Offtopice – 26 mai 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart – Crazy Little Thing

Crazy Little Thing has just gone crazy
Girl, how’d ya get a name like Crazy Little Thing
Probably the name that drove you crazy all along

How’d ya get a walk
How’d ya get it all to move so smooth and lazy
How’d ya learn to talk real low like that
To where it makes all the men go crazy
Every little thing, every little thing has just gone crazy

The way she move, there ain’t no maybe
Talkin’ way low like that
To where all the men go crazy

She brings things down lower than they should be
She brings things up higher than they could be

She got the answer to the answer
And my only question is how old, how cool, how low can you be?
(won’t find out from me)

If you’re too young, girl, you know you’re gonna be the ruin of me
They call her crazy, but I’m hot and she’s cold
Crazy Little Thing, Crazy Little Thing
How old, how old, how old

How’d ya get built like that?
You ain’t been here that long
Crazy Little Thing, Crazy Little Thing
How long, how long, how long

Crazy Little Thing has just gone crazy
Girl, how’d ya get a name like Crazy Little Thing
Probably the name that drove you crazy all along

How’d ya get a walk
How’d ya get it all to move so smooth and lazy
How’d ya learn to talk real low like that
To where it drives, to where it drives the men all crazy

Crazy Little Thing has just gone crazy
Girl, how’d ya get a name like Crazy Little Thing
Probably the name that drove you crazy all along

(1972)

SURSA

Facebook Comments

65 Comments Offtopice – 26 mai 2013

  1. Bleen

    PE SCURT, DESPRE ACTIUNEA DE AZI DE LA PALATUL PARLAMENTULUIDin pacate, cu cca. oora inainte de inceperea actiunii, vremea s-a inrautatit brusc (ploaie, vant frig), ceea ce a facut ca multi dintre participanti sa renunte la aceasta actiune.
    Cu toate aceastea, la Palatul Parlamentului au fost prezenti urmatorii:
    Magdalena Magdalena Schengen Schubert, Secretar Executiv al Oganizatiei de Femei Forta Civica, Alida Mihai, Angela T Angela, Doina Juvina, Irina Schengen Badoi, Ioana Schengen Daian, Maria Savulescu, Violeta Zamfir , Marian Dragomir si sotia sa,Carmen Dragomir , Eugen Nitu si sotia sa, Mariana Nitu, Viorel Bianu, Catalin Banica, Marian Marian Schengen Preo, George George Mcv Schengen Staicu. O mentiune SPECIALA pentru dl. Catalin Banica, care a venit de la Craiova, SPECIAL pentru aceasta actiune !
    Deasemenea, SUBLINIEZ faptul ca la locul actiunii a fost prezenta si dna. Amalia Boros Amelia, presedintele Oganizatiei de Femei Forta Civica, impreuna cu alti 4 persoane ce sustin actiunea noastra. Datorita vremii nefavorabile grupul dnei Boros s-a retras, mentionand ca vor participa la actiunile din zielele urmatoare.
    Avand in vedere ploaia, vantul si frigul, pe la ora 18:45 am intrat intr-un club unde am stat de vorba si am facut multe poze cu afisele-manifest. A fost o foarte buna ocazie sa ne cunoastem mai bine si sa ne exprimam opiniile pe subiectul acestei actiuni.
    Per total, avand in vedere conditiile improprii (vremea nefavorabila) a fost o intalnire OK.
    TOTI cei care au participat la aceasta actiune merita FELICITATI ATITUDINEA lor CIVICA, CONCRETA !
    In functie de evolutia vremii, actiunea va continua si in zilele urmatoare. In cazul in care maine, luni 27 mai, vremea va fi frumoasa, dna Schubert, dna. Badoi, dl Bianu si cu mine vom fi prezenti la Palatul parlamentului, in aceeasi locatie si la aceeasi ora – 18:00.
    Luni, marti sau miercuri, urmeaza sa fiu sunat de la Primaria Municipiului Bucuresti pentru a participa, impreuna cu dl. Bianu si dna. Scubert, la sedinta comisiei ce analizeaza cererea, ce am depus-o zlele trecuta, pentru obtinerea autorizarii mitingului care, OFICIAL, ar incepe pe data de 30 mai 2013 in aceeasi locatie. Pana atunci, vom putea manifesta, fara nicio problema, in mod SPONTAN, asa cum am facut-o si azi !
    ===================================================
    NU SUNTEM DE ACORD CU REDUCEREA CVORUMULUI (LA 30 %) PENTRU VALIDAREA VREUNUI REFERENDUM !!! NICI PENTRU REVIZUIREA CONSTITUTIEI, NICI PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI SI NICI PENTRU ORICARE ALT TIP DE REFERENDUM !!!!
    P.S. Cel tarziu maine voi posta pozele facute cu ocazia acestei actiuni.

    Reply
    1. Canadiana

      BleenAcu’ io, daca as fi parlamentar USL (ptiu, drace!) si as vedea ca la fo 12 oameni -mai mult femei – protestand impotriva reducerii cvorumului la 30% as deduce ca aia-s dilii, iar la restul covarsitor, ori li se rupe de reducerea cvorumului ori sunt in favoare. Adica mi-as freca mainile de satisfactie.
      Nu mai bine statea dreapta romaneasca acasa azi?

      Reply
    1. Bleen

      During a battle in South Vietnam on May 2, 1968, this Master Sergeant in the Military Assistance Command was wounded by bayonets, bullets, and shrapnel 37 times. In fact, at Benavidez’s Medal of Honor reception, President Ronald Reagan reportedly told members of the White House press corps, „If the story of his heroism were a movie script, you would not believe it.”

      Reply
  2. eugeni

    Chestia cu Venezuela si hartia igienica imi aduce aminte de urmatoarea gluma din perioada preapripit impuscatului:
    Anunt: ” schimb scobitoare folosita la un capat contra hirtie igienica folosita pe o singura parte”

    Reply
  3. Bleen

    Uite de ce s-au speriat cretinii în iarna lui 2012. Pentru cine nu știe, pedeliștii erau pișați pe ei, jumate erau cu bagajele făcute să plece din țară, să nu fie linșați de milioanele de români furioși. A fost în zilele alea o derută și o disperare totală la PDL. Oamenii își smulgeau disperați părul din cap, așteptînd ca hoardele cu furci și topoare să-i căsăpească și violeze. Rezultatul? PDL a dispărut de pe scena politică. Și o merită. Prostia crasă și lașitatea cu miros de urină în chiloți se plătesc.
    Exclusiv Lider al protestelor din Piata Universitatii: Jumatate dintre noi erau platiti de PSD http://ow.ly/lpqVO

    Reply
  4. Yeba

    Judecătorii de fond au constatat săpt asta că Lucia Hossu Longin e compatibilă, e bine că are și firmă privată de profil și poziție în TVR, infirmând poziția lui ANI, sluta și urâta.

    Reply
  5. Bleen

    La NUP-ul dat lui Felix pentru fals în declarații (în 15 mai 2013) procurorul argumentează așa: Cetățenii pot candida indiferent dacă au colaborat sau nu cu Securitatea (legea cu lustrația nu a trecut de Constituție) și atunci e indiferent ce zic ei în declarațiile alea. Delcarațiile lor nu produc un efect juridic, nu cîștigă nimic dacă mint (altceva decît imagine publică – dar asta ar însemna să fie arestați și condamnați toți politicienii care mint în campanie). Dacă colaborarea ar duce la interdicția de a candidat iar candidatul declară mincinos și astfel poate candida, da atunci, avînd în vedere că minciuna avea efecte juridice, se pedepsea penal.
    Problema e următoarea: dosarul e din martie 2011. Așa cum zice cineva din domeniu, asta are de NUP în secunda doi. De ce a așteptat procurorul peste 2 ani ca să dea NUP? Tot ce trebuie să facă e să se uite pe Consittuție și pe deciziile CCR, să vadă că minciunile lui Felix nu au avut efecte juridice (avea dreptul să candideze orice ar fi declarat) și să dea NUP de atunci, dacă era de NUP. De ce a avut nevoie de 2 ani să citească niște legi, Constituția și deciziile CCR și să facă raționamentul ăsta? Și cum nu l-a luat nimeni la refec în perioada asta?

    Reply
    1. Florina

      Bleen Taci, că ne-au încălecat justiţia! Nu vezi că apar NUP-urile ca după ploaie? Încă un NUP revoltător sub şefia lui Tiberiu Niţu. Din prima zi a şefiei lui Tiberiu Niţu, 15 mai 2013. Poate chiar în cinstea lui Tiberiu Niţu, avînd în vede re că a apărut după doi ani de lucru. Sau de zăcut în sertare, ar putea zice răutăcioşii, dar eu nu cred că s-ar fi putut întîmpla aşa ceva sub vechile conduceri.

      Reply
  6. Bleen

    PDL ar fi sărbătorit azi 20 de ani de la înființare. Mă rog, cel puțin așa zic Blaga, TRU și Gigi Chiru. Adică s-a înființat în 1993. Deci. FSN s-a rupt în două după ce aripa Roman a bătut-o pe aripa Iliescu. Roman a rămas cu FSN-ul, Iliescu și-a făcut partid nou, FDSN-ul. Mai departe, FSN și-a schimbat numele în PD-FSN apoi, după fuziunea cu PLD, în PDL. FDSN și-a schimbat și el numele, întîi în PDSR, apoi în PSD. Legal, juridic, PDL s-a înființat cînd cu sula în coaste, în ianuarie-februarie 1990. Și anul ăsta a împlinit 23 de ani, nu 20, și în ianuarie-februarie (nu știu exact data), nu în mai.

    Reply
  7. Bleen

    Buble zice că majoritatea necesară modificării Constituției e de 3 pătrimi. Ba pardon. Majoritatea necesară e de două treimi pentru fiecare cameră. Dacă proiectele camerelor sînt diferite și nu se ajunge la un proiect comun prin medierea, abia atunci majoritatea necesară e de trei pătrimi. Deci USL are majoritatea necesară modificării Constituției, cu condiția ca senatorii și deputații să nu se certe între ei.

    Reply
    1. Bleen

      Asta cu 3 pătrimi e scoasă la oha, ca să se calmeze șeptelul penelist. ”Uite, domle, pesediștii adună parlamentari nu să ne muiască pe noi și să ne trimită să crăpăm de foame și sărăcie în opoziție, ci ca să treacă USL-ul Constituția. USL are majoritatea pentru revizuirea Constituției. Pesediștii strîng parlamentari doar ca să vă muiască, pe voi, dragi peneliști.

      Reply
  8. Yeba

    ”Mișcarea” sugerează un partid/organizație de masă, nu e cazul în ziua de azi, decât poate cu Mișcarea-de-cerut-scuze-imigranților. Plus că se pretează ușor la miștouri, ca și ARD. X a mișcat în Mișcare? Mișcarea m-a mișcat până la lacrimi etc. Mișcații de la Mișcare. Mișcații mușcați de musca țețe. Mișculațiile mișcării. Doamnele Mișcării mișcă bine șolduri. Care a fost ultimul partid care a purtat acest nume? Și baremi acolo se justifica.
    ARD nu merita osteneala, fiind foarte slab, deci n-a apucat sa-si epuizeze potențialul de miștocăreală. 
    De ce nu se poate gasi un nume obișnuit? Poate aduce noroc. In fine, or fi chestii superficiale, cu pălăriuță, în raport cu mizele istorice.

    Reply
    1. Canadiana

      Yeba
      „What’s in a name? That which we call a rose
      By any other name would smell as sweet.”https://www.enotes.com/romeo-text/act-ii-scene-ii#rom-2-2-45

      Reply
    1. Bleen

      Astea-s bune:reducerea impozitelor şi nivelului contribuţiilor sociale şi stabilirea unor raporturi între salarii şi pensii care să stimuleze muncacondiţionarea acordării ajutoarelor sociale în cazul celor apţi de muncă de prestarea unor zile de muncă în folosul comunităţiicrearea unui sistem de centre de colectare şi depozitare a produselor agricole, în special legume şi fructe
      modernizarea mediului rural printr-un program prioritar de facilitare a accesului la apă curentă, canalizare, gaze naturale, energie electrică
      regionalizarea, descentralizarea şi eficientizarea sistemului administraţiei publice prin comasarea judeţelor şi comunelor mici, nesustenabile economic
      rivatizare sau management privat pentru toate proprietăţile statului care nu au importanţă strategică
      reducerea drastică a fraudelor şi erorilor din sistemul de plată a taxelor şi impozitelor, dar şi de distribuire a pensiilor, ajutorului de şomaj şi altor drepturi sociale prin informatizarea şi integrarea tuturor acestor sistemeconsolidarea parcursului de integrare europeană şi euroatlantică (mia puțin limba de lemn)
      fixarea prin Constituţie a numărului de parlamentari la maximum 300 şi a unei singure Camere (relevanță scăzută însă – măsura asta intră mai degrabă la neutre – nu e nici bună, nici rea, nu folosește la nimic)limitarea prin Constituţie a deficitului bugetar la 3% din PIB şi a unui plafon maxim al datoriei publice de 60% din PIB (ar trebui dublată de un plafon maxim al fiscalității, de genul ”maxim 15% sau 20% din PIB)
      introducerea votului prin corespondenţă pentru toţi alegătorii

      Astea nu prea:facilitarea accesului direct al micilor producători la consumatorii din marile oraşe (o prostie crasă – am mai disctuat de ce – e celebra imbecilitate populist-comunistă cu ”intermediarii” și ”producătorii”, care altă treabă nu au decît să facă și pe producătorii și pe comercianții, ca pe timpul lui Gelu și Menumorut, de parcă nu s-ar fi inventat între timp diviziunea muncii – eu zic să facă un gestapo al producătorilor și să-i ridice pe toți țăranii cu garda și să-i aducă în piețele urbane)Încurajarea producţiei interne de alimente (prin taxe de import? sîntem în UE? prin subvenții? cu bîta?)deduceri de taxe pentru angajarea tinerilor şi pentru tinerii sub 35 de ani care încep prima afacere (o prostie despre care vom mai discuta)depolitizarea administraţiei publice, sistemului de educaţie şi de sănătate şi regiilor autonome şi titularizarea angajaţilor din sistemul public strict pe bază de merit, prin concursuri corecte, scoase de sub controlul politicului (o altă prostie)minim 10% din Bugetul de stat alocat anual pentru investiţii (irelevant – poți să aloci 10% pentru investiții inutile, destinate clientelei)

      Reply
      1. Amelia New

        Bleen Inainte de razboi erau intermediari (negustori/angrosisti) foarte profi. Bunicul si tatal meu aveau contract cu unul (contractul consta intr-o strangere de mana si cuvantul dat) cu termene de livrare foarte clare: de Florii se livrau mieii, de Sf. Gheorghe se livra lana, de Sf. Dumitru se livra branza de burduf (pe vremea aia nu prea faceau telemea). La datele respective negustorul se infiinta cu numarul corespunzator de care trase de boi, platea banii si lua marfa.

        Reply
    2. geronimo

      Bleen  Imi place! Printre altele, e bine ca se țin cu dinții de proiectul lui „maximum 300 de bucăți” in parlament. USL-ul inca nu realizează ce bomba electorala are sub fund dacă chestia asta sfidătoare ar putea fi speculata mai abil de o adevărată opoziție. 
       Daca ar mai prevedea si un program de compensare si renunțare la taxa pe viciu (din motive nu atât de populiste, cât morale si cu adevarat liberale!) cred ca i-am putea da cu „cornu`  în brazdă”  pe puciști. Chiar dacă par maniacal de insistent cu taxarea viciilor, cred ca MP si-ar putea transa un atu suplimentar la viitoarele alegeri. Deloc neglijabil. Eu nu știu cum se face ca mai nimeni nu observa potențialul electoral al renunțării la taxa asta. Ia gândiți-va un pic! Singurul aspect de care mi-e fi teama e veto-ul potential al UE. Altfel, nu depinde decat de voința si intuiția grupării politice care o va aplica.

      Reply
        1. geronimo

          Bleen Bleen, părerea mea e ca  A FOST intr-adevăr irelevanta din motivele cunoscute: pe ultima suta de metri, adică cu 6 luni înainte de alegerile parlamentare, publicul a fost bombardat de temele unui conflict contrafăcut : caderea unui guvern, puciul, legitimitatea președintelui demis, CCR, DNA, Comisia de la Venetia, referendumul, listele electorale etc. Prea multe, într-un timp prea scurt. Tema lui „maximum 300”   n-a putut fi decat o cenușăreasa in asemenea condiții. Nu sant chiar sigur, dar tind sa cred ca dacă opoziția o va ambala corect – ca bătaie de joc sadea la adresa unui vot majoritar si a dorinței ardente a majorității, uselisti sau basisiti toti am fost pe o mana -, atunci va iesi lucrul ( la vedere, cum zice cronicarul)

          Reply
  9. Yeba

    Ăsta va fi un partid care se numește Mișcare? Nu se va numi Partidul Popular? PP Român? Partidul Dreapta Populară:? Nu zic că am eu idei mai bune, dar mai neinterpretabile sau mai valorificabile, parcă.

    Reply
        1. Gramofonu

          Yeba Bleen Vrea sa zica asa:
          E un miting. Deasupra, mare, frumos, MISCAREA POPULARA.
          Vin eu si ma apuc sa fac poze. Stau, ma stresez, pina la urma reusesc: il prind pe Base astupind PO cu capul, si pe @meioza astupind  RA. 
          Dupa aia public un articol, pun poza, si fac pe nevinovatul. Ce, dom’le, poza de la miting, asa a iesit. Soarta 🙂

          Reply
        2. Amelia New

          Gramofonu De unde rezulta ca e neaparata nevoie de PORA si tocmai acum s-a gasit Base s-o tradeze.

          Reply
  10. Rheia

    Domne, foarte bine că se face Partidul Mișcarea Populară, dar am și o cîrcoteală. Anul trecut am fost băsistă și boicotistă, anul ăsta am fost justițiară și coabitacă, la anul ce naiba, o să fiu pemepistă?!

    Reply
    1. Nea

      Rheia Când eram mic scriam pe geamul aburit din tramvai RPR, făcând deodată cele trei litere cu câte un deget. Acum, dacă vine MP la putere, poate că iar o să ne numim RPR.

      Reply
      1. geronimo

        Nea Rheia  Prea bine! dacă se va împlini, promit sa încerc si eu sa scriu simultan cu trei degete. Ba mai mult, sa mănânc orezul cu bețigașele..

        Reply
    1. Rheia

      Bleen Mai ales că poa’ să-și bage și cocuța prin două tuburi odată! Cu tiraj de furnal!

      Reply
    2. Gramofonu

      Bleen Dar de ce sa le inlocuiasca, au si parasutele rolul lor.
      Asta e ca aia cu cartile, in curind o sa apara un videoclip pentru tineri „cum se foloseste putza”.

      Reply
      1. Rheia

        Gramofonu Lasă, mai bine așa, decît un manual de „cum se economisește putza” (că tot trăim vremuri de austeritate…)

        Reply
  11. Rheia

    Auziți, apropo de criza de hîrtie igienică din Venezuela (hai, că pe-asta a comentat-o Dragoș Paul pe FB, n-am visat-o eu). Și la noi a fost o chestie similară prin anii optzeci, cred. Tata zicea că răspîndacii Securității primiseră misiune să convingă populația că se duce toată la export, la fel ca săpunul și vata (de mîncare nu mai spun!), ca să poată plăti Ceaușescu datoriile externe. Oare răspîndacii venezueleni ce legendă au de difuzat?

    Reply
    1. geronimo

      Rheia  va da vina tot pe export (si indirect pe americani), fiindcă venezuelenii incep sa nu mai prea aibă după ce să se șteargă la cur, de foame. Logic, nu !? (in economia lor, oferta pare a fi în pas cu cererea tot mai scăzuta,_ nu ma îndoiesc ca hârtia igienica o mai solicita doar reacționarii)

      Reply
      1. Rheia

        geronimo Cum îi zice la sindromul ăla nigerian, cînd îți curge petrol din toate găurile, de nu mai prididești să-l vinzi, dar cu toți banii pe care-i încasezi cumperi doar chestii de consum?

        Reply
    1. geronimo

      ~așteptându-l pe Pol Pot ~ 
      Cam asa arata un război pierdut politic, acasă, si nu pierdut militar, pe câmpul de lupta ..(cum ne tot îmbrobodea propaganda comunista). Si totuși establishement-ul politic a avut dreptate, nu tinerii! Retragerea din Vietnam a dat impresia de slăbiciune strucurala a Americii si a democrațiilor în general. Si atunci sa te ții! A urmat recrudescența exportului de revoluție socialista in lumea III-a  – de data asta, mai ales prin interpuși, prin Grajdanii Moscovei si ai Beijingului: Cuba (țară nealiniata, chipurile) si Coreea de Nord – cu consecințe umanitare catastrofale : Vietnamul de Sud, Laosul si Cabodgia comunizate imediat, Mozambic, Angola, apoi Etiopia (si dosarul celorlalți khmeri, khmerii negri), Nicaragua etc.
      M-am tot gândit la generația aia.. Cum a putut cânta atât de fain, dar cu consecințe atât de catastrofale. Atât de contrare ethosului hippie. Operația de demoralizare și subminare de acasă a lucrat, conștient sau nu, ca motor propagandistic aliat inamicului. Căci, milioanele de morți prin înfometare, colectivizări cuplate cu războaie civile si negrișorii aia cu burticile mari de inaniție – pe care ni-i tot vâra propaganda ceaușista sub nas în anii `70 – nu sant nici pe departe produsul colonialismul occidental, ci produsul direct al exportului de revoluție SOCIALISTA care a exacerbat raul latent din tarile sărace. Asta a fost una dintre cele mai de succes operații propagandistice comuniste: să pui răul pe care l-ai făcut in mod direct tot în seama..”dușmanului de clasa”, a imperialistului occidental (care, culmea!, se simțea dator, tot el, sa asigure focarele de colectivizare si războaie civile din lumea III-a cu ajutoare umanitare, bani si asistenta medicala)

      Reply
  12. Rheia

    Hm. Mă întreb ce-o să facă tenia bătrînă de Rușanu… Se atașează pe față la mațul PSD, ca țafandachele ălălalt de la Fonduri Europene, Teodorovici? Că nu-l văd luîndu-i gîtul lui Crin. Ăia fac carnasierii, nu paraziții.

    Reply
    1. geronimo

      Rheia N-am urmărit, teribila căpetenie PeNaLa ‘i-a făcut felul’ si lui Rusanu? l-a.. depus?

      Reply
      1. Rheia

        geronimo Ei, nu, n-are legătură cu realitatea. Habar n-am ce se petrece în intestinele PNL-ului. Era așa, un gînd. Că am văzut aseară razant, la teveul maică-mii din bucătărie, un promo în care apărea ăla, Bărbie-În-Galoș, cum naiba-l cheamă, eu l-am văzut demult în Catifeaua albastră, și știam despre el că a jucat în serialul Dune, iar mai spre dimineață, înainte să mă culc, mă gîndeam că ar fi poate cazul să citesc și romanul lui Frank Herbert, și cred că am adormit cu imaginea viermelui ăluia de nisip în cap, de-aia m-am sculat cu Rușanu pe retină.

        Reply
        1. Rheia

          geronimo Deh, mai face omul și crize de masochism involuntar… Nu că contexul social n-ar da și el o mînă de ajutor… (detest puncte-punctele…)

          Reply
        2. geronimo

          Rheia  Cum,nu!? si contextul ajuta.. Mafia a ajuns PATRIA, scria cineva pe un forum (nu mai putem visa frumos nici măcar intre intervale)

          Reply
    1. geronimo

      lastnightmusic  Pai, cum altfel! Asta, și ca profilaxie împotriva superstițiilor curente: cum ar fi cea care spune ca informatica si calculatorul trebuie sa înlocuiască pe viitor tot, dar absolut TOT din ceea ce le-a precedat (inclusiv cartea clasica, cu suportul ei de hârtie – de parca revoluția Gutenberg n-ar fi în ultima instanța tot o revoluție informatica – de stocare si tezaurizare a ințelepciunii si a cunoștințelor celor care ne-au precedat-, si n-ar putea, chipurile, conviețui complementar cu revoluția informatica electronica). 
      Ma gândesc mai ales la un prieten, computerist pasionat, care e in stare sa jure automat pe orice noutate din lumea asta, chiar și pe nebuniile ei – cu condiția sa fie cât mai curente, mai noi, mai de.. ultim moment.  Furia lui subversiva de a face „tabula rasa” din orice „vestigiu” al trecutului, chiar si atunci când asta sfidează bunul simt, ma scoate din sărite! Cu atat mai mult cu cat nu e deloc junior, ci s-a format ca „entelectual” tocmai gratie suportului de.. hartie

      Reply
    2. Bleen

      lastnightmusic Eu am cam renunțat. Am un kindle pe care intră vreo 1500 de cărți. Nu-i de colo să te cari cu 1500 de cărți.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *