Offtopice – 27 iulie 2013

foto: Tihomir I (aka Thocomerius, aka Negru Vodă), feat Basarab

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


SPANIA. Mărturia unui supravieţuitor: La o secundă după impact mi-am zis – „Am rămas singur”- DIGI24 (Bleen, 18:15:09)


Elenina Nicuț, președinte interimar la Organizației București a Partidului Mișcarea Populară (Bleen, 15:06:26)


Partidul Mișcarea Populară organizează duminică, 28 iulie 2013 – Mișcarea Populară, blog (Bleen, 14:15:21)


Guvernul a ajuns să aibă 19 ministere după ce a fost REORGANIZAT pe sub mână: Turismul, Energia şi Apele au devenit ministere cu acte în regulă – Gândul (Bleen, 12:45:08)


Rino, câinele-salvamar care are grijă de turiştii din Costineşti – DIGI24 (Bleen, 04:36:04)


Antena 3 este aici. 8 ani de șantaj – Facebook (Bleen, 04:30:12)


Ruxandra Dragomir, şefa Organizaţiei de femei a Partidului Mişcarea Populară – Mediafax (Bleen, 04:27:51)


Facebook Comments

45 Comments Offtopice – 27 iulie 2013

 1. Yeba

  Crețuleasca așteaptă și ea scuze de la Lăzăroiu, fiindcă toată presa a fost afectată. Ea e dispusă să-l roage pe Băse să-l ierte.

  Reply
  1. List

   Yeba  
   De ce? A luat şi ea plasă? Ea oricum era afectată, da’ afectată rău dă tot.
   Io zic să se procedeze aşa. Cine vrea scuze de la Traian Băsescu să-l roage pe Lăzăroiu să deseneze ceva, să-i facă mustăţi, dacă n-are, coarne, căciulă de pitic etc. Apoi, îl sună pe Bogdan Oprea şi primeşte scuzele şi regretele de rigoare. Cred că Lăzăroiu nici nu se va lăsa rugat prea mult.

   Reply
  1. Gramofonu

   Amelia New Am trecut o data pe linga ea cind se pregatea de o filmare, era urcata pe o treapta si avea si tocuri-cui. I-am putut admira buricul 😀

   Reply
    1. Gramofonu

     SimonaM Gramofonu Amelia New 1.75, ma uitam in jos; vad treapta, vad tocuri, dau sa ma uit la fatza – hop mijlocul 😀 dupa citeva trepte am vazut ca e draguta 🙂

     Reply
    2. Gramofonu

     SimonaM Amelia New P.S.: atunci cind am vazut-o pe ea, si alta data pe un tip care statea aplecat in tramvai, m-am simtit ca un pigmeu 🙂 adica ea nu-i chiar ASA inalta, are sub 1.95, dar cu treapta si pantofii + surpriza, parea de peste 2.20

     Reply
    3. Canadiana

     Gramofonu SimonaM Amelia New  Deci are buric frumos si, daca mai urci un pic, vezi si ca are un chip dragut. 🙂

     Reply
    4. Gramofonu

     Canadiana Gramofonu SimonaM Amelia New m-am exprimat oarecum nepotrivit, trebuia sa zic talie 😀

     Reply
    5. Gramofonu

     Canadiana Gramofonu SimonaM Amelia New bre, dar pina si pentru topicul asta sintem exagerat de offtopic :))

     Reply
  1. Yeba

   Amelia New , E unul deștept pe bune și fără pile de la Ploiești. Genul despre care toți recunosc cu relaxare că merită să fie șef de promoție.

   Reply
  2. Yeba

   Amelia New , E unul deștept pe bune și fără pile de la Ploiești. Genul despre care toți recunosc cu relaxare că merită să fie șef de promoție.

   Reply
 2. Amelia New

  Patrulele terestre si maritime ale Grupului de Nave Mangalia din cadrul Garzii de Coasta au interceptat vineri noaptea 26 de migranti sirieni si doua calauze turce pe plaja din Costinesti, relateaza Agerpres.
  Eu cred ca e, de fapt, un comando trimis sa-l extraga pe Hayssam si sa-l duca inapoi in Siria de unde va fi extras din nou printr-o operatiune autorizata de Ponta in direct la RTV (ca sa nu mai fie discutii).

  Reply
 3. Amelia New

  Timesnewroman.ro: 
  După “Scrisoarea unui student român în străinătate”, o nouă epistolă pasionantă face furori pe întreg Internetul! Descris de cititori ca fiind de o sensibilitate ieşită din comun, dar puternic ancorat în realitate, răvaşul intitulat “Scrisoarea unui student român în România” se rezumă la trei cuvinte tăioase şi disperate: “Mai trimiteţi zacuscă”.Mii de studenţi căminişti, aflaţi în aceeaşi situaţie dramatică, au propagat scrisoarea pe site-urile de socializare. “Nu mă interesează ce scrie pipiţa aia din Londra.”, spune unul dintre aceştia. “În schimb, noua scrisoare reflectă atât de bine ceea ce simţim noi, studenţii români din România, în fiecare zi. E ca un bocet ancestral, ca ţipătul expresionist din tablourile lui Munch. Zacusca nu înseamnă neapărat zacuscă. E un simbol. Poate semnifica şi o oală cu sarmale, nişte murături sau măcar un şirag de covrigi.”
  “Aş prefera şi eu să stau pe banii părinţilor în Occidentul care l-a ucis pe dumnezeu”, comentează autorul scrisorii, care a preferat să rămână anonim, de frică că cineva i-ar fura puţina zacuscă pe care o mai deţine. “Dar n-am încotro şi studiez aici, în Orientul care tocmai mi-a ucis bursa.”

  Reply
 4. Bleen

  Ponta ar trebui să facă 3 noi ministere din Ministerul Apelor: Ministerul Apelor Curgătoare, Ministerul Lacurilor, Ministerul Bălților.

  Reply
 5. Amelia New

  De ce un partid trebuie sa aiba organizatie de femei? Sau de tineri sau de ce-or mai fi?
  Fara legatura: tocmai am vazut (pe Animal Planet) cum un crocodil a halit un varan. Foarte eficient crocodilu’.

  Reply
   1. Amelia New

    Bleen Pai nu zicea cineva (persoana importanta, nu spui cine) ca o sa fie …altfel? Sa-nceapa prin a nu avea organizatie de femei; eventual sa faca o organizatie de intelectuali.

    Reply
    1. Bleen

     Amelia New Bleen Eu, dacă aș fi în locul lui Băse, aș face o organizație de intelectuali la MP și nu le-aș da voie să iasă din ea, să strice restul partidului. Aș face o organizație cu garduri mari, electrificate.

     Reply
    2. Amelia New

     Bleen Cred ca nici nu ar fi nevoie de garduri; vor fi tot timpul ocupati cu alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei.

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *