vot HPO cît şi păstrarea actualei organizări administrativ-teritoriale nu fac decît să conserve reţelele mafiote din teritoriu şi mandatele parlamentare pentru liderii PDL şi clientela lor. Chiar dacă PDL va pierde ca partid şi va ajunge în opoziţie.
    Citește mai mult la http://www.blogary.ro/editorial/pdl-sistemul-de-vot-hpo-si-sperietoarea-udmr/www.blogary.ro/editorial/pdl-sistemul-de-vot-hpo-si-sperietoarea-udmr/ © Blogary

    Reply
  3. Bleen

    MRU says:
    ”Cu toate acestea, sa existe un  singur proiect de actiune comuna a dreptei, proiectul aliantei pentru dreptate si adevar, e cumva anormal, ar fi trebuit sa fie doua proiecte sau trei proiecte, deocamdata este unul singur, care inseamna lista comuna la europarlamentare a partidelor care se revendica de la Partidul Popular European, evident, sprijinirea unui candidat unic la prezidentiale. Si pe seama acestor doua proiecte de anul viitor, rutina colaborarii existand, undeva in orizontul lui 2016, o federare a formatiunilor politice, practic, o apropiere mult mai stransa pentru a putea castiga localele si generalele din 2016, avand acolo un argument suplimentar: resursa comuna si utilizare comuna a resursei comune. Pentru proiectul lista europarlamentare comuna, candidat prezidential comun, se poate merge si pe resurse diferite. ”
    ”Noi, daca ne gandim ca liantul unei reprezentari politice poate fi doar o personalitate (despre Băsescu era întrebarea reporterului), ne inselam. O personalitate nu poate castiga un efect politic de asemenea amploare. Nu inseamna ca nu este important, e foarte important, pentru ca e nevoie de repere personale, e nevoie de voci personale, iar vocea presedintelui este de mare autoritate. Dar nu e suficient. Cand spun asta, ma mai gandesc la ceva. Toata lumea asteapta miracole in politica romaneasca, nu exista miracole in politica. Exista doar constructii facute cu indarjire, cu mult talent, in timp, cu rabdare si, de multe ori, valorificand circumstanta. Apropo de presedinte, faptul ca a castigat in 2004 nu s-a intamplat pe seama unui miracol, ci pe seama unei pregatiri politice de mare mare substanta si anvergura. Surpriza reala, care a precedat 2004, a fost castigarea Primariei capitalei in 2000, dar si acolo s-a mers pe o constructie alcatuita din atomi care s-au sudat foarte bine intre ei.”
    ”Aici depinde de modul in care formatiunile politice de dreapta, si aici ma refer la cele au legatura cu PPE, deci PNTCD, FC, PDL si UDMR, vor intelegere ca prin colaborare, prin strangerea fortelor, lista de candidati pentru Parlamentul European va putea trimite la Bruxelles 12, chiar 13 europarlamentari. (…)  Daca se merge separat, Alianta Dreptate si Adevar poate sa scoata trei europarlamentari, PDL ar putea scoate opt, iar mai departe nu stim.”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *